This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

etrieri si discuri de 282 mm si placute bune si furtunase metalice si esti gata de drum Icon_biggrin

Reply

ce fel de etrieri? swap de la ce? sau te referi la ceva kit anume+
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

De la ITR, ATR ....

Daca vrei etrieri baga un mesaj

-----
Hai hui
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

orice etrieri Honda care folosesc disc 282mm Accord, ITR, HRV, CRV, Prelude .... Legend Icon_biggrin

Reply

zi frumoasa, cald, pofta de meşterit:
curaţenie in compartimentul motor.

din pacate astazi, la un moment dat ambreiajul a reinceput sa vibreze. am plecat frumos, am testat plecarea cu ambreiajul lasat fara acceleratie. a cuplat frumos, fara vibratii, la sub 800 rpm. la un moment dat am oprit la spalatorie, am spalat masina, iar la plecare....iaca bibratia.....
nu mai stiu ce sa fac.

Reply

mandra admisie zici ca de acolo e Icon_smile

The following 1 user says Thank You to blondu for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

traiască familia Icon_wink

Reply

Fain arata carboniada Icon_smile ca sa nu mai zic de rocker cover :x

---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?4z5awu

The following 1 user says Thank You to Milad_Vti for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

liviu nu te bagi la ep3-ul lui sandrei? ca pretul deja a devenit foarte bun pentru upgrade-urile lui si depasesti cu mult asteptarile pe care le ai cu del-solul. Daca pui cap la cap cred ca diferenta de bani per total va merita din plin achizitia.

Reply

Faina faina, am trecut ieri pe langa CJ da nu am putut sa ma opresc ca eram in graba mare, nush cand dracu facem cumva sa ne vedem.

Reply

nu mulţam Icon_wink
(21-03-2012, 17:00)DeN1gRator Wrote: Faina faina, am trecut ieri pe langa CJ da nu am putut sa ma opresc ca eram in graba mare, nush cand dracu facem cumva sa ne vedem.

tu esti lucru slab Icon_razz

Reply

De cate ori am vint io in CJ si de cate ori tu in SB ...si tot io is lucru slab, ha? Icon_biggrin

Reply

El vine numai pana in Alba si pana acolo tot tu trebuie sa te deplasezi Icon_smile

Reply

pai maca-v-aş gura voastra, eu merg la alba sa-mi vad parintii, printre picaturi ma mai vad si cu unu' altu'.
la sibiu aş veni, da nu prea am la ce. aici sunt malluri cu cinema Icon_biggrin
las' ca prind eu la cauciucurile tale Icon_razz

Reply

(21-03-2012, 21:53)LIVIU_CTS Wrote: aici sunt malluri cu cinema Icon_biggrin

In Alba??? Rollinglaugh

Reply

nu bah, aici = cluj Icon_biggrin

Reply

credeti ca vibratiile ambreiajului pot aparea si de la mainshaft-u cutiei? vad in desenul explodat doua şaine care daca ar fi uzate presupun ca poate lasa toleranta mai mare decat e necesar. ati mai auzit de o astfel de problema? repet, am inlocuit placa de presiune, la inceput totul a fot perfect dupa care vibratiile au reaparut.

Reply

saptamana trecuta (cand era frumos si nu ningea) am mai mişcat ceva de plictiseala. leduri albe in ceasuri, din pacate albul e ....uşor violet.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Nu ai luat leduri de care trebuie de aia ti se vad asa Icon_wink

Reply

pai astea erau. nu am avut de ales decat la culori: soşu, albastru, alb. albul e.....
mai avem in calcul o varianta cu un amic, sa punem leduri de telefon, care sunt albe.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew