This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

volanta pare ok, n-am apucat sa o dam jos azi, maine o verificam, insa repet, pare ok, urme aiurea sunt pe placa de presiune

asa arata volanta

Attached Files Thumbnail(s)

Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Ce ai de gand sa faci acuma?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

eu vad urme si pe volanta ..... verifici si iesi din dubii Icon_wink

PS : iti zic dupa acum :d intre 7.500 si 7.800kg

Reply

am pus placa pe strung, e ok.
am verificat volanta cu un index a carui baza am fixat-o pe bloc. diferente minime, de 0,05
imi vine sa cred ca daca remontez totul sus nu mai vibreaza nimic. poate a fost ceva pus gresit....nu stiu, poate o fi ceva la furca aia cu rulmentul care apasa pe placa......sa mor de mai stiu ce sa cred

Reply

poze de la disc ?

Reply

nu am mai facut pt ca nu l-am dat jos.

Reply

ca tot a fost cald, ca tot am stat in tricou, am facut si ceva util in asteptarea simeringurilor de la cutie-planetare:
curaţat cutia. n-am facut poze inainte...era , vorba unui amic "din pamant"
mult ulei depus, mult prat impregnat....dezastru!
dupa 1 litru de motorina, 1 litru de benzina, mult frecat cu peria de sarma am reusit sa o fac sa arate mai omeneşte.

Reply

Arata bine bine...well done! Biggthumpup

Reply

Ai bagat ceva lucru manual la ea. Niste Autoglym Engine & Machine Cleaner si iti usura mult situatia Icon_wink

Reply

nu am gasit la colţ numa benzina Icon_biggrin

Reply

Pai cumpara si pune in depozit ca nu sti niciodata cand iti trebuie, e numai cu ala spal motorul si tot ce e uleios si sunt super multumit de el.

Reply

noutati:
multumita colegului blond, avem upgrade la aspitatie, un power chamber carbon cu un filtru green. carbonul a primit o usoara polishare pt cosmetizare iar filtrul, care arata impecabil, l-am curatat si impregnat.
maine astept kitul de distributie, si tripoda din dr. care avea un usor joc.
astept sa o scot la drum sa vedem cum se pretinzinta ambreiajul.

Reply

Poate te inveti sa canti ceva la el si te duci la Romanile au talente sa castigi mare premiu Icon_biggrin

Sincer iti zic ca ar trebui inchis mai ales cand o sa vina vara Icon_wink

Reply

Buna treaba faci tu acolo... Esti sigur ca jocul pe care il ai provine din tripoda ? Eu cred ca provine de undeva de mai sus...

Reply

(16-03-2012, 01:39)yulasinio Wrote: Poate te inveti sa canti ceva la el si te duci la Romanile au talente sa castigi mare premiu Icon_biggrin

Sincer iti zic ca ar trebui inchis mai ales cand o sa vina vara Icon_wink

Icon_smile sa stii ca deja im simulat un v-tec

de inchis m-am gandit de mult, o sa fac si asta insa sa mai treaca ceva timp, ca am alte prioritati acum.
(16-03-2012, 01:48)LauX_LauX_LauX Wrote: Buna treaba faci tu acolo... Esti sigur ca jocul pe care il ai provine din tripoda ? Eu cred ca provine de undeva de mai sus...

e din tripoda, pus mana si miscat de planetara. aveam vibratii si in ture mari, credeam ca nu e echilibrata roata corect, acum stiu de unde era.

Reply

bai ce tare suna !

Reply

Bah poti pune alta poza ca din asta nu se aude Icon_biggrin?

Reply

Il aud eu pe M50 cand o accelereaza Icon_biggrin

-----
Hai hui

Reply

(17-03-2012, 14:15)DeN1gRator Wrote: Bah poti pune alta poza ca din asta nu se aude Icon_biggrin?
RollinglaughRollinglaughRollinglaugh

Reply

hehe, 'raţi aii naibii de başcalitori....
o sa fac o filmare.
azi am scos-o la test. schimbat placa de presiune, am repus-o pe cea veche pe care am dat-o jos - nu mai vibreaza ambreiajul.
incercat sa pun alta tripoda, din pacate cea primita era mai praf decat a mea, deci ramanem cu tripoda care are un usor joc.
schimbat distributia, siliconat garnitura de capac, nu mai curge ulei pe nicaieri.
admisia aia e dementa. camd intra v-tecul face ca toti zmeii, trage mai bine.
am nevoie de frane...pedala tare si efect de fade....ce drak sa fac? cu niste discuri dublu ventilate si niste placute bune pot avea o frana calumea? trebuie sa ma gandesc la un upgrade?

m-am dat cu singura integra din cluj, astept omul sa se prezinte si pe forumul nostru Icon_wink

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew