This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic VTEC-E 1.5i EK3 Cypress Green Pearl

tot dracu ala e .... eu de ce crezi ca nu am pus gaurite Icon_smile)

The following 1 user says Thank You to Toyboy for this post:
  • yulasinio
Reply

Ei eu ma uit acum dupa ceva fara gauri...
Reducere la Federal, transport gratuit, poate vrea careva.

http://www.ebay.de/itm/200615417141?ssPa...625wt_1139

Reply

cred ca designul asta nu e potrivit cu acel material. sunt discuri gaurite care nu au asa ceva (la moto de ex.) sunt alte mase in discutie, alte forte, ok, dar proportional se poate face o comparatie. pentru auto eu as opta doar pt discuri cu canale.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

brembo este valabil pt etrieri... cu discurile scartie
tarox ar fi ceva mai de doamne juta in domeniul discurilor....
daca nu.... next level CERAMICA !!!!!!!!

Reply

ceramice pentru 115 cp ... c'mon

Reply

Rollinglaugh nu e cu rautate ...

Reply

dc suntem rai?
da pt 115 cai cu +
eu cred ca 115 sau 300 sau 600 de cai trebuiesc stapaniti. sa nu uitam ca laurentiu a tras de masina si poate sa o confirme cat a abuzat de frane....

Reply

sparco nu e nimeni rau, insa nu au aplicabilitate pentru ce foloseste el masina, plus ca la puterea asta trebuie sa te stradui tare rau sa le incalzesti sa si functioneze plus costurile astronomice Icon_smile
se pare ca porsche prin ale lor PCCB au reusit sa rezolve si problema franarii la temperaturi mici

Reply

exact. e tichie cu margaritar. poti rezolva problema franarii cu niste frane decente la puteri relativ scazute. e ca si cum aia cu case de chirpici isi pun cele mai scumpe termopane triplustrat si cea mai scumpa marmura pe scari (scuze pt manelism).
pe scurt, la un buget redus, ai acces la un anumit nivel de performanta, daca la acel nivel nimic nu rezista, o lasi mai moale. daca esti sarit de pe traiectorie si "iti permiti" te apuci sa pui cum spui tu, discuri de carbon, zirconiu si alte compozite pe o masina numai asa, sa-i triplezi valoarea. nu cred ca exista astfel de alegeri, si cred ca nici tu nu ai adus asta in discutie decat asa, sa discutam Icon_biggrin

Reply

Se poate rezolva problema si cu costuri mai acceptabile prin marirea discruilor de pe fata, adica de la 262 trecut la 282 cu tot cu etrieri, iar pe spate trecut de la tamburi pe discuri de 140 sau cat au ele, dar nu mai am chef sa investesc in sedan, doar intretinere. Tre sa filmez odata noaptea sa va arat cum se merge pe un traseu de VTM cu doar 114CP atunci cand il sti cu ochii inchisi Icon_wink

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

discuri mari inseamna incarcare mai mare pe roti, inertie mai mare cu toate minusurile de rigoare. daca nu compensezi cumva asta (crestere de cuplu-putere) per total s-ar putea sa nu fie chiar bine. un set bun de discuri, placute bune, furtune cu insertie , o franare corecta ajutata de frana de motor e sufcient.

Reply

maine pun poza cu discurile mele de frana ...habar nu am cati km au si cate track-uri ... au mancat 3 randuri de placute : Valeo, Necto si Ferodo Icon_wink

Reply

Probabil ai mers pe placute soft, si discurile mele au venit cu placute moi dar care s-au uzat intr-o luna asa ca am trecut pe EBC, FBL si Akebono.

Reply

nu stiu mane daca au fost moi sau nu    

Reply

Pare zgumturoasa supafata la tine. Eu am si improvizat upic la mine, am bagat placute de VTI care au suprafata de contact mai mare si am mers mult cu ele supraincalzite... Doua prize de aier, care sa bata direct pe discuri, cred ca ar rezolva toata problema cu supraincalzirea discurilor... Ca frane sunt, cam jumatate din traseu pana ce se supraincalzesc dar asta mers in regim "cat duce masina". Cu CRX-u franele ma tin cam treisfert din acest traseu, am uitat sa precizez ca traseu are 13 kilometrii iar VTM se tine doar pe 4 kilometrii din acesta iar pana acas mai este Icon_smile

Reply

daca imi aduc aminte si la mine discurile OEM aratau la fel dupa primul track ....treaba a disparut dupa ce am urcat la 280mm...o sa pun ceva placute ds2500 ca deja m-am plictisit de discurile alea Icon_biggrin

Reply

Am pus discuri si placute stock:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Cele mai bune Icon_wink

Sent from my Slimed i9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Am pasat-o unui preten care e foarte mandru si multumit de ea, deci e pe maini bune. Se poate inchide Icon_sad

Reply

Surprins ca ai dat EK-ul, bine ca a ajuns la cine trebuie.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew