zi frumoasa, cald, pofta de meşterit:
curaţenie in compartimentul motor.
din pacate astazi, la un moment dat ambreiajul a reinceput sa vibreze. am plecat frumos, am testat plecarea cu ambreiajul lasat fara acceleratie. a cuplat frumos, fara vibratii, la sub 800 rpm. la un moment dat am oprit la spalatorie, am spalat masina, iar la plecare....iaca bibratia.....
nu mai stiu ce sa fac.
liviu nu te bagi la ep3-ul lui sandrei? ca pretul deja a devenit foarte bun pentru upgrade-urile lui si depasesti cu mult asteptarile pe care le ai cu del-solul. Daca pui cap la cap cred ca diferenta de bani per total va merita din plin achizitia.
21-03-2012, 17:00 (This post was last modified: 21-03-2012, 17:01 by LIVIU_CTS.)
nu mulţam
(21-03-2012, 17:00)DeN1gRator Wrote: Faina faina, am trecut ieri pe langa CJ da nu am putut sa ma opresc ca eram in graba mare, nush cand dracu facem cumva sa ne vedem.
pai maca-v-aş gura voastra, eu merg la alba sa-mi vad parintii, printre picaturi ma mai vad si cu unu' altu'.
la sibiu aş veni, da nu prea am la ce. aici sunt malluri cu cinema
las' ca prind eu la cauciucurile tale
credeti ca vibratiile ambreiajului pot aparea si de la mainshaft-u cutiei? vad in desenul explodat doua şaine care daca ar fi uzate presupun ca poate lasa toleranta mai mare decat e necesar. ati mai auzit de o astfel de problema? repet, am inlocuit placa de presiune, la inceput totul a fot perfect dupa care vibratiile au reaparut.
pai astea erau. nu am avut de ales decat la culori: soşu, albastru, alb. albul e.....
mai avem in calcul o varianta cu un amic, sa punem leduri de telefon, care sunt albe.