This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

My Integra DC2 Type-R - B18C

nuuuuuu, nu ai dat masina......
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Hai, frate Yula, nu ne mai tine pe jar! Icon_sad

Reply

ce coincidenta, chiar de 1 aprilie :d

Reply

(02-04-2011, 13:00)DeN1gRator Wrote: ce coincidenta, chiar de 1 aprilie :d

Bingo Icon_biggrin

Una mica de 1 Aprlie Icon_razz
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

bah, ti-aş da un citat din "robotzi" Icon_razz

Reply

Da' iti dai seama eu cand am vazut pe forum, imediat l-am luat de urechi, dar pana la urma mi-am luat-o eu Icon_lol
Atata ii trebuia sa vanda masina Icon_censored

Reply

Zi Liviu de la robotzi ca nu ma supar Icon_biggrin

La Andreea ia stat ceasul cand a vazut postul Icon_lol

Reply

era aia cu fuck your mamas dead people bah Icon_smile) da am scris ca ai insistat tu Icon_wink

Reply

Hmmm dupa doua saptamani de condus logan-ul socrului de 1,6 16V care se misca destul de binisor si pluteste ca o barca pe drumurile patriei, duminca am urcat in scaunul Recaro care ma cuprinde ca o manusa si am fost din nou surprins de abilitatile ITR-ului: directia precisa, cursa scurta a schimbatorului, usurinta cu care creste in ture, suspensia ferma, ce sa mai am fost ca un copil mic in fata chioscului cu inghetata Happy

Reply

Sa vezi dupa ce merg io la un drum cu Dacia 1310 si dup-aia ma urc in CTR Icon_biggrin

Reply

Sincer nu mi-a fost foarte dor de ea dar cand m-am urcat la volan Icon_biggrin Pelvic

Trebuie sa ii trag o curatenie, ia uite cum arata cand a venit in IRL...
http://www.neweraimports.com/soldcarDeta...4#pictures

si probabil ca o sa trec inapoi la bara OEm cu lip-ul de la Spoon Confused

Reply

mai ce mult seamana pe sub cu del sol-ul

Reply

ITR-ul are aceeasi platforma cu civicul deci si cu del-sol-ul iar partea de supspensie de pe ITR se potriveste perfect pe EG si del-sol

Reply

mai invat lucruri... Icon_biggrin

Reply

In week-end sper sa apuc sa ii trag si eu o spalare ca e intr-o stare foarte mizera si parca nu ma mai atrage.

Nu stiu ce sa fac cu bara fata, sa o las pe asta Mugen sau sa o pun inapoi pe cea OEM cu lipul ala de la Spoon Confused

Reply

Mugen clar. Cu eleronul ce ai mai facut ?

Reply

Nu am mai facut nimic cu eleronul ca nu am mai avut timp si mai e si vremea asta naspa ca bate vantul de numa si nu pot vopsi.

Reply

bara OEM cu lip-ul de la Spoon
pe aia Mugen o vinzi si iei ceva bun pe la motor Icon_biggrin

Reply

Asa ma gandeam si eu, trebuie sa iau neaparat o capota ca imi sta in cap asta cu dunga aia pe ea. Apoi trebuie sa vopsesc cateva elemente, alti bani alta distractie, trebuie sa imi iau toata bucsaraia plus pivoti si alte cele.
Sa vad, oricum in week-end cred ca pun bara OEM inapoi ca m-am cam plictisit de asta.

Reply

OEM+Spoon, vinde Mugenu Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew