This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

My Integra DC2 Type-R - B18C

Cred ca o sa-l pun in garaj pentru moment iar apoi om vedea ce va mai fi.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

De ce sa-l vanda pe Mugen? Mai bine il tine poate se plictiseste iara de OEM Icon_wink

Reply

bine zice Andreea Icon_smile

Reply

Mie una imi place si ma gandesc ca nu are ce sa strice daca il pastreaza, cine stie? Si cel OEM + spoon da bine, dar parca Mugenul e mai special Icon_wink

Reply

Pai da, da daca il vinde poate lua altceva frumos (tie sau la masina Icon_biggrin)

Reply

Mie nu imi trebuie nimic Icon_smile iar pentru masina poate sa cumpere si fara sa vanda Mugenul. Mai ales daca se intrevede si o capota Mugen. Cine stie? Icon_wink

Reply

O sa schimb bara acuma sambata sa imi pun si claxoanele sus ca ma enerveaza de numa ca nu pot sa ii atentionez pe prosti in trafic. Si am sa pun Mugen-ul la pastrare si o sa vad eu ce am sa fac cu el.

Reply

Cam asa ar fi ideea mea pentru masina acuma, bara fata OEM cu suportul de numar la nivel + lip-ul spoon, pragurile mugen si eleronul mugen Gen 1.

[Image: 5515168966_9b9694f545_z.jpg]
[Image: 5515171394_df568bfaae_z.jpg]

Reply

foarte bine arata asa...spor

Reply

Am reusit de mi-am facut putin timp astazi si m-am ocupat de masina. Am pus bara OEM inapoi, claxoanele si am spalat-o ca nu o mai spalasem din februarie Icon_redface Cu ocazia asta am descoperit niste pete galbene pe toata masina, sunt de la petalele care au cazut pe masina in primavara. O sa ii fac o corectie cand am timp si am sa aplic niste ceara. Bara Mugen se va da iar cu banii pe ea urmeaza sa fac suspensia.
[Image: 2011-06-04201108.jpg]

Reply

M-ar bate gandul sa iau niste folie din asta pentru faruri Confused

Reply

vreau si eu.. Icon_razz

Reply

Poate facem de un group-buy Icon_smile

Reply

Bara Mugen a plecat deja la o casa mai buna (deja a dus-o Cosmin la vopsit) iar acum sunt in cautare de componente pentru suspensie, antifon , solutii de degresare ca sa fac un pic caroseria.

Sa speram ca in urmatoare periada le strang pe toate sa ma pot apuca de treaba.

Reply

Astazi am mai achizitionat ceva Icon_redface

[Image: DSC00676.jpg]

Reply

deja ai ramas fara bani ? Icon_biggrin

Reply

Banii i-am stricat imediat ce i-am primit Icon_redface Acum am 3 eleroane in garaj plus cel de pe masina Icon_smile

Reply

mama cum o sa arate cand le pui pe toate !!!!! Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

O sa am ceva down force Icon_smile) Chestia e ca l-am gasit la pret bun si ala credea ca e copie, asa ca nu am putut sa il las. O sa incerc sa vopsesc macar unul sa il pun pe masina.

Reply

Dude! Mugfn?!? Icon_smile)
Sa-l stapanesti sanatos!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew