Pai ce dreaq sa patatesc au incercat sa fure masina din fata casei
Am promis ca duc pe cineva la aeroport ieri asa ca dupa ce s-a terminat meciul am iesi sa imi dau strut brace-ul din portbagaj jos si scaunul de bebe ca sa am loc la bagaje. Toate bune si frumoase, am blocat masina si m-am bagat in casa sa ma uit la un film.
Pe la 11.40 m-am dus sa dau barba jos ca aratam ca dreaq, apoi m-am gandit sa dau scot numarul de pe fata sa nu platesc podul, asa ca am aprins becul din fata usii si mi-am luat trusa din debara, cand ies afara capota la masina deschisa (crapata lasata pe incuietoare) imi zic ce naiba ca nu am umblat la motor. Repede am dat o geana scurta pe strada sa vad daca e miscare si ma intorc la masina, ma uit inauntru si vad ca nu merge becul la alarma asa ca deschid capota sa gasesc fisa de (-) data jos
Am verificat usiile, toate inchise, am pus borna inapoi, am deschis masina, verificat yale, totul inregula

Dupa cateva minute ma duc sa bag benzina si zaresc o masina care intoarce in capatul strazii (aproximativ 00:50) si asa cu un simt zic ia sa ma iau dupa el, doua talpe scurte si i-am zarit masina ca iesea de pe strada la stanga, hop si eu pedala sa ajung jos, cand virez de pe strada nici urma de nici o masina

asa ca mi-am continuat drumul lejer catre benzinarie, la nici 200m se face un drum la dreapta unde cu coada ochiului zaresc un Rav 4, cred eu, cu luminiile stinse parcat (
link cu street view), imi continui drumul inca cateva sute de metri dar simtul imi zice sa ma intorc sa vad care e treaba cu "jeep-ul" ala acolo dar cand am virat stanga pe strada nu mai era acolo

Am coborat pe strada aia pana in capat dar nu am zarit nimic si din lipsa de timp m-am intors sa ma duc la benzinarie cand pe o straduta in partea dreapta vad niste lumini de masina ca se indreapta spre mine asa ca incetinesc si ma trezesc cu "jeep-ul" ala in spatele meu.
M-am gandit ca nu are rost sa ma dau jos ca nu stiu cu cine am de-aface si am incercat sa ii iau numarul dar nu am vazut din cauza luminiilor, am facut dreapta catre benzinarie si el/ei au facut stanga desi indicasera aceasi directie cu mine
Oricum au ginit masina in fata casei si sigur se vor intoarce dar l-am pregatit cateva surprize, una ar fi ca am reparat intrerupatorul de la capota care era oxidat si a facut ca alarma sa nu se declanseze iar al doilea, am dat jos toate tijele care deschid usa (interior sau cheie) jos

deci fara telecomanda nu mai pot forta numai portbagajul sau sa intre pe geam.
Sunt scarbit de kkti astia de aici, niste nimicuri, scursuri ale societatii, p*s pe ei