This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ce cauciucuri imi recomandati?

Pai spune-i de mine si de masina mea, B80KMR, montate ieri la ei Icon_smile Sa fi prins eu ultimele ???

Reply

(24-04-2013, 12:03)kmr Wrote: Pai spune-i de mine si de masina mea, B80KMR, montate ieri la ei Icon_smile Sa fi prins eu ultimele ???
Pai tu ai 215/45R17?

Reply

Corect, scuze Icon_sad Eu am 225/45/17 . Am citit pe diagonala Icon_smile

Reply

GY maruta, nu dai gres. asta o sa-mi iau si eu pentru ca mi se pare cele mai bune vs pret. daca te uiti pe toate testele si parerile utilizatorilor pe site-urile de afara o sa vezi ca sunt ce trebuie.

Reply

(24-04-2013, 12:06)kmr Wrote: Corect, scuze Icon_sad Eu am 225/45/17 . Am citit pe diagonala Icon_smile

Acum ma gandesc ca poate n-ar fi rau sa incerc 225/45R17 si sa iau Sessanta? Politia mai face figuri daca nu ai anvelopele din "carte"?

Reply

Anvelopele nu sunt trecute in certificatul de inmatriculare. Figuri poate sa faca RAR-ul, nu politia dar nu am mai auzit sa se uite.

Reply

(24-04-2013, 12:10)kinky_boy Wrote: GY maruta, nu dai gres. asta o sa-mi iau si eu pentru ca mi se pare cele mai bune vs pret. daca te uiti pe toate testele si parerile utilizatorilor pe site-urile de afara o sa vezi ca sunt ce trebuie.

Imi este frica sa nu fie pre mult marketing si sa ai aceleasi performante cu unele mult mai ieftine. Si eu cred ca sunt bune, dar mai trebuie sa "sap".

Reply

Cu Sessanta, daca ai chef de d-astea, ne vedem, punem rotile mele pe ATR si dai o tura Icon_smile

Reply

(24-04-2013, 12:19)kmr Wrote: Cu Sessanta, daca ai chef de d-astea, ne vedem, punem rotile mele pe ATR si dai o tura Icon_smile

Dap, e o idee buna.

Reply

Am auzit lucruri foarte bune in ultimul timp despre NOKIAN, si nu sunt nici scumpe.

Reply

Nokianele nu sunt, cumva, Bridgestone de o calitate ceva mai scazuta?

Reply

Aici ai încercat, preţul este mai bun şi văd că au review-uri destul de bune !

http://www.anvelopejantepromotii.ro/anve...e=price-ro

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/201...e-Test.htm

Reply

Celalat baiat care are ATR a pus Nokian zLine si este multumit de ele. Nu le-a dus la extrem pentru ca nu e genu' (la fel si cu mine).
Sunt de ultima generatie, facute in Rusia dar fabrica este noua.
Sunt excelente pe ploaie si sunt concepute pentru drumuri mai nasoale, cum sunt pe la noi.

Acum am mai primit o oferta foarte buna, Dunlop SPORTMaxx RT - 520 lei si imi face si mai dificila alegerea.

Reply

Bridgestone RE50 la ce pret gasesti? Ia vezi de preturi si pe camskill.co.uk poate iesi mai ieftin.

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(24-04-2013, 14:55)maruta Wrote: Acum am mai primit o oferta foarte buna, Dunlop SPORTMaxx RT - 520 lei si imi face si mai dificila alegerea.

P-astea le am acum pe masina. Imi plac foarte mult. Le-am ales pentu ca aveau un punctaj exceptional la aderenta, franare pe uscat, pe ud erau cam cele mai bune(dintre cele gasite pe delticom) si in plus o duceau foarte bine la zgomot (69 db) si la durabilitate.
Nu stiu cat conteaza, dar Dunlop-urile fac parte din categoria premium, Nokianele nu.

Reply

maruta nu cred ca are rost vreodata sa asculti de ce spune celalalt baiat, numai prostii scoate pe gura, tipic habarnistilor increzuti de pe celalalt forum. pana la urma diferenta de 50 ron intre ele nu cred ca reprezinta cine stie ce diferenta de bani. ideea e sa fie bune ca o sa le tii un an doi trei, nu neaparat ca sunt un pic mai ieftine sau mai scumpe

Reply

Eu am F1 Asym 2 de anul trecut si sunt multumit de ele. Au si rim protection.
Pretul este ok. Eu am dat 117 eur/buc anul trecut in februarie si tot de la delticom Icon_biggrin
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

(24-04-2013, 14:41)Ampt Wrote: Aici ai încercat, preţul este mai bun şi văd că au review-uri destul de bune !

http://www.anvelopejantepromotii.ro/anve...e=price-ro

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/201...e-Test.htm

Este foarte bun la preturi dar nu are (pe stoc) ce-mi trebuie mie: 215/45R17.

(24-04-2013, 15:07)yulasinio Wrote: Bridgestone RE50 la ce pret gasesti? Ia vezi de preturi si pe camskill.co.uk poate iesi mai ieftin.

Sent from my N4

Nu prea se gasesc sau au preturi foarte mari >700 lei.
Pe camskill.co.uk se gasesc de tot felul, dar cat ma costa transportul?

PS: am gasit ceva la pret foarte bun (473), dar sunt doar RE050 nu RE050A.

(24-04-2013, 15:13)vtin Wrote:
(24-04-2013, 14:55)maruta Wrote: Acum am mai primit o oferta foarte buna, Dunlop SPORTMaxx RT - 520 lei si imi face si mai dificila alegerea.

P-astea le am acum pe masina. Imi plac foarte mult. Le-am ales pentu ca aveau un punctaj exceptional la aderenta, franare pe uscat, pe ud erau cam cele mai bune(dintre cele gasite pe delticom) si in plus o duceau foarte bine la zgomot (69 db) si la durabilitate.
Nu stiu cat conteaza, dar Dunlop-urile fac parte din categoria premium, Nokianele nu.

Cred ca ai facut o alegere foarte buna. Nu stiam ca se fac si pe 16".

(24-04-2013, 15:13)kinky_boy Wrote: maruta nu cred ca are rost vreodata sa asculti de ce spune celalalt baiat, numai prostii scoate pe gura, tipic habarnistilor increzuti de pe celalalt forum. pana la urma diferenta de 50 ron intre ele nu cred ca reprezinta cine stie ce diferenta de bani. ideea e sa fie bune ca o sa le tii un an doi trei, nu neaparat ca sunt un pic mai ieftine sau mai scumpe

Nu cred ca nu stie ce vorbeste. Poate o sa-l cunosti si ai sa-ti schimbi impresia.

Oricum, e grea alegerea cu anvelopele.

Reply

daca n-a scris el toate prostiile de acolo atunci poate, altfel ma indoiesc Icon_smile
in fine spor la alegere!

Reply

Faza tare este ca-l sun pe un tip de la GoodYear (o cunostinta) sa-l intreb de anvelope si el habar-n-avea ce are el pe masina, da' sa-mi mai spuna si ce sa-mi pun...Rollinglaugh
Am fost si la reprezentanta Nokian sa ma informez mai bine si sa vad profilul la zLine.
Cand i-am spus de pretul la Dunlop SPORT Maxx RT (520 lei/buc), i-a cam cazut fata. Nu stiu daca a avut influenta dar la zLine mi-a facut un pret bun: 507 lei/buc.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew