This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ce cauciucuri imi recomandati?

Hmmm, de la un timp si a mea are aerodinamica de pe Si.
As zice ca sta muuult mai bine pe drum, mai ales la viteze mai mari. In plus, scutul fata are protectie antizapada si la compartimentul motor e muuuult mai muuuulta curatenie. Icon_biggrin

Reply

Dacă tot am rezolvat enigma cu uleiurile de motor, hai să vedem ce recomandaţi acum la Capitolul "Anvelope de Iarnă" !

P.S Acestea se vor monta obligatoriu pe jante de tablă !

Reply

nokian, toata lumea le vorbeste de bine si sunt si buget Icon_smile

Reply

abia astept sa ies la o tura cu federalurile ss595 care erau pe jantele ce le-am luat. sunt curios cum sunt fata de pilot exalto.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Stiti ceva de aceste anvelope Poteza Adrenalin RE002?
http://auto.bridgestone.eu/passenger-tyr...lin-re002/

Reply

Sunt urmatoarele anvelope Icon_smile chiar de joi am sunat sa aflu de stocuri , dot si preturi. Pe 195 50 15 preturile sunt de la 257-380 ron/buc. Dot-ul la toti la care am intrebat este saptamana 24/2011. produse in Thailanda... ( dupa tunami , brigestone a oprit productia anvelopelor in japonia si a mutat in thailanda , taiwan etc productiile).

Sunt predecesoarele RE001 o anvelopa comparabila cu RE050 ( diferenta mare o face talonul foarte rigid la RE050). Feedbacul pana acum este foarte bun : foarte bune pe carosabil ud , excelente pe uscat , un raport de uzura destul de bun si o medie in jurul a 37-45 mii km.

Reply

Si unde se gasesc la preturi bune?

Reply

dat tura cu federalurile, nu am reusit sa rup aderenta la plecare 1-2-3. pe viraje nu am putut sa ma arunc....trafic aglomerat plus ca spatele fiind cu rotile de iarna nu-l simt. ce am simtit putin e lipsa peretilor ranforsati de la pilot exalto.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Reply

(12-03-2013, 15:28)kinky_boy Wrote: nokian, toata lumea le vorbeste de bine si sunt si buget Icon_smile

am Nokian de zapada si sunt absolut fenomenale.

PS2 nu am gasit nicaieri , asa ca imi raman PS3 , Conti 5 sau RE 050...

Reply

Adevărul este că dacă nici finlandezii nu ştiu să facă anvelope de iarnă ... ! Icon_yes

http://www.cauciucuridirect.ro/cgi-bin/r...sowigan=Wi

Reply

Facut primii kilometri cu Sport Maxx RT si sunt din alta lume fata de Turanza ER30. Sunt silentioase, se lipesc bine de tot pe asfalt, pe viraje masina sta foarte bine (entuziasmant as zice).

Vorbind un pic si despre cele de iarna (Vredestein Snowtrac 3), dupa 3 ani pot spune ca si-au meritat fiecare banut. Singurul repros e legat de zgomotul la rulare.
La cum arata, cel putin 2 ani tin fara probleme.
De o zi le-am pus iar la somn. Icon_smile

Reply

Au fost scumpe?

Reply

Aproape 400 de lei bucata, asta pentru ca am fost repezit.
Bgdsta imi vanduse un pont uimitor de bun (undeva in jur de 360 de lei parca), insa apucasem sa dau comanda deja.

Reply

Trebuie sa-mi iau la ATR cauciucuri de vara si chiar nu stiu ce sa aleg.
Am gasit urmatoarele oferte:

HANKOOK VENTUS V12 EVO 215/45ZR17 91Y - 449 RON
HANKOOK VENTUS S1 EVO 215/45ZR17 91Y - 488.00 RON
NOKIAN zLINE 215/45ZR17 91Y - 497.00 RON
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 215/45R17 91Y - 516.00 RON
BRIDGESTONE POTENZA ADRENALIN RE002 215/45R17 91W - 519 RON

Eu tind sa aleg intre prima si ultima. Ce parere aveti?

Reply

F1 asymetric 2 si apoi V12

Reply

Am primit acum o oferta si de la Vredestein Ultrac Cento (inlocuitoarele lui Sessanta) - 91Y - 558 RON
Pretul este mai mare dar include montat, echilibrat, valve noi, ceea ce ar mai costa in plus la celelalte aproape 200 lei...

Reply

Ale mele ( montate ieri, dot 0513) sunt Sessanta , nu Cento. Esti sigur ca sunt inlocuitoare pt Sessanta?
L.E. Nu sunt inlocuitoare, sunt altceva si au review-uri putin mai slabe fata de Sessanta.

Reply

(24-04-2013, 11:59)kmr Wrote: Ale mele ( montate ieri, dot 0513) sunt Sessanta , nu Cento. Esti sigur ca sunt inlocuitoare pt Sessanta?

Am vorbit cu tipa la telefon (sunt importatori Vredestein) si mi-a spus ca pe dimensiunea mea nu se (mai?) fac: 215/45R17.

Reply

Bune preturi. Ti-as recomanda Nokian sau GY, la prima vedere.
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew