This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Civic Type R Ep3 Milano red

lasa mah, tu sa fii sanatos, eu am 3 filtre de curatat Icon_smile)
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

nunta si pt mine in weekend, inainte joi - vineri am tras o fuga pana la BV sa ma intalnesc cu niste prieteni la rally. 0 toe pe fata e total fail pt drumurile de la noi. pleaca pe toate sleaurile si denivelarile.

pe drum am avut statie si de cateva ori : colegul cu Hyundaiul de MM....! Icon_lol

Reply

Trebuie un setup diferit pentru drumurile de acasa, am observat si eu in vara asta cand am fost Icon_smile

Nu i-ai dat replica la ala? Rollinglaugh
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

bine ca n-a fost Hondai Icon_censored

Reply

montat aseara filtrul la loc, pus si ledurile pe pozitii de la liviu daca tot eram cu bara data jos si intr-adevar astea chiar sunt albe si sunt foarte aproape de xenonul meu, sper sa reziste

am dat o tura doua prin cartier vtec trage bine, fasaie mai putin ascutit acum ca s-a destupat filtrul peste tot, de abia astept sa rezolv si cu restu.

tot am vrut sa merg la tg sa ma uit de evacuare daca cumva rasufla pe undeva insa sunt mereu ocupati astia, macar am aflat ca au garnituri pentru evacuare si nu mai tre sa apelez la suduri si alte paste Icon_biggrin

Reply

AM RBC SI SUPER HARTA!!! multumita lui Tomi

ziua de ieri a fost lunga dar roditoare Icon_smile am inceput de la 7 dimineata si am terminat la 10 seara

montarea RBC-ului a dat ceva batai de cap si din pacate nu a mers cum am auzit prin alte parti, doar un job de 2 ore. Insa intr-un final am rezolvat cat sa putem sa facem harta.

Problema principala care o am e ca Injenul nu mai sta pe pozitie datorita rbc-ului care TB sa fie la o pozitie semnificativ mai inalta si mai spre interior. Desi are cot de cauciuc intre TB si teava este prea scurt si noua pozitie a cotului e aproape prin dreptul furtunului de lichid de racire intre motor si radiator care l-am sugrumat un pic . Am legat teava de la cai cu mai multe cureluse de plastic de suportul de la baterie ca sa nu intre in schimbator, ca in pozitia care voia el nu mai intra in treptele 1 si 3.

Apoi am trecut la montat wideband-ul cu cablu pana masina, tras pe geam in PLX, modificat doua fire la o mufa din ecu ca sa foloseasca semnalul de ELD pentru wideband, montat K-pro si apoi "dat bataie pe portiunea intre Snagov si A3, drum drept, plan, asfalt nou si liber eu la covrig si tomi la butoane.

CE SCHIMBARE!!!! cuplu e semnificativ mai mare, de la 2500-3000 se simte bine de tot, iar la 4000-4500 te baga in scaun daca dai in pedala. Radeam ca prostu ieri in teste Happy la cum tragea masina. Chiar e alta masina cu rbc si o harta asa cum trebuie. Am AFR 13.2 pe linie Icon_biggrin si fara knock, a facut Tomi harta "state of the art ", chiar si el era foarte incantat de cum a iesit.
Am testat si cai-ul sa vedem cat de bun e si desi afara erau vreo 25 de grade la plecarea de pe loc IAT-ul era la 40 dupa doua ture de mers relax sa vedem cat scade de abia la final a ajuns la 32 de grade ceea ce nu e prea bine si o sa trebuiasca sa directionez aerul din gaura de la proiector catre filtru.

Deci am nevoie de un cot de cauciuc/silicon mai lung la un unghi de 45-60 de grade nici nu stiu sigur. o sa pun o poze sa vedeti cum arata acum . Ma gandeam ca o oarecare solutie ar fi sa prelungesc si teava de la cai(e din aluminiu) ca sa revina pe pozitie si sa nu mai stea fortata desi s-ar putea sa nu rezolv nimic si sa ajung tot la cot.
Deci daca puteti sa-mi recomandati un magazin/site ceva va multumesc anticipat.

Tot ce s-a facut, a fost facut de Tomi eu doar am ajutat. Nu pot sa-l recomand indeajuns pentru modul de lucru si cunostiinte.

Tomi mersi inca o data pentru ajutor si timpul acordat, imi pare rau ca ti-am rapit o zi de concediu, dar alta sansa nu mai aveam Icon_wink

ceva poze de la mine cu telefonul si a mai facut tomi ceva cu aparatul, imi pare rau ca n-am filmat un pic in teste sa va faceti o idee.

