This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic VTEC-E 1.5i EK3 Cypress Green Pearl

spot the difference Icon_razz
//-// (()) //\\// //)) //\\

Reply

volanul pe partea corecta, grila cromata, semnalizatoare albe, lipsa drl portocalii, scaune rosii, bradulet rosu,parasolar cu numar de concurs, sticker jdm, capace roti diferite, eleron, mai putina zapada si numarul stramb de romania la Laux

Reply

LOL Icon_lol
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

sa ti se dea un premiu pt efort Icon_biggrin

Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

intotdeauna mi-au placut jocurile de perspicacitate Icon_smile ... so i enjoyed it!

Reply

Nu am numaru stramb, e iluzie optica Icon_wink

Am facut vre-o 300 km pe zapada ca sa aducem masina in Resita.
S-a renuntat la capace ca nu mi-au placut mie, s-au dat jos ledurile alea urate de pe faruri la cererea agentului si s-a renuntat si la toba finala involuntar. Icon_smile

Nu m-am carat cu ea dar motoru toarce foarte frumos. Incurand se deschide si Thread cu ea.

Reply

Azi am montat la loc scaunele si stopurile originalea.
Mi-am reparat si statia mea preferata PhoenixGold XS2500 cu ajutorul unor baieti de pe forumul respectiv.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Masini Murdare !!!

Reply

Asa-i iarna

Reply

Lasa ca si a mea nu a mai fost spalata de prin Octombrie. Nu se vede asa rau ca este gri, dar stratul de protectie (a se citi jeg) e la fel de gros...

OFF: Ce verde frumos au pus aia pe bloc Rollinglaugh Numai bun sa-l pape vaca Rollinglaugh
Ah si inca ceva...in pur spirit romanesc, se vede ca unii nu au vrut sau nu au avut bani nici macar de o spoiala uniforma pe tot blocul Icon_biggrin

Reply

frăţică, acu vazui si eu verdele: takata green FTW!

Reply

E mai mult decat takata green ala Rollinglaugh

Reply

Am fost in piata de masini din Arad si mi-am gasit un set de jante origigi pe 15 Icon_wink Asa ca am echipat-o si pe asta de vara:

Reply

Arata beton...sa le stapanesti sanatos!!!

Reply

ma bucur ca readuci sedanul la aspectul care il prinde cel mai bine Icon_biggrin

Reply

La fix intra pe el Icon_wink

Reply

ceas, sa le invarti cu placere Icon_smile

Reply

Merci! Mai am poze dar am ramas iar fara mega...

Ne bate gandu sa ne apuc de un proiect mai special, si anume 2 motoare pe una bucata civic...
Maine merg sa vb cu baietii sa vedem ce si cum stau treburile. Voi ce ziceti? Ne ajutati daca ne apucam...

Reply

Am marit din nou quota la group.

Incerc sa tin o restrictie cat de cat la atasamente pentru ca nu avem numai 700Mb disponibili in formatul asta de gazduire.

Reply

Sa le stapanesti cu placere, colegu'!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew