This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic VTEC-E 1.5i EK3 Cypress Green Pearl

Am rezolvat... Merci!
Oricum nu era la masina mea Icon_wink

Reply

De unde au aparut toate codurile alea?

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

De la sonda lambda, distribuitor si bujii. Am gasit 3 buji diferite, fiecare piston cu bujia lui: 1. Bosch, 2. Denso, 3. si 4. NGK iar primele doua nici macar nu erau stranse.
Am adus un EJ9 din 99 pe care il pregatesc de vanzare. Avetzi idee la ce pretz se dau pe aici? Arata foarte bine dar nu are clima.

Reply

Baieti! Am pus mana pe un VTI si vreau sa vand Sedanu, cam cat as primi pe el ?

Reply

Ca sa ma bag precum musca-n... lapte, raspunsul meu este: prea putin pentru cat suflet ai investit in ea Icon_sad
Acestea fiind spuse, incearca sa ceri un 2500e pe ea.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Te-ai facut samsar de masini?

Reply

Bine!
Deci vand Honda Cvic Sedant cu tot ce se vede mai sus pe ea, s-a dat jos doar volanta.

(18-06-2012, 18:15)kmr Wrote: Te-ai facut samsar de masini?

Nu! A fost doar o chestie asa de sezon pana mi-am gasit si eu ceva mai zdravan. Dar daca lumea cere de ce sa nu le fac pe plac.

Apropo cat e inscrisu la o coafeza ?

Reply

Liviu te poate ajuta, cred. Din cate stiu eu, e Euro1.

Reply

euro 1, cand am inscris-o eu era 800, intre timp s-a modificat schimbarea.
de preferat sa fie cat mai veche, cat mai putine dotari pentru o depreciere cat mai mare.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Nasol atunci, credeam ca e vre-o mie cu euro 2, nu vrea nimeni o caroserie de VTI ? Mi-ar prinde bine un B16 pe CRX. Oare la ce pret merg VTI-urile neinscriese ? Sincer sa fiu nici nu prea stiu ce sa fac, sa o dau sau sa o tin! E cam grea!

Reply

nu bah, şasiul e mai bun pe crx-ul tau, del-solul e targa, nu are rigiditatea unei caroserii inchise.

Reply

Pai eu ce ziceam !? Sa iau motoru de pe Del Sol si sa-l pun pe CRX si sa vand carseria! Probabil nici nu m-am exprimat bine...

Reply

te-ai exprimat bine, nu am vrut sa ma exprim in directia aia....
daca vrei sa inmatriculezi crx-ul cu b16a2 poti trece mai usor omologarea.
daca nu vrei sa o inmatriculezi cauta un b18

Reply

nu te sfatuiesc sa pui b16 pe CRX
in scurt timp o sa vrei b18c si inafara de motor te mai costa ceva sa-l pui sus.
sfatul meu, da coafeza VTi, da sedanu, tine EJ-ul si CRX-ul... pana la urma tine ce-ti place mai mult Icon_wink

Reply

Aveti dreptate!

Ej-u deja l-am dat! Dau si coafeza, imi pastrez doar suspensia de pe ea care oricum e prea dura pt drumurile noastre in schimb imi este de folos pe CRX la circuit. Sedanu e inscris si nu are sens sa il dau si sa raman cu astea neinscrise.

Deci cine vrea VTI! Icon_smile

Reply

vezi ca nu se pupa suspensia de del sol pe crx ....

Reply

Am potrivit suspensia Icon_wink

Sa va arat cum s-au facut discurile de pe sedan Icon_smile

Odata ce ai prins gustu de pe circuit greu te potolesti pe drumurile publice, mai ales cand ai de facut zilnic un traseu de VTM. Icon_mrgreen

Concluzia: Discuri sport perforate, mers in regim de VTM, nu tin!

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

nasol si periculos, cati km au si de cine sunt facute? s-ar putea sa fie si calitatea materialului.
schimba-le ca poate crapa de tot si patesti altele.

Reply

Asta ti-s dicurile gaurite ori de la cine ar fi Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Astea-s Brembo ale mele ce le am pe sedan de vre-o 3-4 ani cred cumparate de pe eBay Made in Mexico. Nu sunt contrafacute ca aveau logo si seria pe buza gravata. Pt strada sunt bune dar nu-s de mers zilnic forja pana nu mai ai frane...

Ma gandeam sa trec pe Zimmerman, ce parere aveti !?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew