This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

My Integra DC2 Type-R - B18C

Sambata a dat un pic de soare si am trecut la o sesiune de infrumusetare. Nu mai aspirasem in interior de cand m-am intors din romania si era un praf pe bord de puteai sa-ti lasi semnatura Icon_redface
Am refacut geamurile cu solutia de Carlack de care sunt foarte multumit, o sa urmeze o mica sesiune de detailing cand se va incalzi vremea.

Attached Files Thumbnail(s)

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

gj bro....arata bine

Reply

Alb Curat Imaculat... Biggthumpup

Reply

5 galeti de apa curata am folosit la spalare Icon_smile
Astept sa se schimbe odata vremea asta sa mai fac cate ceva pe la ea...

Reply

(21-02-2011, 14:46)yulasinio Wrote: Sambata a dat un pic de soare si am trecut la o sesiune de infrumusetare. Nu mai aspirasem in interior de cand m-am intors din romania si era un praf pe bord de puteai sa-ti lasi semnatura Icon_redface
Am refacut geamurile cu solutia de Carlack de care sunt foarte multumit, o sa urmeze o mica sesiune de detailing cand se va incalzi vremea.

Sesiune de infrumusetare care a durat aproape 5 ore Icon_exclaim , dar masina arata a masina din nou...trebuia sa fi pus o poza before si una after sa vada lumea diferenta Icon_wink

Reply

la noi in timisoara e zapada de 50 de cm....si cand credeam ca isi face aparitia primavara...fuck Icon_smile

Reply

Ieri am avut putin timp si am miscat ceva la masina. Am dat un amortizor de pe spate jos pentru ca imi fac impresia ca bat pe drum denivelat. Nici vorba sa fie vreo problema, sunt in stare buna si nu se vede ca fi curs ulei din ele. Cred ca zgomotul vine de la bara antiruliu, am toata bucsaraia pentru ea dar nu vreau sa o schimb pana ce nu ma apuc de munca serios pe partea de suspensie.

Si daca tot m-am murdarit pe maini am zis sa ma apuc de treaba pe eleronul ala galben. Asa ca l-am demontat tot bucati si am smirghelit cateva piese dupa care am lasat-o balta ca facusem scurta la mana Icon_lol

[Image: 2011-03-05145817.jpg]

Pe suportii aia mici trebuie sa dau cu ceva impotriva ruginii inainte sa ii vopsesc, dupa cum se vede si in poza unul e ruginit rau.
[Image: 2011-03-05154830.jpg]

Imi place ca e "moale" vopseaua de pe eleron si se ia foarte bine la smirghel. Trebuie sa ma duc la magazin sa imi cumpar o masina de smirghelit ceva ca m-am saturat de lucru manual.
[Image: 2011-03-05165122.jpg]

Reply

uite omu care se trezeste de dimineata ce spor are .... eu de vreo 2 zile de cand am intrat in concediu tot ma chinui sa trec la un program normal dupa jegul ala de schimb 3 ...... si nu reusesc .

Reply

Daca la 11:48 e dimineata atunci nu e rau Icon_razz

Reply

In mare parte eleronul e gata de vopsit, astazi am terminat si bucata aia mare. Mai am un pic de retusat cateva scobituri, zgarieturi cu niste chit si va fi gata de vopsit. Din pacate nu am mai apucat sa fac poze ca s-a inserat dar am sa revin data "aviatoare".

Reply

Si dupa ce termini de vopsit eleronul, ai de gand sa il pui pe masina sau il vinzi? Icon_wink
mie imi place cum arata masina cu asta pe care il are acum, dar de...fiecare cu gusturile lui Icon_lol

Reply

idem, mega mucu asta galben nu-mi prea place Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

O sa vedem dupa ce o sa fie vopsit, nu stiu daca o sa il tin sau o sa-l vand o sa vedem la gata. Oricum am in planul mai multe aspecte exterioare asta ca sa nu ma plictisesc. Bara OEM va fi putin modificata inainte de vopsire iar eleronul mugen gen1 a iesit la soare pentru finisari Icon_wink
Pana una alta astazi am dat cateva straturi de primer pe bucatiile de fibra pentru ca cele de metal/aluminiu sunt inca in lucru Icon_smile

[Image: 2011-03-19140843.jpg]

Bine ca am scapat de galbenul ala ca faceam galbenare Icon_lol
[Image: 2011-03-19153309.jpg]

Carnatii in pod la uscat
[Image: 2011-03-19153336.jpg]

Astept cateva zile sa se usuce si vreau sa le iau iarasi la un smirghel fin probabil un 1200 granulatie iar apoi un pic de Championship White Icon_cool

Reply

ce va urasc eu pe astia cu putina gazon in spate, un fel de garaj...diverse locuri unde poti inproviza ceva.....huuuuoooo!!!!

Reply

(20-03-2011, 13:36)LIVIU_CTS Wrote: ce va urasc eu pe astia cu putin gazon in spate, un fel de garaj...diverse locuri unde poti inproviza ceva.....huuuuoooo!!!!

sa vezi unde sta acum CRX-ul Rollinglaugh

cred ca Yula mai dadea ocoale pe langa gratar in timp ce mesterea la eleron Icon_biggrin

Reply

eh, las' ca azi maine se termina si viluta in care o sa ma mut, vara asta o sa am si eu ceva spatiu de joaca Icon_razz

Reply

Garajul ala e singurul motiv pentru care nu m-am mutat din casa asta Icon_smile la cate kkturi am eram mort fara el.

Reply

Am primit o oferta foarte buna astazi si nu am putut sa o refuz mai ales acum cu bebe mic imi venea greu sa am doua masini, asa ca de astzi ITR-ul si-a mutat locul.

O sa fie inlocuit cu altceva in urmatoarea perioada Icon_cry

Reply

Si-a mutat locul, sau a schimbat proprietarul?

Reply

AccoRd ? Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew