w33bb0
Threads: 26
Thanks Received: 40 in 38 posts
Thanks Given: 13
|
|
Bun! Revin cu impresii dupa un drum la Sibiu care a cuprins Valea Oltului, urcare la Paltinis, apoi la Bâlea, Vidraru... Bucuresti.
Ce m-a impresionat foarte tare au fost franele. Uitasem cat de bine se simte frana de Type-R pe masina asta. Musca din asfalt cand te urci pe ea. In al doilea rand mi-a placut la nebunie cum sta pe drum dupa barele care i-au fost atasate pe dedesubt. Se simte ca-i mai incordata pe viraje, nu mai permite rotilor s-o ia una hais si alta cea.
Din pacate a inceput sa se simta in disperare nevoia unui LSD si a unui set de gume eficiente. Masina are tot ce-i trebuie sa te scoata din viraj in mod civilizat, insa nu reuseste sa puna puterea jos. Atat din punct de vedere al rigiditatii, cat si din punct de vedere al puterii/cuplului se comporta foarte bine. Doar ca nu prea reuseste sa le puna jos pe roata care trebuie atunci cand trebuie. Dar... sunt si astea-n plan
Imi place tare mult cum iese proiectul si parca ma reindragostesc de masina avand in vedere ca poate fi si civilizata atunci cand e cazul, confortabila in orice situatie, dar si apta sa iti trezeasca niste fiori din cand in cand. Iese EXACT ce-mi doresc, desi mai e mult pana departe.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 48 in 44 posts
Thanks Given: 3
|
|
Din motive personale w33b0 se va retrage o perioada de pe forum si o sa inchidem threadul.
|
w33bb0
|
|
Si-am implinit 56.000 km. In 5 ani si jumatate 
Are un zgomot usor la rulare de mie imi cam zice "rulment", da' e atat de greu de auzit incat nu ne dam seama. Se poate sa fie si din anvelopa, janta... a fost cautata pe sub fusta si cica totu-i in parametri optimi. Oi fi avand eu auzenii. In rest... o sonda lambda de schimbat, ca face figuri din cand in cand. Da' asa n-am niciun cheeef 
Numa' de bine pe toate planurile. Ori de cate ori am ocazia s-o mai scot la o tura imi pune un zambet pe buze.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor
|
vtin
Threads: 5
Thanks Received: 17 in 16 posts
Thanks Given: 96
|
|
Multi kilometri de acum inainte sa ai, obligatoriu cu zambetul pe buze!
Incet, incet, vei ajunge si la 60.000.
|
w33bb0
|
|
Revine Civicu' in prim-plan!
Azi a trecut pe la ASKO pentru o revizie. Absolut ne-necesara, ca n-avea 1 an si nici macar 5000km de la ultima, da', ce dracu, daca tot a ajuns acolo...
S-au descoperit niste probleme la bucsile de pe spate, iar rezolvarea e a dracului de scumpa: vreo 1100 de iepuroi, avand in vedere ca alea vin cu tot cu punte (ca si cum te duci la supermarket sa iei portocale si-ti vand aia tot copacu'). Varianta ar fi niste bucsi de Type-R, pline, foarte rigide, aftermarket, care cica s-ar potrivi pe 5D. L-am rugat pe taica-meu sa treaca pe la Nick sa intrebe de ele. Oricum, problema nu e de rezolvat ACUM, dupa spusele mecanicului, ca bucsile ei sunt doar un pic atinse de schizofrenie, nu-s duse, sparte, sau mai stiu eu ce.
A doua chestiune ar fi acea sonda lambda (a doua), care s-a cam impuscat de la lipsa catalizatorului. Vreo 300 de euro, deci n-ar fi mare nenorocirea.
In rest masina-i ca noua, doar ca are upgrade-uri
Cred ca am sa ma apuc si de ea in paralel cu motoreta (pe cat imi permite financiaru'), ca s-o readuc la gloria din alte vremuri.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor
|
Wagner
Threads: 4
Thanks Received: 18 in 17 posts
Thanks Given: 41
|
|
Bucsi pentru puntea spate gasesti la Febest. Intreaba-l pe Dragos, el a cumparat de la ei (parca).
Sonde lambda prajite? Sunt ele mai fragile de fel sau ai avut "grija" de ele?
In rest, la mai mare!
Dupa cum ziceam la mine in thread, trebuie sa o urc si eu pe a mea pe lift, sa ma mai uit pe sub "fuste" + frana lu' peste pansat... La verificare anul trecut mi-au soptit ceva de bucsi pe fata, cica ar fi un pic imbatranite.. Din cate stiu, pe fata se schimba cu tot cu brate, sa vezi atunci haos in portofel...
Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...
|
w33bb0
|
|
Stai asa! Care Dragos? 
Cat despre sonda lambda, da, am avut grija de ea.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor
|
w33bb0
|
|
Saru'mana!
Eu le gasisem aici: http://www.cplracing.co.uk/products.php?productid=109
Cica s-ar potrivi, cel putin alea de pe spate. Si parca ma mananca sa le iau p-astea, da' mai vedem.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
bai, ce kkt de sonda dusa? eu merg fara catalizator de ceva vreme si n-am treaba.
vezi cauta pe net, cauta dupa cod si gasesti ceva direct priginal la juma de pret.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
w33bb0
|
|
Eh, la mine cica s-ar fi dus. Altceva nu vad ce-ar putea fi.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor
|
Wagner
|
|
Care sunt simptomele? Apare vreo avertizare in bord? De consum nu te intreb, cred ca e "pe cele mai inalte culmi"...
Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...
|
w33bb0
|
|
Consumul nu ma pasioneaza deloc, d-aia nici nu l-am urmarit.
Se aprinde martorul Check Engine in bord.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 48 in 44 posts
Thanks Given: 3
|
|
ASta vroiam si io sa zic, merg de ceva timp fara cata si tot no problems yet, sper sa nici n-apara.
|
w33bb0
|
|
Care stie de unde as putea gasi protectia de plastic de pe sub masina? Aia care merge din fata pana in spate, numita de unii si scut.
Pe motiv de low low am sfasiat-o intr-un hop metalic si nu m-as omorî sa dau 380eur pe ea de la Honda
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor
|
Wagner
|
|
Auch! Dezmembrari?
Nu am vazut pe nicaieri aftermarket. M-am interesat la un moment dat pentru a mea, am niste lovituri in ea, dar inca se tine bine.
O idee (nu stiu cat de buna) - sunt firme care reconditioneaza repere de plastic gen spoilere and shit. In orice caz, costul ar fi mai mic decat la Honda.
|
w33bb0
|
|
Da, la dezmembrari m-am gandit si eu. E bun la ceva pana la urma plasticul ala. In afara de faptul ca s-a jupuit, nu sunt alte urme pe nicaieri.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor
|
Tomi
Threads: 12
Thanks Received: 65 in 53 posts
Thanks Given: 52
|
|
protejeaza in primul rand iarna de sarea folosita pe drumuri si apoi de praf care si el e un factor de uzura neglijat de multi.
singurul lucru pozitiv ar fi mai buna circulatie a aerului si implicit o racire mai eficienta, dar ambele sunt neglijabile ....
|
vtin
Threads: 5
Thanks Received: 17 in 16 posts
Thanks Given: 96
|
|
Intrebare de Gigi: stii ceva de compatibilitatea dintre anti-roll bar-urile de pe FN2 cu cele de FK2?
Stii cumva care este grosimea stock-urilor de pe FK2?
Multumesc mult!
civic
|
w33bb0
|
|
Nu se pupa, ca FN2-ul e mai lat. Eu am niste bare de rigidizare sus, in "capul oalelor" de la OMP si pe dedesubt de la Summit.
Nu mai tin minte de unde le-am luat exact. Parca de la RacingNick. Se simte ceva-ceva parca.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor
|
|