Vreu sa trec pe o dimensiune ceva mai mare si anume 195/50/15. Bugetu este in jur de 400 Euro pe set, ce semi-slikuri imi recomandati ? Eu ma gandeam la Federal 595 RS-R care am inteles ca sunt mai bune decat Yokohama Advan A048 sau Toyo R888 ar mai fii Marangoni Zeta Linea care au doar 7.5kg anvelopa tinand cont ca nu am bani de jante pe 15" de 5kg bucata mi-ar prinde bine astea.
10-10-2012, 22:01 (This post was last modified: 10-10-2012, 22:15 by LauX_LauX_LauX.)
Mai merg o etapa doua de VSS si vre-o 3 de Drag Sunt cam mici astea pe 14 pe care le am pt CRX. Ce sti de Marangoni ? 7.5kg cat are Zeta pe langa 8.9kg sau 9.6 cat au 595 SR-S este ceva.
nici pe aici nu foloseste lumea Marangoni ... nu pot sa-ti dau nici un feedback din real life ...cand aveam paradele am pus niste braid-uri winrace la 7j cu r888 pe crx si mi-au placut ....m-a prins odata ploaia cu ele si parca eram pe gheata , a trebuit sa fiu fff fin cu masina ca sa nu o scap.
Despre Marangoni de vara nu am citit lucruri prea bune (http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Marang...alinea.htm ), dar de cele de iarna (pentru cine este interesat) sunt o alegere foarte buna pret-calitate. Le-am pus pe 2 masini de la firma si intram cu ele in a 3-a iarna fara probleme.
Cand erau noi aveau aderenta mai buna pe zapada/ud fata de unele premium cu 2-3 ani mai vechiute.
daca sunt asa de usoare sigur nu au ranforsaj serios si probabil ca ca nici nu vor rezista la fel de mult.
cel putin eu asta am vazut ca sunt principalele cauze ale diferentelor de greutate la anvelope.
11-10-2012, 13:20 (This post was last modified: 11-10-2012, 16:11 by LauX_LauX_LauX.)
Eu ma refeream la Marangoni Zeta Linea Semi-Slick nu prea gasesti multe despre ele. Mi-am comandat Federal 595 RS-R pana la urma, sper sa fie mai bune decat Yokohama Advan A048 care chear daca sunt cu o dimensiune mai mica au fost cu mult mai scumpe.
Nu ma intereseaza cum stau pe ud ca nu ma dau cu ele doar pe uscat, adevaru este ca am prins si zapada cu Yokohamele, o experienta in plus. Federalu cica ar fi ok si pe furtuna.
Si eu am citit pe forumurile straine ca 595 RS-R cica ar fi mai bune decat ADVAN A048. Voi afla in 2 saptamani ces cu ele, sper sa fie de bine daca nu le tin de strada.
Da daca le supraincalzesti te lasa brusc. Am citit si eu ceva! Acum toate au avantaje si dezavantaje. Oricum cauciucuri de strada noi nu am avut niciodata deci daca nu asculta pe circuit imi var prinde bine pe strada, si asa merg ca descreieratu. Tre sa va arat cum mi s-au facut discurile de pe sedan!