Sambata a dat un pic de soare si am trecut la o sesiune de infrumusetare. Nu mai aspirasem in interior de cand m-am intors din romania si era un praf pe bord de puteai sa-ti lasi semnatura
Am refacut geamurile cu solutia de Carlack de care sunt foarte multumit, o sa urmeze o mica sesiune de detailing cand se va incalzi vremea.
(21-02-2011, 14:46)yulasinio Wrote: Sambata a dat un pic de soare si am trecut la o sesiune de infrumusetare. Nu mai aspirasem in interior de cand m-am intors din romania si era un praf pe bord de puteai sa-ti lasi semnatura
Am refacut geamurile cu solutia de Carlack de care sunt foarte multumit, o sa urmeze o mica sesiune de detailing cand se va incalzi vremea.
Sesiune de infrumusetare care a durat aproape 5 ore , dar masina arata a masina din nou...trebuia sa fi pus o poza before si una after sa vada lumea diferenta
06-03-2011, 14:36 (This post was last modified: 07-03-2011, 00:26 by yulasinio.)
Ieri am avut putin timp si am miscat ceva la masina. Am dat un amortizor de pe spate jos pentru ca imi fac impresia ca bat pe drum denivelat. Nici vorba sa fie vreo problema, sunt in stare buna si nu se vede ca fi curs ulei din ele. Cred ca zgomotul vine de la bara antiruliu, am toata bucsaraia pentru ea dar nu vreau sa o schimb pana ce nu ma apuc de munca serios pe partea de suspensie.
Si daca tot m-am murdarit pe maini am zis sa ma apuc de treaba pe eleronul ala galben. Asa ca l-am demontat tot bucati si am smirghelit cateva piese dupa care am lasat-o balta ca facusem scurta la mana
Pe suportii aia mici trebuie sa dau cu ceva impotriva ruginii inainte sa ii vopsesc, dupa cum se vede si in poza unul e ruginit rau.
Imi place ca e "moale" vopseaua de pe eleron si se ia foarte bine la smirghel. Trebuie sa ma duc la magazin sa imi cumpar o masina de smirghelit ceva ca m-am saturat de lucru manual.
uite omu care se trezeste de dimineata ce spor are .... eu de vreo 2 zile de cand am intrat in concediu tot ma chinui sa trec la un program normal dupa jegul ala de schimb 3 ...... si nu reusesc .
In mare parte eleronul e gata de vopsit, astazi am terminat si bucata aia mare. Mai am un pic de retusat cateva scobituri, zgarieturi cu niste chit si va fi gata de vopsit. Din pacate nu am mai apucat sa fac poze ca s-a inserat dar am sa revin data "aviatoare".
Si dupa ce termini de vopsit eleronul, ai de gand sa il pui pe masina sau il vinzi?
mie imi place cum arata masina cu asta pe care il are acum, dar de...fiecare cu gusturile lui
O sa vedem dupa ce o sa fie vopsit, nu stiu daca o sa il tin sau o sa-l vand o sa vedem la gata. Oricum am in planul mai multe aspecte exterioare asta ca sa nu ma plictisesc. Bara OEM va fi putin modificata inainte de vopsire iar eleronul mugen gen1 a iesit la soare pentru finisari
Pana una alta astazi am dat cateva straturi de primer pe bucatiile de fibra pentru ca cele de metal/aluminiu sunt inca in lucru
Bine ca am scapat de galbenul ala ca faceam galbenare
Carnatii in pod la uscat
Astept cateva zile sa se usuce si vreau sa le iau iarasi la un smirghel fin probabil un 1200 granulatie iar apoi un pic de Championship White
20-03-2011, 13:56 (This post was last modified: 20-03-2011, 13:57 by Toyboy.)
(20-03-2011, 13:36)LIVIU_CTS Wrote: ce va urasc eu pe astia cu putin gazon in spate, un fel de garaj...diverse locuri unde poti inproviza ceva.....huuuuoooo!!!!
sa vezi unde sta acum CRX-ul
cred ca Yula mai dadea ocoale pe langa gratar in timp ce mesterea la eleron
Am primit o oferta foarte buna astazi si nu am putut sa o refuz mai ales acum cu bebe mic imi venea greu sa am doua masini, asa ca de astzi ITR-ul si-a mutat locul.
O sa fie inlocuit cu altceva in urmatoarea perioada