am pus in balanta optiunile vanzare-cumparare altceva si am concluzionat ca asa e mai bine. raman cu masina mea de 60.000km, care-mi place foarte mult si rezolv si puwer-ul. kitul e capabil de 240cp, cu baza mea de evacuare. cel mai probabil o sa merg pe la un 220, poate ca la 240 e prea brutal. vedem.
am pus ecu de us, am incarcat o harta generica, cu ceva tune pt bolt-on....alta masina frate.....ce reprize faine....ce trage....senzatie de ceva gen 160cp. acum cati or fi nu stiu, da se simte f f f bine.
abia stept sa pun kitul sus...pana una-alta programarea la service s-a "dus" de luni pe marti.....o sa incerc sa gasesc in alta parte...
in mare parte....au fost necesare mici ajustari...alta curea de accesorii dar prinde contur.
un fel de mock-up.
mai avem de strans colierele, pus ulei in instalatia chargerului, lucrat ceva la evacuare (ceva garnituri) si maine avem ignition.
din doua incercari...am cautat dimensiunea oem US, vazut diferenta fata de EU, am scazut-o din aia ce o aveam. cu prima incercare era putin peste marcajul intinzatorului, cu 1m mai lunga a fost la fix.
un pas inainte, doi inapoi.
intercoolerul, in pozitia in care "pica" cel ma bine, nu mai permitea montarea barii, mai precis colturile lui si cuplele de silicon depasau limitele barii.
dupa lungi analize, am ales sa decupez din bara de "rezistenta" din spatele barii de plastic, sa fac loc intercoolerului. mare functie nu are acea bucata de tabla ambutisata, cred ca se deformeaza si la un impact cu pieton. o sa ii refac structura ulterior, cu teava curbata pe forma.
asa ca am renuntat sa mai continuam in seara asta pentru ca ne lua prea mult si vom face asta maine.
dupa ce pozam intercoolerul, putem reasambla fata, pus ulei in intercooler si schimbat doua garnituri la evacuare. teoretic maine suntem in grafic. practic...cine ma stie ))))