This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

mai fratilor, nu gasesc prin europa de unde sa imi cumpar un kit complet de bucşi. singura chestie e asta, ce parere aveti?
http://www.tss-tuning.de/onlineshop/index.html
intrati la
Fahrwerkstechnik
apoi la
Achslager / Lagersets
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Reply

man, alea-s poly, mie imi trebuie de cauciuc.

Reply

Tot bucsi is si alea... Ale mele au aproape 2 ani de zile, nu s-au deformat deloc si eu parcurg ceva drum de tzara fara sa incetinesc.

http://www.youtube.com/watch?v=WJaZ4yLCT...re=related

Reply

nu merci, am citit destul si cea mai mare problema e cea cu scarţaitul, nu vreau sa ma tot var pe sub masina sa le lubrifiez, mai e si multa mizerie...raman la cauciuc.

Reply

Bucsa aia mare din spate de la TTS cu bila plus cauciuc e o combinatie foarte buna si cred ca isi merita banii in schimb restu nu ma incanta.

Apropo de scartait la polyuretan, se intampla doar atunci cand nu sunt montate corect. Nu lubrifiezi peste tot ci doar pe inerior unde vine axul, iar bucsa are niste canale acolo petru a pastra unsoarea. Uite ce se intampla daca lubifiezi pe exterior:

http://www.youtube.com/watch?v=k1lijSat7Xs

Reply

bucşa aia cu bila cica e cea mai tare chestie posibila insa e doar pt circuit, pe strada rupi masina.
man, am auzit si am citit lucruri destul de neplacute despre polyuretan, concluzia mea a fost mai bine cauciuc. daca ar fi fost pt circuit as fi mers pe poly clar.

Reply

Te inteleg. Da-mi voie sa postez aici la tine niste brate interesante, cu bila, chear acum am dat de ele:

http://www.youtube.com/watch?v=Xk9EfPC-SKk

Reply

in ultima vreme ma tot bate un gand de turbo kit, fara exagerari, un 0,7 bar acolo.
imi e frica sa nu bag banii in aspirat si sa mi se para insuficient.

Reply

pui turbo si te manca dejtu si nu stai tu in 0.7 forever Icon_biggrin

Reply

Si uita asa se termina motorul si incep sa intre banii grei in piese Icon_biggrin

Oricum nu te opreste nimeni sa incepi, singurul lucru nasolo care il vad eu e softul.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

pai oricum nu incep nimic pana nu vb in st, dr sa vad cine se incumeta. variante ar fi, sunt in buc destule "garaje" cu dyno si tot ce trebuie, mai e varianta ungaria.
masina e de fun, nu fac multi km cu ea, d'aia nu mi-as face asa multe griji cu privire la durata de viata a motorului.
la presiune nu ma hazardez, un 200-220 cai la piticania aia e suficient.
in fine, cochetez deocamdata. daca ar fi un b18 la indemana in zona poate as baga un swap....
sincer si b16a2 cu un 180-190 cai pe aspirat ar fi ok, dar nu stiu daca reusesc asta.

Reply

Daca e solid pe interior (simeringuri, axe etc), il duci la 180 fara probleme. Turbo iti mai da si cuplu in afara de cai la ture inalte. Eu d-aia l-as alege. Si, intr-adevar, vorba lui Yula: softu' te haleste.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

e un baiat la craiova (Marutzu) care aduce honde din uk pentru piese si swap-uri. Am vazut ca i-a facaut cuiva din iasi un delsol cu B16b, se lauda un pic asa ca a iesit super bine. Poate vorbesti cu el pentru un swap ca sigur iti aduce ce vrei.

Reply

(28-02-2012, 15:56)w33bb0 Wrote: Daca e solid pe interior (simeringuri, axe etc), il duci la 180 fara probleme. Turbo iti mai da si cuplu in afara de cai la ture inalte. Eu d-aia l-as alege. Si, intr-adevar, vorba lui Yula: softu' te haleste.
planul pe aspirat e chiulasa skunk2 tuner stage doi complet, deci chiulasa refacuta toata, plus intake mani, clapeta mai mare.
pentru cuplu ma bantuie supraalimentare. am pe scirocco compresor si la 225 Nm mi se pare bestie (800 kg).
pt aspirat soft se poate la tm, ungaria...

Reply

E greu de gasit motoare in stare buna acum, se aduc foarte putine masini din Japonia si asta se vede si pe piata. in UK ai sanse mai multe de exemplu sa gasesti un motor in stare buna fata de aici de exemplu.
Cand te duci pe calea turbo implica foarte multe si poti ajunge la a turna bani aiurea in ea fara sa iti dai seama.
Citeste thread-ului lui Zoom-Zoom de pe 4T si ai sa te lamuresti.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(28-02-2012, 16:04)kinky_boy Wrote: e un baiat la craiova (Marutzu) care aduce honde din uk pentru piese si swap-uri. Am vazut ca i-a facaut cuiva din iasi un delsol cu B16b, se lauda un pic asa ca a iesit super bine. Poate vorbesti cu el pentru un swap ca sigur iti aduce ce vrei.

un contact ceva? de adus terbuie doar, de partea mecanica ma descurc.

Reply

ti-am dat pm. daca mai sunt persoane interesate poti sa-l pui pe topic

Reply

yula, ieri am dat de topicul ala cu goagalu, dar se termina brusc in 2010....azi vad ca e tot Icon_biggrin

Reply

are cineva un id sau ceva contact pt cioli din tm?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew