This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

w33bb0: 2007 Honda Civic FK2 Executive - Champagne Silver

Uita de Megan Racing si WeaponR. Sunt chinezarii europene si nu au ce cauta pe masina ta.

Reply

Stiu, mah, stiu! Da' altii nu fac. Nu-i ca si cum n-as avea cat-ul ala race care merge foarte bine si nu-i ca si cum ar costa o avere. Vreau sa vad cum merge cu unul din ele. Asa cum i-am zis si lui Nick: gaseste-mi de la Invidia, HKS, sau altii non-chineji si eu il cumpar. Da', cata vreme altceva n-avem...
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Mai sunt cativa baieti care le-au incercat si fara rezultat bun pe motor. Cheltuie banii pe altceva mai de folos.

Reply

Mah, mai stiu si eu cativa care le laudau... Il iau, il pun, vad cum merge, daca-mi place, il pastrez, daca nu... revin la race cat.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Vezi ca nu e fata, e mijloc aia.

Reply

E mai in fata decat spatele Icon_smile
Ajung maine pe la ASKO si poate o ridicam pe elevator, daca-i in stare.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

eu am weapon-r si dupa ce l-am pus merge masina la liber tr1 si 2 fara sa mai scuture, in ture sus se simte chiar bine. cum ti-am zis, in 1 si 2 simt ca masina mea e mai rapida decat a ta. pe 3 in sus peste 5000 rpm se simte mai bine la tine insa tu ai corectie de soft, eu nu.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Buuuun! Am trecut azi pe la ASKO sa vad urmarile Icon_smile
Bara spate s-a montat, revizia s-a facut, masina e la vopsit. Am lasat interiorul de Type-S, vopseaua de etrieri si bara suplimentara si m-au injurat un pic, pe buna dreptate. Va mai dura niste zile in plus, mai ales ca nu s-a facut comanda la masca cea neagra inca. Abia astept sa fie gata, s-o scot pe drum Happy
Apoi urmeaza decat si incaltari noi... sper.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Hai, cat mai repede, s-o vedem! Nailbiting

Reply

Pai, ce sa vezi? P-afara nu se schimba decat masca si (poate) ii foliez capota cu ceva imitatie chinezeasca de carbon. In rest... vrum vrum Icon_biggrin
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Acum am sesizat ca aveam mintea in alta parte cand am scris ultimul post.
Nu stiu de ce, dar mi-a ramas in cap ca i-ai fi pus rear tie bar si tare curios mai eram sa vaz cum e cu ea.
Nah, m-am dilit de tot. Bricks

Reply

Bine v-am regasit!
Am trecut azi pe-acolo sa vad masina si inca nu s-au apucat de vopsit. Iar, dupa vopseala exterioara, mai trebuie vopseala etrierilor. Scaunele de Type-S arata extraordinar si cica ar avea si incalzirea montata in ele.
Deci mai am de asteptat pana o conduc din nou...

Valentin, chiar i-am pus rear lower tie bar, da' trebuie sa o duc pe niste viraje ca sa imi pot da cu parerea (si sa-i iau niste gume). In plus i-am montat si mid lower tie bar.

Will keep everyone posted.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Maine ma duc la ASKO. Masina inca nu-i vopsita, iar de etrieri nici nu se pune problema momentan... asadar cred ca vreo saptamana mai stau fara ea. Nu-i bai.
Intre timp s-a mai comandat ceva, care cica ar trebui sa vina in vreo 15 zile...
[Image: MR-SSH-HC06E.jpg]
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Nu prea stiu eu cum arata exact un FK2 sub capota, dar, ceea ce ai tu in poza este cumva pe evacuare?

Reply

E de-cat-ul pentru modelul asta.

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Da, dupa cum zice si badea Yula: e decat-ul de R18A2/1. Mai exact cel de la Megan Racing, ca m-a batut Adi la cap cu el si a fost mai usor de adus decat cel de la WeaponR. Sa vedem ce branza e si cu el. Daca nu-mi place, revin la race-cat-ul actual.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Sa fie GALAGIEEEEEEEEEEEEEEEE Rollinglaugh Rollinglaugh

Reply

Bun, dupa o vara intreaga de frecat del Slow-ul, azi l-am lasat la ASKO pentru niste mici interventii si am ridicat Civicul.

Doamne, ce autobuz! Mare, cocotata (desi e pe burta), silentioasa, mai nervoasa decat del Sol-ul (ce-i drept), lipsita de orice urma de dramatism... confortabila!

Primul soc: la iesirea in A1 am ajuns lin, pe muteste si foarte rapid la 125kmh si-aveam impresia ca stau pe loc. Mi-am spus dezgustat "ce-i prostia asta de masina?!?" inainte sa ma uit pe bord. Dupa ce-am vazut viteza afisata insa si-am rememorat timpul necesar s-o ating... mi-a mai trecut Icon_biggrin

Al doilea soc: franele de Type-R reconditionate cu ocazia sederii prelungite la ASKO. Am calcat cu incredere, ca pe del Slow, de era sa zbor din scaun. Inca un ranjet in favoarea Civicului Icon_biggrin

Acu' partile naspa: se vede diferenta de nuanta destul de tare din pacate la elementele revopsite (poate in primavara le aranjez cum trebuie pe toate), frana de mana a capatat un mic joc. Atat! In rest numai de bine.

Nu imi pot da cu parerea referitor la decat, pentru ca nu mai stiu cum tragea inainte Icon_smile)
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

man da tu ai garaj personal la asko? Icon_smile

sa-i fie de bine toate cele noi la "autobuz"!

Reply

Nu, n-as zice Icon_smile
As inchiria in Unirea un loc de parcare pentru Civic, desi, la cum a iesit vopseaua... parca nu-mi mai vine sa fac asta pana in primavara Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew