This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic TypeR EP3

au inceput sa se dea iar credite cu buletinu?

sa-ti sune pana imbatranesti skunku! Icon_smile

Reply

Merci man Icon_biggrin

Reply

Pentru ca avea si ea nevoie de un makeup am zis ca a venit momentul. Detailing exterior si motor.                    

Reply

Face treabă bună Alex. A ieșit meseriașă, păcat că în România e greu de păstrat la praful care e.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • VladTNS
Reply

parca ar merge roata spate otzar' scoasa.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

bling bling Icon_smile

Reply

Va multumesc manilor MJ

Reply

Acest weekend am fost la track day la Adancata. Pot spune ca sunt extrem de multumit de cotet. Vreamea a fost ok, iar ca Honde au mai fost 2 S2000-uri, un FN2 si un EK4.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Dam din coada iar Icon_smile
Bravos !

Reply

ia uite-l pe stig ... te-ai apucat sa o inchiriezi?
sper ca n-a mai nimerit nimeni prin balta aia Icon_smile

Reply

Icon_smile) . Nu, nu a nimerit nimeni in balta si nici pe aproape din fericire.

Reply

Care au fost costurile de participare?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

La acest event la care am participat era 580 RON toata ziua. Dar fiind la munca Sambata am ajuns acolo la ora 15:00 si nu avea sens sa dau atatia bani pentru 3 ore asa ca mi-am luat pe sesiune. Am luat 2 sesiuni adica 300 RON ambele (150 Ron/sesiune).

Reply

foarte scump, e cu 22% mai scump decat o sesiune la hungaroring, sa nu mai zic de preturile ce reies pe pachete de sesiuni. pentru ce ofera mi se par nesimtite preturile. au facut drumul de acces sau tot pe drum de tara neasfaltat se merge?

Reply

Da, este scump intradevar. Dar e aproape de casa. Este aceasi portiune neasfaltata. In ultima poza se vede cum sterg namolul de pe anvelope cu sticla de apa Icon_smile) . Spatii de degajare inca nu sunt, in schimb a aparut si un iaz ( se vede in poze). Lasand landscapurile deoparte si axandu-ne doar la pista se poate spune ca e chiar decenta. Lipsesc in continuare vibratoarele. Usor usor se vor rezolva toate astea. Daca nu te hazardezi din prima nu ai de ce sa iti faci griji de chestiile de pe langa pista.

Reply

pai cum vine aia, sa nu te hazardezi. nu ma hazardez pe drum public, pe circuit d'aia ma duc, sa ma hazardez Icon_biggrin
se pare ca toti suefrim de aceeasi boala, veche. usor de multumit, cu putin, si foarte repede. cum naiba sa fie mai scump decat pe ring? fara infrastructura, fara knowhow, fara traditie, fara multe, mai pe scurt cam in chiloti. eu nu stiu de ce mergeti. e ca si datul de bani la cersetori. lumea da de mila si aia invata ca poti trai si fara sa muncesti. asa si astia, lumea da din lipsa de alternativa si ei stiu ca se poate si asa.
acelasi lucru l-am zis si alora de la digi, sa nu ii mai tot laude, si sa mai scoata in evidenta si aspectele negative, poate se mai face ceva. aia au zis ca sa nu mai vorbim de ce e rau, mai bine sa vb de bine. traiasca romanii atunci Icon_biggrin

Reply

Cand am zis hazardeala m-am referit sa nu exagerezi peste masura. Ca banuiesc ca cineva se da tare cat sa ramana pe circuit nu sa iasa. Crede-ma ca se merge foarte tare acolo. Doar sa nu fortezi cat sa iesi.Si daca o scapi si iesi nu iti faci neeaparat cacat masina. La erori mici de pilotaj te iarta(te poti invarti pe pista, sau putin inafara pistei etc). Eu nu m-am gandit nici o clipa de iesirea din decor. Nici eu nu sunt de acord cu preturile dar este o alternativa de buget. Pana nu mergi si tu acolo sa vezi cum e cu ochii tai degeaba zici una si alta. Du-te sa vezi live cum e si o sa vezi ca nu e 'dracu atat de negru' precum pare.

Reply

mane, draku e negru pret-oferta. daca tu spui ca pt tine senzatia merita banii aia, e alta mancare de peste, nu e o evaluare la rece ci una emotionala.
eu nu mai vreau sa incurajez hotias din tara asta sub nici o forma. unde mai pun ca distanta cluj-budapesta e = cluj-adancata. am vb cu niste amici motoristi de alternativa asta si au ras toti. au insirat toate avantajele de la ungaro sau panonia. nu ai cum sa contraargumentezi la asa ceva.
cum sa nu fie de kkt daca langa pista in loc de criblura e namol? ala cu mitsu care s-a dat peste cap din cauza asta ce sa zica?
nu ma intelege gresit, nu te cert Icon_biggrin , da aia bani de la mine pt asa ceva nu o sa vada Icon_smile poate ca daca si voi le-ati arata obrazu mai mult si portofelu mai putin, ar mai face ceva. om vedea ce-o fi, suntem o echipa care nu credem in "minunea" aia Icon_smile

Reply

Ai perfecta dreptate man. Oricand as alege Hungaroring. Nu exista termen de comparatie. Dar fata de unde stau eu sunt 80 de km. La modul asta zic. O sa se faca pana la urma iti dai seama. O sa fie si competitii organizate de FRAS acolo si alte competitii de amatori (ROTAC). Nu o sa fie lasat asa iti dai seama.

Reply

P.S. Si eu daca as fi stat la Cluj nu as fi venit pana aici cand am Hungaroringul la aceasi distanta.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew