This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Civic EJ9, 1.4i S

Pai la mine cutia functioneaza bine...intra usor in toate vitezele...atat ca se aude zgomotul cand iau piciorul de pe ambreaj.

Accord CN1- N22A1, 04'
ex: Accord CH6- F18B2, 00'
ex: Civic EK3- D15Z6, 96'
ex: Civic Ej9- D14A4, 97'

Reply

am curatat tamburii de rugina si i-am vopsit...
Nu prea ma incanta culoarea rosie... s-ar putea sa o schimb....voi ce parere aveti?
urmeaza sa fac si etrierii...

Apoi ma gandeam ce bine i-ar sta trantita un pic... vroiam sa tai din arcuri o jumatate de spira dar m-am documentat un pic si uni ziceau ca nu e bine sa tai din ele...alti spuneau ca nu e bine sa pui oricum arcuri sport fara sa pui si telescoape sport...
Ideea e ca m-am gandit ca o sa vina si iarna la un moment dat...o sa astept pana cand o sa fac rost de telescoape sport si arcuri reglabile...

P.S Luni plec pt. prima oara la drum lung Timișoara-Satu Mare Icon_smile

Accord CN1- N22A1, 04'

Reply

important e sa fie JDM, deci da tamburi rosii , arcuri taiate si restu. eu zic ca e super!

Reply

tamburii vopsiti sunt ca pantalonii albi cu petec rosu pe cur.
sunt arcuri care lucreaza bine cu amortizoare stock, gen eibach pro kit. poti incerca si telescoapele bilstein b8, sunt destul de ok duritate-utilizare zilnica.
nu te mai gandi la arcuri si telescoape, mai bine ia alte gume ca e vara pe tine Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Arcuri taiate Nono Cu arcuri de coborare ai problem pe telescoape stock daca vrei sa o cobori mai mult de 35mm.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Nu le mai tai... Icon_razz am auzit ca sunt sanse sa si sara de pe telescop in curbe daca sunt taiate...O sa astept. Stiu ca arcurile si telescoapele mai pot astepta iar cauciucurile sunt una din treburile care ar trebuii schimbate si incerc sa le fac pe rand....cel mai tare ma roade distributia...

Accord CN1- N22A1, 04'

Reply

nu sare nimic, arcurile stock sunt destul de intinse, nu sar veci. problema e ca nu mai au suficienta tenisiune si da telescopul in cap si-l faci muci. plus ca nu mai sta nici cum pe drum.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Excursie pana la Orsova Icon_smile

Accord CN1- N22A1, 04'

Reply

A iesit unu din parcare cu spatele fara sa se uite...

Accord CN1- N22A1, 04'

Reply

Las-o asa si nu mai pune stickerele alea. Sper ca ai rezolvat usor cu reparatul si nu a fost nevoie sa umbli prea mult.

Reply

Am rezolvat usor, m-am inteles cu individul care m-a lovit....a zis ca stie el un vopsitor si ca daca vreau ma duce la el...Am zis ok, si m-a dus fix pe strada unde locuiesc eu la un vecin. Am discutat cu vopsitorul si am hotarat sa dau si eu ceva in plus ca sa imi repare si pragul ptc. era ruginit. Mi-a refacut toata aripa si pragul. L-am intrebat cat m-ar costa si in partea cealalta daca as vrea sa o repar la aripa si la prag si mi-a zis ca 3 milioane daca o faceam atunci ptc. era pregatita de cuptor. N-am avut bani dar o sa o fac ptc. a aparut rugina si plus de asta cineva a reparato inainte si nu a nimerit nuanta de vopsea.
In 2 zile a fost gata...

Stickerele vroiam oricum sa le dau jos, o sa il dau jos si in partea cealalta dar nu am feon.

Accord CN1- N22A1, 04'

Reply

Din poze se vede ca a facut treaba buna vopsitorul Biggthumpup

Reply

Treaba... Pivoti superiori si bielete de directie

Accord CN1- N22A1, 04'

Reply

Frumos! Ai joc la pivotii superiori ? De obicei se duc cei inferiori.

Reply

Am avut joc din cauza pivotilor de sus, cei de jos sunt buni...

Intre timp...

http://s17.postimg.org/oyu3lrgr3/2014_09..._48_10.jpg

http://s15.postimg.org/ork5jdxsb/2014_09..._01_06.jpg

Am schimbat si distributia, pompa de apa, curele de clima, generator si servo si placutele de frana....
Am bagat antigel Hepu G12+....

Mai urmeaza cateva lucruri dar pe rand asa Icon_biggrin

Accord CN1- N22A1, 04'

Reply

si ultimul Upgrade daca pot sa-i spun asa, este:

Si cam aici se incheie povestea EJ9-lui...dar incepe cea a EK3-ului intr-un thread nou Icon_smile
Sper ca viitorul proprietar al EJ-ului va avea cel putin la fel de multa grija de ea cum am avut si eu.

Accord CN1- N22A1, 04'

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew