This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

w33bb0: 2007 Honda Civic FK2 Executive - Champagne Silver

Eh, mi-ar placea mie sa le mesteresc, dar, din pacate, n-am nici timpul si nici cunostintele necesare. Masina se afla in service si se ocupa oameni foarte priceputi de ea. Eu doar ma uit si fac planuri Icon_smile

Reply

Vopsita alb peste negru? De ce nu ii tragi un topic separat sa nu le mesteci pe amandoua Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Da, a fost vopsita in toate culorile pamantului, dar o rezolvam. O sa ramana tot negru cu alb, insa in alta configuratie. Inca nu-i fac thread. Ssper sa-i faca taica-meu, ca a lui e pana la urma. Eu raman cu FK-ul Icon_smile

Reply

Si ce motorizare ai de gand sa-i pui? Confused R18B cumva? Icon_smile

Reply

(03-01-2011, 14:38)w33bb0 Wrote: Liviu, multam de informatie. Ideea cu schimbatul era pentru ca loveste in proiector, el fiind gandit pentru modele fara proiectoare.

dude, impinge-l mai mult pe ţeava. treci de buza aia care opreste filtrul si il introduci inca vreo 3 cm in plus. nu mai atinge nimic.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(16-02-2011, 13:04)LauX_LauX_LauX Wrote: Si ce motorizare ai de gand sa-i pui? Confused R18B cumva? Icon_smile
Man, m-ai pierdut la B-ul din R18B... Exista?
Ca sa-ti raspund la prima intrebare, daca va fi swap, va fi cu un B16 sau cu un D16. Insa vreau sa vad ca trece de hopul cu tinichigeria.

(16-02-2011, 13:23)LIVIU_CTS Wrote: dude, impinge-l mai mult pe ţeava. treci de buza aia care opreste filtrul si il introduci inca vreo 3 cm in plus. nu mai atinge nimic.
Man, am efectuat un schimb dupa vreo 5000km si e totul in regula acolo. Asa ca il lasam in pace, sa-si duca veacul linistit.

Reply

Daca ai pune si instalatia electrica de la FK2, eu cred ca ar merge... Icon_wink Nu cred ca a facut nimeni pana acum dar nimic nu e imposibil... Icon_smile

Reply

Imposibil nu este, insa este prea costisitor si prea complicat. Am pus intrebarea asta unde trebuie si mi s-a spus "scoate-ti-o din cap". Dar mai e mult pana atunci. Primul hop e cu instalatia electrica, apoi cu transplantul de "injectie" de pe D15, iar ultimul cu tinichigeria. Restul deja le vad ca detalii Icon_smile

Reply

oricum nu vad de ce ai opta pt r18. b16 e mai intepat Icon_biggrin

Reply

Sa zicem ca as fi avut un R18 disponibil Icon_biggrin
Dar nu e treaba un asemenea transplant. E MULT prea complicat. Mai repede las motorul asa cum e si-i pun un turbo. Aplicatiile turbo pentru seria D sunt mult mai des intalnite decat pentru R-uri.

Reply

corect Icon_wink

Reply

(16-02-2011, 12:58)yulasinio Wrote: Vopsita alb peste negru? De ce nu ii tragi un topic separat sa nu le mesteci pe amandoua Icon_smile

hai mai Andrei fa cum zice Iula!

ca ma tot uit pe aici si numai de proiect citesc!

si ai PM de la mine

Reply

Rav-ule, nu te-a mai tinut rabdarea!Icon_smile

Reply

nope, sa vedem ... ca daca tot face OT cu proiectu sa-i poluam si noi threadu Icon_smile

Reply

Masina are un thread al ei, dar n-am mai apucat sa postez nimic. Busy busy busy Icon_sad
http://www.hondatalk.ro/Thread-Civic-EG3...hite-black

Reply

E liniste rau la proiect, poate il termina pana vara viitoare Icon_smile

Reply

Ca sa mai dezgrop un pic thread-ul asta, va spun ca m-am plimbat din nou cu jucaria pe la ASKO in wkndul care a trecut. Dupa o pauza de vreo 3 saptamani in care masina a stat cuminte sub prelata in curte la birou. Inainte sa o scot la o tura eram convins ca in iulie intra la vanzare pentru ca imi zambea frumos un WRX de prin 2007 Icon_biggrin
Ei bine, dupa ce ne-am imprietenit din nou, cred ca m-am razgandit si probabil ca dupa ce rezolv cat de cat proiectul pe care tocmai l-am inceput in wkndul asta, ma voi apuca de aranjatul Civic-ului, pentru ca merita.
Momentan s-ar putea sa ii iau un alt interior - de Type-S - si sa ii retapitez volanul, cotiera centrala si fetele de usi. Ulterior... o vopsire integrala si, in functie de buget, intram si pe la motor cu diverse.

In rest... la 52.000 km, nu-i pot reprosa masinii decat ca are vopseaua mai sensibila decat ouale de gugustiuc, ca are un head-unit demn de Autovit (e a doua oara in 5 ani cand incepe sa faca figuri, da' nici ca am de gand sa investesc prea mult in el curand) si ca plasticul le cam are cu zornaitul. Adica aceleasi lucruri pe care i le-am putut reprosa de 4.5 ani incoace Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Avand in vedere ca masinii i s-a apropiat sorocul de revizie si ca oricum trebuia sa intre la vopsit curand (daca-mi da militia dovada ca am facut plangere pentru picturile rupestre in cheie de pe tabla), am zis sa ii mai pun una-alta.

Asadar, o asteapta o mica surpriza:

Attached Files Thumbnail(s)

2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Bara de pus rufele la uscat sau de batut covoarele Confused

Biggthumpup

Reply

pret+de unde