[Image: 15092012.jpg]
[Image: 15092012015.jpg]
[Image: 15092012003.jpg]
[Image: 15092012002.jpg]
[Image: 15092012.jpg]
[Image: 15092012015.jpg]
[Image: 15092012014.jpg]
[Image: 15092012013.jpg]
[Image: 15092012012.jpg]
[Image: 15092012009.jpg]
[Image: 15092012008.jpg]
[Image: 15092012006.jpg]
[Image: 15092012005.jpg]
[Image: 15092012004.jpg]

Reply

Frumoasa treaba ati facut baieti. Poti sa cumperi un cot de cauciuc iar daca de incurca furtunul de la radiator cred ca o sa gasesti unul care ocoleste furtunul din TB. Stiu ca se gaseste pentru swap la DC2 dar nu stiu daca sunt si pentru EP.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Reply

Bine ca ai gsit pe cine trebuie sa faca toate mofificarile astea. Felicitari baieti!

Reply

pffff ce pofta mi s-a facut.....
ma bucur pt voi, stiu ce inseamna multa munca si satisfactia lucului bine facut la final. din pacate eu nu am ajuns inca la partea asta insa la primavata e in plan.
cand citeam trairile tale simteam exact acelasi lucru, stiu cum e. felicitari !

Reply

multumim de urari, sa rezolv si cu admisia si apoi mai ramane sa recuperez toata perioada pierduta Icon_smile

Reply

mersi mult baieti, mersi mult Razvan!

ma bucur ca a iesit treaba bine. problemele inerente la RBC se stiau, masina avand alt setup decat cel oem la aspiratie.

mapa a fost facuta dupa preferintele lui Razvan cu o curba finala AFR flat in 13.20 si 13.10 pe final de plaja si corectii in fine tuning pana in 0.5% .
masina trage foarte bine chiar daca temperatura externa nu era tocmai joasa si fluxul de aer in zona unde e pozitionat CAI-ul e putin deviat. era tare daca faceam un run fara bara fata sa vezi diferenta

una peste alta am facut si eu vreo doua run-uri cu masina in special sa vad cum "zice" autoblocantul. reteta lui Tom functioneaza perfect!
mi-au placut mult de tot si gumele, RE 050! franarea foarte liniara si modulabila exact ceea ce trebuie.

pt track masina as recomanda un de un radiator ulei (un 13 row e suficient) si instrumente presiune si temp ulei.

cateva poze ce am mai facut si eu:

[Image: IMG_0176-2.jpg]

[Image: IMG_0178-2.jpg]

[Image: IMG_0180-4.jpg]

[Image: IMG_0182-3.jpg]

Reply

mersi de poze man!

ce am gasit eu pentru a nu pune un cot de 90 de grade, care mai restrictioneaza si circulatia aerului, ar fi un furtun care sa ocoleasca cotul de la cai.
http://www.kseriesparts.com/cr/GTE-21229.html

[Image: GTE-21229_500x297.jpg]
[Image: GTE-HK38RB_1_500x375.jpg]

alta solutie?
la noi nu cred ca gasesc asa ceva

Reply

mah sa nu ziceti ca ati lucrat in baia mare.....in weekend.....

Reply

De furtunul ala ziceam si eu...

Reply

am cautat acum si vad ca cei de la augsburg aduc piese de la gates, o sa vad maine daca il pot aduce. cot de cauciuc am la cai, este exact ca si in poza cu furtunul ocolitor, de fapt se vede in poza de a pus-o tomi, numai ca era bine daca era mai lung in jos.

@liviu- n-am fost man la bm Icon_smile tomi s-a plimbat cu fordu plin cu scule

Reply

din pacate pe la toti distribuitorii gates nu aduce nimeni modelu asta, asa ca ca ma duc si imi iau 1m de furtun de radiator cu acelasi diametru si ar trebui sa fie ok chiar si fara forma.

http://www.emsaindustriale.ro/furtun-rad...ntigel.php

am fost si nu mi-a placut ce am vazut o sa iau asa ceva http://www.oreillyauto.com/site/c/detail...&ppt=C0075

Reply

ce merge treaba, bravo ma baieti ma ce sa zic imi place despre voi ce faceti, felicitari razvane keep up the good work si sa ai grija de ea, chiar pot zice ca ma bucur ca masina mea a ajuns la tine Icon_smile , tomi ma bucur man ca ti-a placut setarea mea, daca a pastrat si geometria mea razvanel cred ca a fost interesanta experienta, macar ai vazut un tuning facut de romani Icon_smile
Most sports require only one ball, motorsport requires two...

Reply

man, multumim mult de aprecieri! da masina e in maini bune Biggthumpup

Reply

Super treaba Razvane si Tomi, felicitari maxime si din partea mea.
Acuma esti pregatit de track, abia astept sa ajungem sa vad cum trage masina.

Reply

mersi baieti de urari, am luat azi furtunul, de abia astept sa vad cum vine, dar sa iau si antigel ca sigur o sa curga si oricum ar trebui schimbat ca are ceva ani.
Am vazut ca intra 5.3 litri dar ma gandesc daca chiar curge tot sau nu din instalatie.

@denigrator-pai mergi sau nu? ca vorbisem si cu maruta si mi-a zis ca ar merge si el iar de tine zicea ca te codeai de bani. Eu as merge insa s-ar putea ca vremea sa nu fie cea mai ok si daca e prea frig sau ploua nu bat atata drum.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew