Update: Masina e aproape gata... timp nu prea am avut datorita jobului. Scuzati calitatea pozelor.
Upgradeul la etrieri 4 pistonase , discuri 282, jante 15" ( Multumiri lui zone ), distantiere de 5 mm , prezoane 45 mm, camber kitul de la spc cu reglaj pe cadere si unghi de fuga.
Prezoanele s-au schimbat fara a necesita demontarea butucului , ce implica un schimb de rulmenti.
Spatele a primit un upgrade de bara antirului reglabila de la Whiteline 22mm reglabila , camberkitul de la spc pentru cadere.
Problema cea mai mare a fost cu suruburile de la bratele spate unde am avut nevoie de unele de M10 X 1.25 X 110 duritate de 10.9. Cele standard au M10X1.25X 80 iar in locurile cunoscute ( rocast , mecanica fina etc) nu se gasesc mai lungi de 90 pe pasul de 1.25 sau au duritate de 8.8. Intr-un final am gasit un magazin pe fundeni ( desi trec zilnic pe acolo ) care are un panou mare ce scrie Suruburi :brickwall:. 8 lei toata afacerea si dupa 2 zile de umblat , bara a fost sus in 30 min.
Ceva de la interior :
Am reusit sa adaptez instalatia de clima de la sir la instalatia standard de ek. Mai am de montat senzorul de temp interioara si motorasul de la matricea de aer.
A necesitat ceva mai multa munca decat ma gandeam initial dar a iesit ce trebuie ( sper).