lasa mah ca 9 kile nu se simt numa pe ceas, unde eu nu ajung cu masinuta asta.
oricum scaunele ce vreau sa le pun cred ca o sa aduca mai mult + de kile, acu ma gandesc de unde sa mai compensez. ma gandesc la traseul de evacuare de unde pot sa mai scot ceva kile. poate capota si capacul de portbagaj din fibra de sticla...
plus ca eu mai am si rugina .... deci mai putine kile
pana una alta regleaza unghiurile daca nu ai facuto deja inchide fata / \ si deschide \ / spatele si vezi cum se comporta dupa pe curbe
am facut deja, e la fel de bine ca la primele teste, decalajele erau minore. st sp era in parametrii, dr. sp era f putin in.
azi am batut un rx8 , ghinionul lui a fost ca nu a reusit sa se desprinda pe urcare apoi in trafic s-a taiat maioneza si l-am luat )
(08-05-2012, 18:04)LIVIU_CTS Wrote: am facut deja, e la fel de bine ca la primele teste, decalajele erau minore. st sp era in parametrii, dr. sp era f putin in.
azi am batut un rx8 , ghinionul lui a fost ca nu a reusit sa se desprinda pe urcare apoi in trafic s-a taiat maioneza si l-am luat )
08-05-2012, 22:07 (This post was last modified: 08-05-2012, 22:45 by LIVIU_CTS.)
nush bah, stiu doar ca e diesel, are turbina mare , e cometa neagra in Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale.. mai bine ar trebuie sa il stie laux, omu' se mai da la curse d'astea de amatori.
si pozele promise.
am mai bricolat putin si volanul cu niste fake carbon. aluminiul si insertile crome spargeau putin imaginea, plus ca erau elemente unitare. am vrut sa-l vopsesc negru mat, insa imi era frica sa nu se exfolieze repede.