15-10-2014, 22:01 (This post was last modified: 15-10-2014, 22:24 by VladTNS.)
In a 3a sesiune de circuit s-a aprins becul de ulei, a inceput sa se auda de sub capota un zgomot metalic si a trebuit sa plec de acolo pe platforma. Sperand pana in ultima clipa ca nu este ce cred eu, cand am desfacut Luni baia de ulei am gasit pilitura in baie. Am facut si mai multe 'sapaturi' si cuzinetii de la biela cu nr 1 erau terminati, vibrochenul era mancat si inegrit,iar biela tot mancata si inegrita. Am zis daca tot s-a intamplat necazul sa cumpar un bloc de K24 sa fac un Frankeinstein dar nu am gasit decat K24A4 si K24A8 care nu merg bolt-on, trebuie sa ii schimb si pistoanele ca altfel ating in supape. Am renuntat pentru ca ma ducea prea mult. Asa ca EPTristu' asteapta un motor complet si pana la primavara va fi din nou functional. Niste poze si cu necazul :
15-10-2014, 23:30 (This post was last modified: 15-10-2014, 23:34 by VladTNS.)
Nu e vorba de asta, aveam uleiul cu 100ml peste max si inainte si dupa necaz. Si nu se explica cum la primul piston si doar atat s-a intamplat asta(e si cel mai librifiat). Asta e , go hard or go home
A venit mosu mai devreme . Motorul are cam 80.000 Km. Era foarte jegos. Dar dupa ce l-am curatat putin arata chiar bine. Urmeaza sa ii pun din motorul vechi distributia ( are 5000 KM), arcurile si retainerele de la Skunk2, alternatorul,electromotorul,ambreiajul,volanta si un set de garnituri. O sa il pun pe masina in Ianuarie si voi merge aspirat cu ea pana ma gandesc ce vreau sa fac.