AM RBC SI SUPER HARTA!!! multumita lui Tomi
ziua de ieri a fost lunga dar roditoare

am inceput de la 7 dimineata si am terminat la 10 seara
montarea RBC-ului a dat ceva batai de cap si din pacate nu a mers cum am auzit prin alte parti, doar un job de 2 ore. Insa intr-un final am rezolvat cat sa putem sa facem harta.
Problema principala care o am e ca Injenul nu mai sta pe pozitie datorita rbc-ului care TB sa fie la o pozitie semnificativ mai inalta si mai spre interior. Desi are cot de cauciuc intre TB si teava este prea scurt si noua pozitie a cotului e aproape prin dreptul furtunului de lichid de racire intre motor si radiator care l-am sugrumat un pic . Am legat teava de la cai cu mai multe cureluse de plastic de suportul de la baterie ca sa nu intre in schimbator, ca in pozitia care voia el nu mai intra in treptele 1 si 3.
Apoi am trecut la montat wideband-ul cu cablu pana masina, tras pe geam in PLX, modificat doua fire la o mufa din ecu ca sa foloseasca semnalul de ELD pentru wideband, montat K-pro si apoi "dat bataie pe portiunea intre Snagov si A3, drum drept, plan, asfalt nou si liber eu la covrig si tomi la butoane.
CE SCHIMBARE!!!! cuplu e semnificativ mai mare, de la 2500-3000 se simte bine de tot, iar la 4000-4500 te baga in scaun daca dai in pedala. Radeam ca prostu ieri in teste

la cum tragea masina. Chiar e alta masina cu rbc si o harta asa cum trebuie. Am AFR 13.2 pe linie

si fara knock, a facut Tomi harta "state of the art ", chiar si el era foarte incantat de cum a iesit.
Am testat si cai-ul sa vedem cat de bun e si desi afara erau vreo 25 de grade la plecarea de pe loc IAT-ul era la 40 dupa doua ture de mers relax sa vedem cat scade de abia la final a ajuns la 32 de grade ceea ce nu e prea bine si o sa trebuiasca sa directionez aerul din gaura de la proiector catre filtru.
Deci am nevoie de un cot de cauciuc/silicon mai lung la un unghi de 45-60 de grade nici nu stiu sigur. o sa pun o poze sa vedeti cum arata acum . Ma gandeam ca o oarecare solutie ar fi sa prelungesc si teava de la cai(e din aluminiu) ca sa revina pe pozitie si sa nu mai stea fortata desi s-ar putea sa nu rezolv nimic si sa ajung tot la cot.
Deci daca puteti sa-mi recomandati un magazin/site ceva va multumesc anticipat.
Tot ce s-a facut, a fost facut de Tomi eu doar am ajutat. Nu pot sa-l recomand indeajuns pentru modul de lucru si cunostiinte.
Tomi mersi inca o data pentru ajutor si timpul acordat, imi pare rau ca ti-am rapit o zi de concediu, dar alta sansa nu mai aveam
ceva poze de la mine cu telefonul si a mai facut tomi ceva cu aparatul, imi pare rau ca n-am filmat un pic in teste sa va faceti o idee.