This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

Icon_smile) lasa-ti mah omu in pace ca de la atata munca in ultima a vreme o fi pierdut vreo 3-4 kg acolo cat sa compenseze cu difuzoarele Icon_biggrin

Reply

Pai mai are pana la 9a cat are sub-ul Rollinglaugh

Acuma ne mai tachinam si noi sa treaca ziua Icon_razz
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

lasa mah ca 9 kile nu se simt numa pe ceas, unde eu nu ajung cu masinuta asta.
oricum scaunele ce vreau sa le pun cred ca o sa aduca mai mult + de kile, acu ma gandesc de unde sa mai compensez. ma gandesc la traseul de evacuare de unde pot sa mai scot ceva kile. poate capota si capacul de portbagaj din fibra de sticla...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

plus ca eu mai am si rugina Icon_biggrin .... deci mai putine kile
pana una alta regleaza unghiurile daca nu ai facuto deja inchide fata / \ si deschide \ / spatele si vezi cum se comporta dupa pe curbe Icon_mrhappy

Reply

am facut deja, e la fel de bine ca la primele teste, decalajele erau minore. st sp era in parametrii, dr. sp era f putin in.
azi am batut un rx8 Icon_biggrin, ghinionul lui a fost ca nu a reusit sa se desprinda pe urcare apoi in trafic s-a taiat maioneza si l-am luat Icon_smile)

Reply

(08-05-2012, 18:04)LIVIU_CTS Wrote: am facut deja, e la fel de bine ca la primele teste, decalajele erau minore. st sp era in parametrii, dr. sp era f putin in.
azi am batut un rx8 Icon_biggrin, ghinionul lui a fost ca nu a reusit sa se desprinda pe urcare apoi in trafic s-a taiat maioneza si l-am luat Icon_smile)

sa vina pejoU Biggthumpup

Reply

Cred ca mai are de umblat si la motor pana sa se dea cu pejoul ca il face la deal Icon_smile

Reply

cand vine pejou scoate subu, capota, portbagaju si un scaun si aia e Icon_biggrin

Reply

mai bine scoate ambele scaune si pune un taburet ca ala are maxim 2 kile Rollinglaugh

Reply

Daca e din lemn de brad e sigur mai usor Icon_biggrin

Reply

mah, ala cu pejou stie sa mearga si masina aia merge de tuna....numa cu jrsc pot sa ma tin de el.

(08-05-2012, 18:41)yulasinio Wrote: Daca e din lemn de brad e sigur mai usor Icon_biggrin

e din osb mah, nu se face din brad!Rollinglaugh

Reply

ce motorizare are pe el ? de 150cp sau 167cp ?

Reply

pe care "el" Confused

Reply

el adica pejoU

Reply

nush bah, stiu doar ca e diesel, are turbina mare , e cometa neagra in Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale.. mai bine ar trebuie sa il stie laux, omu' se mai da la curse d'astea de amatori.

si pozele promise.
am mai bricolat putin si volanul cu niste fake carbon. aluminiul si insertile crome spargeau putin imaginea, plus ca erau elemente unitare. am vrut sa-l vopsesc negru mat, insa imi era frica sa nu se exfolieze repede.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

A iesit bine volanul, ai folost folie 3M?

Reply

da e 3m, mi-a ramas de la capota civicului.

Reply

Frumos lucrat. Ca de obicei ai facut treaba buna. Keep up. Biggthumpup
Btw... i-ai pus siguranta la statie?
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

la cea de pe plusul de la baterie te referi? aia se pune chiar langa baterie Icon_biggrin. e la locul ei

Reply

da ... la aia ma refeream.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew