Sti ca trebuie sa fi cat mai jos de pamant ca panourile alea sa aiba efect vreau sa imi iau si eu unul pe spate ca arata bine pe fata am bara mugen care se intinde pana aproape de baie
(26-01-2011, 17:12)w33bb0 Wrote: Da, da! Frumos mai arata! Bafta!
Preconizezi ca vei cumpara panourile alea, sau stii pe cineva care lucreaza in fibra?
o sa incerc sa nu le fac din fibra din cauza greutatii si a rigiditatii materialului. Cel vechi era din plastic (abs) dar l-am distrus din prostia mea , am vrut sa vad cum se simte la viteza si nu am mai asteptat sa il montez foarte bine ; m-am ales cu 3 bucaiti din el.
De cumparat se gasesc dar +300 $ pe un astfel de panou din kevlar sau carbon nu stiu daca merita investitia.
(26-01-2011, 17:18)yulasinio Wrote: Sti ca trebuie sa fi cat mai jos de pamant ca panourile alea sa aiba efect vreau sa imi iau si eu unul pe spate ca arata bine pe fata am bara mugen care se intinde pana aproape de baie
nu neaaparat , inca ma infromez cu dinamica fluidelor si iti voi spune exact , Pentru dc2 am vazut multe optiuni. astea sunt cele mai folosite :
(26-01-2011, 17:33)Toyboy Wrote: nu-ti doresc decat sa poti pune in practica tot ce ti-ai propus
Si eu sper ca anul asta ca macar o parte dintre ele sa le pot termina.
Bine-bine, da' unde s-ar putea face si cam care ar fi procedura?
Imi caut de ceva vreme pe cineva care sa imi poata face niste elemente custom. Din pacate, ce-am vazut eu din fibra pe la diversi sunt de plansu' lumii.
eu un tip aici in cj care a facut o gramada de masini premiate la showuri de tuning, pot spune ca poate face orice din fibra. la cerere pot da contact.
Daca foloseste metoda veche nu iasa nimic, de obicei masinile de show-uri sunt pline de fibra, kit si cantaresc cam 150kg mai mult
FRP= fiberglass reinforce panels astea sunt la fel de usoare ca si "carbonul de pe piata" si la fel de rezistente.
27-01-2011, 13:58 (This post was last modified: 29-01-2011, 12:02 by DeN1gRator.)
Eu ma gandeam sa-mi pun un fel de prelungiri din aluminiu pe sub spoilere ca sa astup gaurille unde ar putea intra aer fara sa tai din spoilere. Am vazut niste poze cu ceva de genu dar nu stiu daca o sa le mai gasesc.
Am sacrificat banii pregatiti pentru tratarea caroseriei in schimbul a 2 kg de fier ) ... in curand va ajunge si el impreuna cu 4.4 FD ek9 ... 2 rulmenti si un semering pentru inlocuire fara dureri de cap ulterioare. Tot ce imi ramane sa gasesc este un mecanic bun in cutii.
Pai trebuie FD 4.4 de EK9 ca sa pot pune LSD ... altfel nu am cum decat aftermarket si e cam scump ...
Cutiile S4C de ek4 si S4C de ek9 sunt identice la rapoarte , doar final driveul de 4.4 si LSD difera asa ca cu ele este direct swap and "talpa in cube"