12-05-2012, 00:14 (This post was last modified: 12-05-2012, 21:44 by LIVIU_CTS.)
noutati:
cu toate ca aveau o greutate redusa, scaunele stock erau pe langa banale si alocuri urate, si prea moi si cu un suport lateral redus.
cea mai buna varianta d.p.d.v. performanta erau "scoicile" care sunt f usoare insa la o masina de uz stradal din care te tarastia afara nu te dai jos sunt prea mult. asa au au parut astea, va dati singuri seama de unde provin:
ieri au venit, ieri le-am pus sus. sunt bestiale, mai am putin de lucru la "pozat" nu sunt chiar pe pozitia pe care trebuie sa fie dar e ok, o sa rectific ulterior.
arata foarte bine, tot asa ceva as vrea si eu sa-mi pun dar cred ca vor fi ultimele, sunt foarte asemanataore cu modelul de pe dc2 ca forma si suport. Is curios cat de confortabile sunt la drum lung.
pt mine sunt f confortabile, mie imi plac scaunele tari. se potrivesc perfect la constitutia mea.
prinderile nu se potrivesc, sunt prinse in suruburi de şine, asa ca le-am dat jos si am sudat unele handmade.
nu le-am cantarit din cauza entuziasmului care ma anima, am uitat, insa o sa o fac data viitoare cand le dau jos sa rectific pozitia. pe curierat am fost taxat la 30 kg.
12-05-2012, 21:41 (This post was last modified: 12-05-2012, 21:46 by LIVIU_CTS.)
am mai lucrat putin la scaunul soferului, l-am centrat mai bine, e mai aproape de axul volanului, insa mai am cam 1 cm sa ajunga unde trebuie.
cu ocazia asta l-am si cantarit: 17 kg.
Frumos proiectul, felicitari si spor la treaba in continuare.
Cu Peugeot-ul nu te impacienta pana nu afli ce e cu el. Avem pe aici prin Iasi niste TDI-uri din astea capcana, care si-au dublat puterile de fabrica, prin retete relativ simple: turbo+injectoare+soft. Softuri pt TDI HDI se fac in multe locuri din Romania, si chiar foarte performante.
Ca sa cresti in performante masina, nu te arunca prea departe din prima. Pune-i o evacuare completa (header+test pipe+catback) dupa buget, admisie ai, suspensie ai, un set de jante usoare (recomand 15) si niste anvelope cu aderenta buna (vezi si acolo greutatile pentru ca o anvelopa de multe ori chiar depaseste jante in greutate).
Si cel mai si cel mai important invata sa scoti tot tot din ea ca si sofer. Sa nu ramana nici un cal din cei existenti neexploatat la maxim
Daca vrei te pot pune in legatura cu baiatul din Iasi care si-a facut swap pe Del sol.
multam de aprecieri, nu ma arunc din primas, masina are deja 2 ani de posesie. toate sunt in plan, ghinonul meu e ca sunt cam multe planuri )
jantele pe 15 nu ma ajuta pentru gusturile mele, pe viraje e prea mult cauciuc si se lasa mult, 16 mi se pare un compromis ideal, intr-adevar urmeaja un set de jante usoare. 15 poate e alegerea corecta pt drag.
de stors storc din ea cam tot ce poate, numai ca pe zonele mele favorite (coasta) are limitele ei.
am primit marfa.
cel de la care am cumparat catbackul zice ca e invidia. evident, stikerul de pe toba intermediara s-a dus naibi. nu gasesc nici un element de identificare. pe gura tobei finale nu e gravat nimic, sunt doar doua puncte de sudura pe care a fost prinsa o placuta. asta e bizar, nu am mai vazut la invidia asa ceva. calitatea fabricatiei pare corespunzatoare, sudurile bine facute, nu sunt urme de zone slabite in cordoane, deci pare ok.
cel mai probabil o sa renunt la toba finala in favoarea fart can-ului din cauza greutatii.
problema mea acum e lipsa garniturilor la imbinari. are cineva idee de unde gasesc asa ceva in tara?
nici pe a mea nu scrie nimic, tot asa a avut o tablita prinsa care a cazut de la caldura din ce mi-a zis tom. daca-i sanatoasa si material bun in ea atunci nu mai conteaza.
de cat e?
eu mi-am luat de la astia de la top gear insa nu a fost chiar de acolo insa per total diametrul parea ok la montare. sau poti sa-ti faci tu dintr-o foaie doua de azbest depinde cat de groasa e si tine bine. eu am avut facuta la asko din 4 bucati ca era f subtire si a tinut foarte bine.
daca e imi zici si trec pe la oamenii aia ca sunt langa mine si iti iau, numai sa vezi masurile exact. pret vreo 30 ron parca