This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

bucşile sunt cauciuc. am dat codurile originale celor de la honda cluj, si ce mi-au gasit pe aftermerket am luat asa, ce nu, am luat honda original. au fost scumpe, 2300 ron (tot + barile stabilizatoare) mai e varianta din state hardrace, care sunt cam 300 dolari sau mai e ceva pe un site in germania, 300 euro. mie mi-a fost teama sa nu fie ceva ce nu se potriveste, asa ca am ales varianta sigura..
oricum, diferenta e fenomenala. din punctul meu de vedere merita banii.

o sa ma uit sa vad ce mi-a ramas mie, ce ar mai merge si nu sunt foarte praf, daca doreşti ti le donez.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Felicitari pentru munca depusa! Ma bucur tare mult cand vad pe cineva ca nu face prea multe compromisuri la un asemenea proiect.
Deja mi-e dor de del Sol-ul meu... Icon_wink

Reply

merci de aprecieri, de la un fost posesor de del sol vin f bine Icon_biggrin

Reply

ai gasit loc de 1 mai la 200 de km departare, nu? Icon_smile

Reply

(27-04-2012, 15:58)LIVIU_CTS Wrote: bucşile sunt cauciuc. am dat codurile originale celor de la honda cluj, si ce mi-au gasit pe aftermerket am luat asa, ce nu, am luat honda original. au fost scumpe, 2300 ron (tot + barile stabilizatoare) mai e varianta din state hardrace, care sunt cam 300 dolari sau mai e ceva pe un site in germania, 300 euro. mie mi-a fost teama sa nu fie ceva ce nu se potriveste, asa ca am ales varianta sigura..
oricum, diferenta e fenomenala. din punctul meu de vedere merita banii.

o sa ma uit sa vad ce mi-a ramas mie, ce ar mai merge si nu sunt foarte praf, daca doreşti ti le donez.

Prioritare ar fi la mine bucsile de pe puntile din spate. M-am uitat pe un site de piese din RO si am gasit la pretul de 417.99 lei bucata Confused. Daca ai schimbat-o, cat a costat si de unde?

De bucsa asta ar fi vorba: (n-am cod la ea)
[Image: %5C00495%5C00495365.unk]
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

(29-04-2012, 11:05)Romarshall Wrote: Prioritare ar fi la mine bucsile de pe puntile din spate. M-am uitat pe un site de piese din RO si am gasit la pretul de 417.99 lei bucata Confused. Daca ai schimbat-o, cat a costat si de unde?

De bucsa asta ar fi vorba: (n-am cod la ea)
[Image: %5C00495%5C00495365.unk]

pe lista mea de preturi am 150 ron fara tva pe febi. ambele.
daca doresti iti pot trimite lista completa care am primit-o de la dealer.

(29-04-2012, 10:29)kinky_boy Wrote: ai gasit loc de 1 mai la 200 de km departare, nu? Icon_smile

frate, am atat de mult de lucru incat nu cred ca o sa-mi iau liber de 1 mai...

Reply

De unde naiba pretul ala asa mare pentru doua bucsi? Eu le-am luam de la Honda si nu cred ca au fost mai mult de 55€ perechea. Iti zic pretul exact mai tarziu ca il am intr-un spreadsheet pe PC.

-----
Hai hui
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

am tot incercat sa editez posturile insa tot terci iese....nuş de ce....se amesteca quote-urile....

Reply

Te-ai incurcat in stiinta. Ti l-am aranjat eu acuma Icon_wink

@Romarshall: M-am uitat acuma la preturi pe lista mea. Am dat exact 52€ pe un set de la Honda.

Cine naiba ti-a dat pretul ala asa mare?

Reply

Liviu trimite te rog lista completa pe care o ai.
Pretul il am de pe site-ul furnizorului de piese UNIX. Si mie mi s-a parut foarte mare de aceea am intrebat cu cat a cumparat Liviu.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

(29-04-2012, 13:12)yulasinio Wrote: De unde naiba pretul ala asa mare pentru doua bucsi? Eu le-am luam de la Honda si nu cred ca au fost mai mult de 55€ perechea. Iti zic pretul exact mai tarziu ca il am intr-un spreadsheet pe PC.

-----
Hai hui

58€ amandoua OEM luate de mine anu trecut Icon_wink

Reply

(29-04-2012, 13:57)yulasinio Wrote: Te-ai incurcat in stiinta. Ti l-am aranjat eu acuma Icon_wink

nu m-am incurcat frate, am dat quote consecutiv, le-a amestecat. am sters, am repostat le-a amestecat invers.....mi-a tras-o sistemul iti spun eu Icon_razz

Reply

Sigur astia de la putere sunt de vina Icon_razz

Am vazut si eu ca in edit textul era diferit fata de cel afisat.

-----
Hai hui

Reply

weekendul asta am rezolvat galagie si in del sol. pus un amplif kenwood 4x50w rms care amplifica difuzoarele de pe faţă si un sub legat in punte
cu sub-ul m-am coit rau de tot, dupa ce in civic am fost nevoit sa dau jos "lada" din portbagaj iar polizorul meu s-a simtit fenomenal cu un - de 25 kg. frate parca mananca pamantul acum Icon_biggrin
asa ca am optat pt un difuzor de 10" lightning audio caruia i-am trantit o incinta seald dupa specificatiile producatorului, deci e home made Icon_biggrin
asa am ajuns la o greutate rezonabila de 9 kg. suna decent, bine, nu se pune cu magnatul din civic care e o incinta cu bandpass....dar isi face treaba bine, e inca in rodaj deci inca isi mai da drumul.
cu ocazia asta am confectionat si o placa pt fundul portbagajului care lipsea..de la achizitie.
o sa pun maine poze, imi e lene sa mufez delefonu Icon_smile

Reply

Mai aia trebuie sa scoata lata galagie, scoate tot afara acuma pana nu iti dau warn Icon_biggrin

Reply

Icon_biggrin, mah e o struţocămila, nu e pure racer. mai fac si eu mici ompromisuri Icon_razz

Reply

Acuma ca tot veni vorba ar trebui sa arunc sub-ul ce l-am avut in accord in Stream Confused

Reply

pfff si eu ma cac pe mine pentru 2 dif-uri fata ....alea pe spate nu se mai pun

Reply

bine mah, tu te dai pe track.....te pui?

Reply

Si tu te tot plangi ca te bate unul cu pejou. Cel mai ieftin upgrade la o masina este slabirea de kg in plus Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew