Generally speaking, nu ma refeream strict la masina. La civic nu prea am la ce sa ma murdaresc. Apropo, mai zilele trecute am vazut niste poze de la un Accord la care ii fusese spalat motorul la Asko. Arata super. Am ridicat capota la Civicul meu si motorul nu era prea departe de cel spalat, cu "mica" deosebire ca eu am dat cu o laveta umezita cu apa de 3-4 ori in 2 1/2 ani
Bratele nu le mai urc pe sedan, a intervenit CRX-u si las sedanu asa cum e, probabil mai dou jos de pe el cate ceva Intentionez sa dau bratele spate ce le-am restaurat...
Pt ca nu ma mai bag pe circuit cu ea, pt asta am CRX-u acum. Pedeasupra imi trebuie si niste cabluri de frana de VTI la ele care sunt si alea o gramada de bani. Repartitor 50/50 poate si caclucatoru de ABS... Mai am si nevoie de bani sa mai fac cate ceva pe la CRX.
Sunt tare multumit de Sedan asa cum este acum, i-am schimbat delcou cu totu si a incaput sa traga bine de tot. Tre sa o spal ca am namol de anu trecut pe ea, de cum am fost pe munte...
era de asteptat ca crx o sa fie number one acus ... stii ca ai zis ca e stock si vrei sa o pastrezi tot cam asa, dar din ce am vazut deja numeri zilele pana la urmatorii bani ca sa-i mai faci ceva.
Daca imi permiteam sa il inscriu probabil l-as fi pastrat stock dar asa cum il scot doar pt ocazii speciale nu veau sa ma fac de rusine cu el pe circuit sau la liniute.
In schimb sedanu e masina cea de toate zilele: benzina, ulei, placute si gume.
De la HAMP am trecut pe K&N, sa vedem daca se simte vre-o diferenta. La montare a fost mult mai practic K&N dadorita faptului ca il poti strange cu o cheie normala, foarte folositor atunci cand ai si OilSandwich si tre sa strangi 2 garnituri deodata.
Pai placa cu senzori nu e prinsa pe bloc A mea e prinsa pe bloc in locul filtrului cu un adaptor pe care se prinde filtru de ulei. Aia nu o desfac numai daca trebuie sa o dau jos.
11-01-2012, 04:35 (This post was last modified: 13-01-2012, 22:28 by LauX_LauX_LauX.)
A mea misca putin dar vine stransa odata cu filtru de ulei. Probabil e prea lung filetu de la Sandwich ca de strans e strans la maxim, am vrut sa-l scurtez dar acum iasa cu tot surubu ala din bloc.
24-01-2012, 22:29 (This post was last modified: 24-01-2012, 22:52 by LauX_LauX_LauX.)
Deja ma pot pronunta in legatura cu filtrele de ulei. Pot spune ca Hamp este peste K&N. Le-am incercat pe ambele cu acelasi ulei si anume Motul 8100 X-cess. La Motul am observat ca s-a schimbat eticheta sper ca nu s-a schimbat si continutu.
Daca ne uitam mai atent in interiorul filtrelor putem observa ca sita de la HAMP are gaurile putin mai mari si nici nu prezinta rugozitati (urme de la capsare). Se pare ca si cele 8 gauri de pe marginea filetului HAMP lasa sa treaca mai mult ulei fata de cele 5 de dimensiune putin mai mare de pe filtrul K&N.