kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 103 in 90 posts
Thanks Given: 32
|
|
au inceput sa se dea iar credite cu buletinu?
sa-ti sune pana imbatranesti skunku!
|
VladTNS
Threads: 10
Thanks Received: 5 in 5 posts
Thanks Given: 10
|
|
Merci man
|
VladTNS01
Threads: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
|
|
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Face treabă bună Alex. A ieșit meseriașă, păcat că în România e greu de păstrat la praful care e.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
• VladTNS
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
parca ar merge roata spate otzar' scoasa.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
kinky_boy
|
|
bling bling
|
VladTNS
|
|
Va multumesc manilor
|
VladTNS
|
|
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 80 in 72 posts
Thanks Given: 86
|
|
Dam din coada iar 
Bravos !
|
kinky_boy
|
|
ia uite-l pe stig ... te-ai apucat sa o inchiriezi?
sper ca n-a mai nimerit nimeni prin balta aia
|
VladTNS
|
|
 ) . Nu, nu a nimerit nimeni in balta si nici pe aproape din fericire.
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Care au fost costurile de participare?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
VladTNS
|
|
La acest event la care am participat era 580 RON toata ziua. Dar fiind la munca Sambata am ajuns acolo la ora 15:00 si nu avea sens sa dau atatia bani pentru 3 ore asa ca mi-am luat pe sesiune. Am luat 2 sesiuni adica 300 RON ambele (150 Ron/sesiune).
|
kinky_boy
|
|
foarte scump, e cu 22% mai scump decat o sesiune la hungaroring, sa nu mai zic de preturile ce reies pe pachete de sesiuni. pentru ce ofera mi se par nesimtite preturile. au facut drumul de acces sau tot pe drum de tara neasfaltat se merge?
|
VladTNS
|
|
Da, este scump intradevar. Dar e aproape de casa. Este aceasi portiune neasfaltata. In ultima poza se vede cum sterg namolul de pe anvelope cu sticla de apa  ) . Spatii de degajare inca nu sunt, in schimb a aparut si un iaz ( se vede in poze). Lasand landscapurile deoparte si axandu-ne doar la pista se poate spune ca e chiar decenta. Lipsesc in continuare vibratoarele. Usor usor se vor rezolva toate astea. Daca nu te hazardezi din prima nu ai de ce sa iti faci griji de chestiile de pe langa pista.
|
LIVIU_CTS
|
|
pai cum vine aia, sa nu te hazardezi. nu ma hazardez pe drum public, pe circuit d'aia ma duc, sa ma hazardez 
se pare ca toti suefrim de aceeasi boala, veche. usor de multumit, cu putin, si foarte repede. cum naiba sa fie mai scump decat pe ring? fara infrastructura, fara knowhow, fara traditie, fara multe, mai pe scurt cam in chiloti. eu nu stiu de ce mergeti. e ca si datul de bani la cersetori. lumea da de mila si aia invata ca poti trai si fara sa muncesti. asa si astia, lumea da din lipsa de alternativa si ei stiu ca se poate si asa.
acelasi lucru l-am zis si alora de la digi, sa nu ii mai tot laude, si sa mai scoata in evidenta si aspectele negative, poate se mai face ceva. aia au zis ca sa nu mai vorbim de ce e rau, mai bine sa vb de bine. traiasca romanii atunci
|
VladTNS
|
|
Cand am zis hazardeala m-am referit sa nu exagerezi peste masura. Ca banuiesc ca cineva se da tare cat sa ramana pe circuit nu sa iasa. Crede-ma ca se merge foarte tare acolo. Doar sa nu fortezi cat sa iesi.Si daca o scapi si iesi nu iti faci neeaparat cacat masina. La erori mici de pilotaj te iarta(te poti invarti pe pista, sau putin inafara pistei etc). Eu nu m-am gandit nici o clipa de iesirea din decor. Nici eu nu sunt de acord cu preturile dar este o alternativa de buget. Pana nu mergi si tu acolo sa vezi cum e cu ochii tai degeaba zici una si alta. Du-te sa vezi live cum e si o sa vezi ca nu e 'dracu atat de negru' precum pare.
|
LIVIU_CTS
|
|
mane, draku e negru pret-oferta. daca tu spui ca pt tine senzatia merita banii aia, e alta mancare de peste, nu e o evaluare la rece ci una emotionala.
eu nu mai vreau sa incurajez hotias din tara asta sub nici o forma. unde mai pun ca distanta cluj-budapesta e = cluj-adancata. am vb cu niste amici motoristi de alternativa asta si au ras toti. au insirat toate avantajele de la ungaro sau panonia. nu ai cum sa contraargumentezi la asa ceva.
cum sa nu fie de kkt daca langa pista in loc de criblura e namol? ala cu mitsu care s-a dat peste cap din cauza asta ce sa zica?
nu ma intelege gresit, nu te cert  , da aia bani de la mine pt asa ceva nu o sa vada  poate ca daca si voi le-ati arata obrazu mai mult si portofelu mai putin, ar mai face ceva. om vedea ce-o fi, suntem o echipa care nu credem in "minunea" aia
|
VladTNS
|
|
Ai perfecta dreptate man. Oricand as alege Hungaroring. Nu exista termen de comparatie. Dar fata de unde stau eu sunt 80 de km. La modul asta zic. O sa se faca pana la urma iti dai seama. O sa fie si competitii organizate de FRAS acolo si alte competitii de amatori (ROTAC). Nu o sa fie lasat asa iti dai seama.
|
VladTNS
|
|
P.S. Si eu daca as fi stat la Cluj nu as fi venit pana aici cand am Hungaroringul la aceasi distanta.
|
|