21-06-2016, 22:59 (This post was last modified: 16-02-2024, 01:46 by VladTNS.)
Wow. De 1 an nu am mai scris nimic? Trece repede timpul cand nu postezi . In perioada aceasta am reusit sa fac 2 lucruri mai mari la masina si anume mi-am luat alte anvelope, ca cele Yokohama Parada cu care era echipata s-au tocit destul de rau. Mi-am cumparat Michelin Pilot Sport Cup 2 si pot spune ca sunt extrem de multumit de ele. Am vazut mai multe reviewuri si par a avea caracteristicile lui Toyo R888 dar cu o mai buna conducere pe ploaie, un road noise muuult mai ok si uzura mult mai lenta, ceea ce este un lucru excelent. Am reusit sa testez gumele pe Circuitul Titi Aur. Nu numai ca m-am dat cu EP3ul acolo dar m-am dat si cu FK2-ul. Am pus linkurile mai jos. Din pacate am avut la dispozitie cam 40 de minute pe circuitul Titi Aur deoarece dupa era rezervat.
Cea de-a 2a modificare este galeria RBC. Am gasit-o in State la 200 de dolari, un pret bomba(ulterior am vazut de ce era asa bomba pretul. Era galeria uncut si a trebuit sa tai cu flexul din ea partea cu traseul de apa, dar nu au fost probleme, am rezolvat-o in 15 minute) si cu adaptorul de la Karcepts. Am taiat din trager si am vopsit cu negru sa nu rugineasca acolo unde am taiat. Cupla de la CAI am reusit sa o salvez, deci nu s-a modificat atat de rau traseul. Pe viitor o sa imi cumpar furtunul mai lung de apa(cel pe care il are si Kinky Boy). Am rezolvat si cu softul, l-am facut la ungurul Sandor. Vtecul este la 4000 RPM acum, masina este mai liniara si trage ceva mai bine de jos. Poate cu ajutorul unui datalog isi poate da seama colegul Retroid(daca e kind si willing )daca se mai poate umbla la ceva acolo... Lasand vorbele lungi pun si niste poze
14-08-2016, 21:48 (This post was last modified: 14-08-2016, 22:11 by VladTNS.)
Am hotarat sa trec pe stopurile de prefacelift(zaceau saracele in garaj de 5 ani). Dupa o ora si un polish asta e rezultatul. Pentru cei ce vor sa treaca de la facelift la prefacelift trebuie sa stiti ca difera soclurile de reverse. Trebuie sa va cumparati socluri de prefacelift si teoretic si mufele,dar mufele se pot adapta.
Pentru cine vrea, eu prezint informatia :
33511S5PA01 - Soclu de facelift - merg cu bec W5W
33302ST7003 - Soclu de pre facelift - merg cu bec P21W
The following 1 user says Thank You to VladTNS for this post: • LIVIU_CTS
Pentru ca am deja jantele de 5 ani si in acest timp au mai aparut diferite zgarieturi am decis sa la "revergorez". Ca metoda de vopsire am ales sa merg pe powder coat(am vazut jante vopsite clasic si nu imi place cum rezista in timp). Parerile sunt impartite. Unii spun ca procesul de powder coat poate afecta jantele, mai exact lasatul in cuptor poate sa altereze rezistenta jantelor, altii spun ca nu este nici o problema si ca cel mai mult conteaza temperatura la cat sunt lasate in cuptor. Cert este ca ambele grupuri(pro si contra powder coat) sunt de accord cu un lucru, calitatea finisarii si rezistenta in timp fata de vopsirea clasica. Am vazut multe masini si in afara care au jante cu powder coat si merg frecvent pe track si nu au avut probleme. Plus kinky boy care are jante powder "coatate" si nu este nemultumit deloc. Ca locatie am ales PAK Racing. Singura problema este ca nu are pe stoc momentan bronzul pe care il vreau, dar il va aduce in 2 saptamani.
In rest mai am cateva poze pe care le-am facut inainte de venirea iernii. Other then that nimic deosebit. A implinit luna trecuta 170.000km si sunt fericit ca in prima zi.
eu am jante vopsite clasic si tin f bine. la fel am avut si la motocicleta. vopsite de acelasi om. conteaza enorm cum pregatesti pt vopsit. ale mele au fost curatate de vopseaua veche cu decanol. conteaza experienta celui care le face, cat de elastic prepara vopseaua si lacul (cantitatea de intaritor). eu nu gasesc nici un inconvenient la vopsirea clasica.
Eheee. Dupa aproape o luna de asteptare am luat astazi jantele de la vopsit. M-am decis in ultimul moment sa fac o schimbare si am ales alb. Chiar daca eram putin sceptic la inceput de cum o sa dea contrastul alb/negru, odata ce le-am pus pe masina scepticismul a disparut si ma declar multumit de noul look.
n-are cum sa dea gres. numai daca vrei un look fancy. alb pe negru e la fel de pure racing ca si negrul pe alb
ce tehnica s-a folosit, suflate sau powder ?
sa cureti vopseaua de pe interior (daca n-ai facut-o tu sau vopsitorul), care intra in contact cu hubul si discul de frana. altfel de duce in timp si-ti joca roata pe prindere.