This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

Am eu ID-ul lui dar nu prea il vad pe mess. Poate are cineva numarul lui de telefon.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

da-mi id-ul lui sa-i las un off, poate dau cumva de el

Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Ti-am trimis PM dar am gasit thread-ul pe 4T unde are si numarul de tel.

http://forum.4tuning.ro/142-honda-acura-...-95-a.html

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

ajungi si mai usor si mai eften la 190 cp cu un b16 decat ce ai pus tu acolo: skunk2 etc

Reply

pai detaliaza

Reply

Masini Murdare!

Reply

? baieti ma pierdeti...

Reply

Scuze! Iar am postat unde nu trebe...

Reply

(29-02-2012, 14:32)LIVIU_CTS Wrote: pai detaliaza

daca motorul e ok : cu galerie adimisie, clapeta, trenul de supape si camele de ITR + o evacuare buna de 2.5¨ + electronica ajungi ~ la 190-200cp undeva la 8900-9000 rpm

Reply

ok, ai cumva niste preturi la piesele astea oem? asta in ideea in care poate ai facut acelasi calcul pt tine.
te referi inclusiv la arcuri aici nu?

Reply

azi vorbit cu cioli, primit pm de la toyboy....ma apuc de calcule
cioli zice ca are facute vreo 3 turbate prin tm cu rezultate tari.
ajung la 1500 euro la cheie.
acum fac si calculele pt n/a

Reply

da dom'le, a fost soare si la mine azi. a batut un vant rece dar nu m-am putut abtine sa nu ies la un şurub, o garnitura....
target: sistemul de fixare a hardtopului.
boala binecunoscuta, fortele exercitate in timp asupra sistemului de blocare face ca acele bucşi din plastic sa se uzeze, iar pin-lock-ul sa capete joc in interiorul lor. pe langa asta am mai constatat si o diferenta intre diametrul locaşului si diametrul bucşei, diferenta care induce si ea un joc. bucşile mele aveau o banda de hartie pe ele, nu stiu daca e oem sau a fost o alta improvizare, insa am inlaturat acel strat si am aplicat mai multe straturi dintr-o banda cu duritate ridicata incercand sa inlatur diferenta de diametre.

apoi am reintrodus prin presare bucşile inapoi in locaş. nu mai au joc in cadrul de aluminiu.

prin intrarea presata s-a redus si jocul pin-lock-ului in bucşe, cele din spare, cele din fata inca mai au putin joc datorita uzurii ridicate a bucşilor. asta este, aşteptam altele noi.
urmatoarea constatare: sistemul de blocare cu acei pin-lock e actionat prin sistem de parghii fac "scandal", evident articulatiile s-au slabit in timp. cum suruburile de prindere a sistemului nu au vrut sub nici o forma sa se desfaca, nu am avut posibilitatea sa "strang" putin niturile in articulatii, asa ca le-am imblanzit putin printr-o bandajare cu.....banda.
intre tije si tabla erau pozitionate niste bucati de material textil care aveau rolul de a impiedica miscarea tijelor in mers si implicit de a crea zgomote. din pacate timpul a trecut si pe la ele, s-au deformat asa ca nu-si mai faceau treaba. am aplicat peste acele bucati un strat de burete care le reduce la tacere.

o tura pe drumul meu lipsit de asfalt testeaza rezultatul: nu mai am joc la hardtop (se simtea si cu mana), nu mai zdrangane nimic. miscarea nu a disparut, evident, insa nu mai produce acum decat scartaitul chederelor, cu care pot sa traiesc. macar nu mai zorzane nimic deasupra capului Icon_biggrin
per total: me happy ! Icon_biggrin

Reply

mnoh ashe ti-o trebuit daca vrei feon si fitze d´ alea de coafeze Icon_biggrin

PS: bine ca macar tu ai surubarit Icon_biggrin

Reply

Doc parca lucrase si el la hardtop, vezi pe blogul lui ce a schimbat si ce piese iti trebuie.

@Toyboy: Icon_lol

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk

Reply

da, stiu, stiu si piesele care trebuie schimbate. ca sa fie si mai simplu, tipul ce s-a mutat de-asupra mea e inginer la reprezentanta locala honda, deci am sursa de piese Icon_biggrin

Reply

Imi trebuie si mie un set motor, vezi poate rezolvi Icon_wink

Reply

ce nu rezolva banu ?

Reply

Si eu am ceva rugina la trapa, pedeasupra se si blocheaza pe la jumate. Acum ma pun sa o reconditionez !

Reply

vesti bune:
de 8 martie andreea a primit ceva frumos

vesti proaste:
urme de uzura inegala pe placa de presiune
kit nou exedy oem
mai multe poze cand revin

Reply

e clar fane dinaintea ta a facut pe bruta .... volanta e de vina

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon