This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

w33bb0: 2007 Honda Civic FK2 Executive - Champagne Silver

@Yula: rear lower tie bar. Cica pe FN2 are face clatite si le-ar si umple... Sa vedem pe FK2 ce face.
As fi vrut sa ii aduc si FD-ul si LSD-ul pana la revizie, da' ma tem ca n-am suficient timp sa gasesc o modalitate de aducere in tara in timp util si la un pret decent.
Apropos, are cineva idee cam ce vama as plati la un colet cu valoare declarata de ~$1,265.00? Transportul n-ar fi mult, dar n-am gasit nicaieri comisioanele vamale...

@Liviu: Mult + de la Racing Nick. Iti dau prin PM Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

daca e de la r n sigur e mult. eu la amortizoarele luate de pe ebay la 450 am primit de la ei pret de 550.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

LSD pe FK pentru ce? ti se pare ca ai asa multa putere de nu o poti pune jos cu niste cauciucuri bune?

eu zic ca decat sa investesti prea multi bani in ea, mai bine te bucuri de ea asa cum e si pentru ce a fost facuta sau o dai si iti iei ceva sportiv si gata. Gasesti un CTR la bani decenti si esti cu mult peste ce vrei sa faci cu FK-ul

my 2 cents

Reply

LSD-ul nu ma intereseaza pentru a pune pe asfalt marea putere a R18A-ului, ci pentru ajutorul pe care mi-l ofera pe viraje. Unde se simte si se simte bine.
Liviu s-a plimbat cu FK-ul meu si e in masura sa confirme ca modificarile n-au fost facute de pomana Icon_smile

In rest... ca sa nu scriu aici o poliloghie, am sa fiu succint: built, not bought.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Ai s'te chis in freza, si eu tre sa iau barele alea de multa vreme sa imi completez setul, pe la 1700 de lei te-au dus ambele, nu?

Reply

resoftarea merita, se simte bine de la tr.3 in sus. poate fac si eu un drum de bucale in viitorul apropiat in scopul asta

Reply

@Adi: am luat-o doar p-aia din spate jos, ca doar p-aia o avea.
@Liviu: si franele... si struts-urile... Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

uibo de apreciat bulidu nimic de zis, dar tre sa si merite rezultatul final din prisma muncii si investitiei, adica sa faci un build pe ceva care are un potential cat mai mare ... asa daca il faci doar de suflet atunci orice ai face merita Icon_smile

vad ca tu esti setat pe directia ta si nu te lasi perturbat, asa ca spor la treburi Biggthumpup

Reply

Bade ziua mea ii in noiembrie, da poti sa mi-o faci cadou de pe acuma, apreciez oricum Rollinglaugh.

Reply

strutsurile nu am apucat sa le apreciez din cauza gumelor de chiloţi cu care vine civicul stock, iar franele da, erau ok fata de cele ale lui adi care sunt subdimensionate rau fata de ce poate masina.

Reply

Nu cobi, Adi, ca-ti aduc nuia de ziua ta! Icon_smile

Razvane, multumesc de intelegere... finally Icon_wink
Puteam sa fac build pe WRX (sau pe EP3, FN2 sau AP1) din vara asta, dupa cum am mai scris/zis, dar nu m-am indurat sa dau Civic-ul.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

lasa bah, unui ţacanit ii e necesara si o masina "normala". asta m-a facut si pe mie sa optez pt "S" in loc de "R". nebuniile se fac pe un şasiu uşor.

Reply

Pentru ca m-a intărâtat Andrei pe thread-ul lui, vin cu niste update-uri aici. Masina se afla la ASKO unde va primi bara spate jos de la Summit (sper sa se potriveasca), o revizie, o vopseala, o masca fata neagra si diverse verificari. Daca ma misc plin de talent, montez si interiorul de Type-S (cu incalzire in scaune) si fac o vopseala de etrieri.

Sper sa vin cu update-uri in cel mult doua saptamani.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Adica vei avea masca de Type S?
Altfel, nu te vaz in scaune incalzite. Icon_biggrin

Reply

Da, cred ca de Type-S facelift. Incalzirea din scaune va fi transplantata din cele pe care le am acum pe masina (Executive din scutece). N-o prea folosesc, da' nici nu vreau sa renunt la ea, atâta vreme cat masina a avut din nastere.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

(22-07-2012, 18:09)w33bb0 Wrote: Pentru ca m-a intărâtat Andrei pe thread-ul lui, vin cu niste update-uri aici. Masina se afla la ASKO unde va primi bara spate jos de la Summit (sper sa se potriveasca), o revizie, o vopseala, o masca fata neagra si diverse verificari. Daca ma misc plin de talent, montez si interiorul de Type-S (cu incalzire in scaune) si fac o vopseala de etrieri.

Sper sa vin cu update-uri in cel mult doua saptamani.

Daca te referi la mine, nu am avut in intentie sa te intaratIcon_twisted. Initial m-am gandit ca esti si tu pe undeva pe-acolo, eventual cu Del Sol-ul, dar m-am uitat la ceas si era 8 si ceva dimineata si sambata pe deasupra. M-am calmat si mi-am adus aminte ca am fost primul client care a intrat in acea dimineata. Happy
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

N-ai avut intentie, da' ai reusit Icon_smile
Abia astept sa se termine. Maine sper sa dau o fuga la Racing Nick sa vad daca poate sa-mi aduca un de-cat pentru R18 repejor si sa iau niste vocsea de etrieri (ca uitasem de aspectul asta). Sper sa rezolv si cu interiorul de Type-S tot maine, daca gasesc o firma de mutari sa-mi dea masina...
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

More goodies have come in, adica bara fata jos si vopseaua de etrieri Icon_biggrin
Daca mai rezolv si cu interiorul de Type-S ma declar aproape multumit (ca as fi vrut sa am si WeaponR-ul sau Megan Racing-ul).

Attached Files Thumbnail(s)

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Bara aia am vazut-o la Racing Nick. E de FN2?

Reply

La ei apare ca "2006-2011 3/5 door Honda Civic Hatchback", deci da, e si de Type-R... sper Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew