This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

mah...eram cu un amic si daca ne-am apucat...da-i cu redbull inainte Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(18-04-2012, 14:25)LIVIU_CTS Wrote: mah...eram cu un amic si daca ne-am apucat...da-i cu redbull inainte Icon_biggrin

asa e mane cand te apuci de treaba vrei sa faci to de la cap la coada Icon_biggrin , si mie mi se intampla la fel, uit de foame, setea o stingem cu berica si nu ne mai tre nimic Biggthumpup

Reply

Harnici oamenii, mai aveti un pic si e ca noua masina Icon_biggrin.

Reply

Pe ce telescoape te-ai dus pana la urma?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

mah yula, iti tot scriu, ori nu se tipareste ori nu vezi tu Icon_razz, am luat bilstein b8 sprint, ulei+gaz, constructie bitubulara.

se pare ca nu am scapat de vibratie. e tot acolo. deci nu e din placa, nu e din disc. mai ramane volanta. pe placa de presiune veche pe care am pus-o data trecuta de test au aparut aceleasi urme de uzura excentrica, ca si pe cea exedy. maine o sa redau cutia jos si o sa ved atunci daca acele ure sunt in aceeasi zona. daca da atunci chiar nu mai e nici un dubiu: volanta.
ce sa iau? daca tot iau noua, ma gandesc sa merg pe ceva mai usor dar nu extrem. n-am gasit fidanza decat 3,4 kg ceea ce mie mi se pare cam putin. voi ce parere aveti?

Reply

Mai sti politia pe unde ai mai tot scris. Pai si bucsi ai luat de cauciuc sau ai luat poliuretan.

Parca ziceai ca ai masurat si ca e dreapta volanta aia.

-----
Hai hui

Reply

bucşi de caucic. aftermarket ce am gasit, restul pe original. 500 euro.
am masurat....da poate ca de la doi oameni a aparut si eroarea.

Reply

Pai trebuia sa iei un set de la Hardrace si era treaba. Oricum o sa fie diferenta mare ca le-ai schimbat.

-----
Hai hui

Reply

bai, n-am avut chef sa stau cu inima stransa, se potrivesc sau nu, daca nu se potriveste ceva ce fac....etc. am ales varianta ultra safe. diferenta....e ENORMA! doar fata schimbata si e aproape ca noua.

Reply

Pai daca luai de EG nu avea cum sa nu se potriveasca si cele de ITR merg cu unele mici exceptii.

Lucru ala l-as face si eu la Integra dar sa vedem cand am timp.

-----
Hai hui

Reply

sunt multumit de astea, daca iau in calcul si drumurile pot spune ca e perfect.

Reply

in ritmu asta te prinde caldura cu ea pe asfalt Icon_smile
spor la treburi

Reply

pai ea e pe asfalt (ud) si acum. noaptea e bucati, dimineata e functionala Icon_smile)
urmeaza in seara asta sa dau jos iar cutia. am comandat inca o placa de presiune, in caz ca e nevoie, o sa ne apucam de studiat volanta. azi noapte am avut numai filme in cap, cum napiba prinde placa aia numai pe o parte daca volanta e stramba....am creierii chiseliţă

Reply

Eu nu pot sa inteleg cum naiba vibreaza de esti asa de ofticat. Da volanta jos si pune-o pe un strung sa vezi excat daca e stramba o ba.

P.S. Mai ai ulei de cutie la cat ai dat-o jos si pus-o iara sus Icon_lol

Reply

pai cre ca il pune la loc si completeaza ca altfel facea paguba cu atata desfacut

Reply

bai, vibreaza rau, ca prinde numai pe un sfert de placa. nefiind placa (probat doa placi, face la fel pe ambele si lasa aceleasi urme de uzura descentrata) am dedus ca numai volanta poate fi. o sa o dau jos (mananc si plec la "job" ), maine merg cu ea sa o verific.
mai am ulei ca nu am pus in civic. o sa-mi trebuiasca alta şarjă daca mai aduci.

Reply

Trebuia sa o verifici cum trebuie de prima data ca sa nu te mai necajesti cu datul jos la cutie. Spor la treaba Icon_smile

Reply

da bai frate, da stii cum e, cand esti acolo, te induc multe in eroare. cum volanta nu avea urma de uzira inegala am zis ca aia e ok. plus ca trebuie sa merg in cealalta parte a clujului pt asta...toti incercam sa scapam cu efort minim. uneori ajungi sa alergi mai mult.

Reply

Macar acuma ca ti-ai invat lectia sa nu mai pui cutia sus pana ce nu esti 100% ca totul este OK.

Reply

hehe, stii care e faza? ca 100% o sa fiu doar cand o pun iar sus Icon_censored
daca nu mai pot folosi volanta o sa comand una act de 5,67 kg

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew