This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

My Integra DC2 Type-R - B18C

Asa am zis si eu prima data dar simptomele dispar chiar daca invart volanul maxim dreapta si accelerez, ceea ce ii ciudat pentru ca ar trebui sa bata.
Oricum astept sa vedem cum e vremea la sfarsit de saptamana sa investighez un pic situatia
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Aseara mi-am montat si eu bujiile si mi-am uns cilindru de ambreiaj ca a inceput sa scartaie. Bujiile vechi nu aratau rau chiar dupa 2 ani dar oricum se simte ca merge mai rotund motorul acuma.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Iridium au viata mult mai lunga decat bujiile stock. Apropo ti-ai masurat fisele? Sa vezi cum va toarce cu delcou din cupru si fise cu ferro spiral. Icon_wink

Reply

Da, iridium, alea vechi le-am cumparat in 2008 prin martie si au fost pe Si-ul vechi si apoi au trecut pe asta.
Nu am mai avut timp sa masor fisele pentru ca se intunecase dar la sfarsit de saptamana mai am cate ceva de facut si sper sa am timp sa le masor atunci.

Reply

Sambata am avut 2h ore la dispozitie si am miscat cate ceva pe la masina. Primul lucru pe lista a fost sa schimb garnitura rotunda de la distribuitor pentru ca pierdeam putin ulei pe acolo de cand am luat masina.

[Image: 2011-01-22111635.jpg]

In poza se vede ca prelingea
[Image: 2011-01-22111644.jpg]

Am curatat un pic si zona de sub distribuitor ca era plin de ulei si praf
[Image: 2011-01-22115535.jpg]

Se vede pe coltul din stanga de la galerie pana unde ajungea Icon_sad
[Image: 2011-01-22115551.jpg]

Si daca tot am avut un pic de timp liber am zis sa imi curat si IACV-ul, in poza se vede ca nu era foarte imbacsit
[Image: 2011-01-22120913.jpg]

Si curatat, se vede mizeria care a iesit din el pe carpa
[Image: 2011-01-22121923.jpg]

Dupa ce am terminat si asta am dat roata dreapta jos sa vedem ce se aude pe acolo cu bataia aia dar nu am putut sa-mi dau seama, totul arata bine Confused Urmeaza sa investighez mai in amanunt situatia.

Cand am avut distribuitorul dat jos m-am uitat un pic si la capac si va trebuit schimbat, capac plus pipa delco sunt trecute pe lista.
Apoi cand ma tot invarteam pe acolo am observat niste puncte pe engine damper si la o inspectie mai apropiata am observat ca se vedea metalul, hmmm astea sunt anodise Confused iar la o inspectie mai amanuntita am vazut ca bateria a aruncat vapori de acid si cam tot ce ii in jurul ei e patat Banghead deci acum trebuie sa iau si o alta baterie Icon_censored

Revin cu detalii...

Reply

Deci pana la urma tot la roata din dreapta te-ai uitat? Roata nu trebuia data neaparat jos, era suficient ridicata pe cric, scoasa din viteza, rotita manual si ascultat cu foarte mare atentzie, eventual si comparat cu roata sin stanga. Care scoate zgomot de fond aia-i cu probleme. Daca este rulmentul din dreapta nu trebuie neaparat sa-i schimbi pe ambii, pt ca cel din stanga mai are viatza destul de lunga. Eu l-am schimbat anul trecut pe cel din dreapta iar cel din stanga inca nu da semne ca sa fie schimbat.

Apropo de aleton cand ai de gand sa-l vopsesti si sa-l urci? Si ce faci cu ala stock? Am auzit ca da bine pe Sedan... Icon_biggrin

Reply

Scuze greseala mea, am dat jos roata din stanga, mi-a fost capul in alta parte cand am scris.
Am ridicat masina prima data pe cric si am verificat sa vad de jocuri si zgomote la rotire si abia apoi am dat roata jos si am inspectat vizual plus tras impins de brate, ax...

Nu am avut timp sa ma uit de eleron inca, am doua de vopsit Icon_redface cel original il pastrez dar daca te intereseaza iti gasesc unul pe aici.

Reply

Eu zic sa te uitzi neaparat si la roata din dreapta, si eu eram convins ca este rulmentul din stanga si pana la urma era cel din dreapta. O sa ma uit mai intai ce eleron mi s-ar potrivi mie si apoi o sa te anuntz, parca asta de Integra este totusi cam mare pt mine. SPARCO78 incearca sa ma convinga sa-mi pun un eleron in viitorul apropiat.

P.S. : Iar ai uitat sa masori fisele, nu-i asa? Icon_smile

Reply

Nu suna nimic de la roata din dreapta, cred ca e dus capul de planetara de la cutie dar trebuie sa verific numai daca ala e exact.

Nu am uitat sa masor fisele dar am constatat ca am nevoie de un alt multimetru Icon_mad

Reply

Sambata am implinit 150mii si 20mii de cand suntem impreuna Icon_biggrin

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Multi km impreuna! Viteza e in mile sau km?

Reply

Mersi mult, viteza e in km, asa e la toate masinile din japonia si sunt limitate la 180km/h viteza maxima.

Reply

Superba masinuta!Icon_smile la cat mai multi km impreuna si fara probleme!

Reply

Cand m-am urcat in ea, n-am mai stat sa ma uit si la vitezometru, doar la turometru Happy Drool . Apropo de limitare, mi s-a parut super misto la GTR, care atunci cand detecteaza ca intra pe circuit, dezactiveaza limitarea.

Reply

Da am vazut in TG despre limitarea la GTR dar sincer nu am verificat daca e 100% reala.

Mersi la fel aghhh

Reply

Yula s-ai parte de ea in continuare si sa fii ferit de incidente neplacute (Icon_bat )
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Danke, danke she needS some love ca a fost foarte neglijata in ultima vreme.

Reply

la multi ani!
Multe sute de acu-in-colo fara necazuri! si doar cativa km pana la urmatoarele imbunatatiri!
am citit aproape tot de pe aici si abea acum am ajuns pe finish!

fain ca va puteti baga manutele pe acolo, eu a uit la vapor si nu stiu ce sa-i fac, mai vine cate o idee dar abandonez rapid ca efectiv inca nu stiu ce sa imbunatatesc, pare ca e intru totul pe placul meu, iar restul auch ce ustura la buzunar (aici fiind vorba de proiecte ample cu modificari) si mai ales ca ma gandesc la un daily car in perioada asta...

pana una alta... BAFTA Yula!

L.E.
daca dai o geana aici poate ne si ajuti sa elucidam misterul!

Reply

Tinand cont ca a fo' anu' trecut in Ro si pe deasupra mai este si bebitza mic la mijloc...taaaaaaare ma indoiesc ca zice pas anul asta la un drum de Ro. Ha Yula, tu ce zici? :d

Reply

Multumesc la fel Rav Biggthumpup incercam sa mai facem cate ceva cand putem. Acuma cu vremea asta nu prea am avut chef de nimic si astept vremea buna sa trec la treaba ca lista e lunga Icon_smile

Cum zice si Bogdan anul asta sarim peste plimbare in mare parte din cauza zilelor putine de concediu.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew