This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

2008 CIVIC FN1 TYPE-S

No lipeste-o ca bine e Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

daca era din prostia mea, asta e, ma impacam cu ideea. da asa....si amenda, si scos eu vinovat....dau 300 intra iarasi unu in mine....bani aruncati.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Era sa o patesc si eu, da am avut noroc si am tras dreapta, si aici is tot felul de bizoni :|

Reply

eu n-aveam cum. o banda pe sens, masini parcate pe dreapta...a asteptat distanta potrivita si ...frana totala.

Reply

si-a venit si mos craciun....cu ....lag Icon_smile))

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

ce ti-ai luat acolo??

Reply

got melced
Icon_biggrin

Reply

Și-o luat buhai Icon_lol

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Reply

trecut de testul mockup. one hose minus, rezolvam...
o sa fie un we lung pana luni cand montez treaba..Icon_sad(

Reply

Am banuit din indiciu da am zis k iti place NA si nu ai calcat stramb.
Deci o sa ai vreo 7-8 sute de ponei pe acasa, sa-i strunesti cu spor! Icon_smile

Reply

am pus in balanta optiunile vanzare-cumparare altceva si am concluzionat ca asa e mai bine. raman cu masina mea de 60.000km, care-mi place foarte mult si rezolv si puwer-ul. kitul e capabil de 240cp, cu baza mea de evacuare. cel mai probabil o sa merg pe la un 220, poate ca la 240 e prea brutal. vedem.

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • yulasinio
Reply

am pus ecu de us, am incarcat o harta generica, cu ceva tune pt bolt-on....alta masina frate.....ce reprize faine....ce trage....senzatie de ceva gen 160cp. acum cati or fi nu stiu, da se simte f f f bine.
abia stept sa pun kitul sus...pana una-alta programarea la service s-a "dus" de luni pe marti.....o sa incerc sa gasesc in alta parte...

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • Wagner
Reply

in mare parte....au fost necesare mici ajustari...alta curea de accesorii dar prinde contur.
un fel de mock-up.
mai avem de strans colierele, pus ulei in instalatia chargerului, lucrat ceva la evacuare (ceva garnituri) si maine avem ignition.

Reply

Nu a venit cureaua cu kitul sau nu s-a potrivit?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Reply

fulia de la pompa de apa de us e mult mai mare. cureaua era mai lunga cu vreo 10 cm.

Reply

Aha. Bine că ai găsit una să se potrivească.

Reply

din doua incercari...am cautat dimensiunea oem US, vazut diferenta fata de EU, am scazut-o din aia ce o aveam. cu prima incercare era putin peste marcajul intinzatorului, cu 1m mai lunga a fost la fix.

Reply

Ai terminat de montat restul de piese?

Reply

un pas inainte, doi inapoi.
intercoolerul, in pozitia in care "pica" cel ma bine, nu mai permitea montarea barii, mai precis colturile lui si cuplele de silicon depasau limitele barii.
dupa lungi analize, am ales sa decupez din bara de "rezistenta" din spatele barii de plastic, sa fac loc intercoolerului. mare functie nu are acea bucata de tabla ambutisata, cred ca se deformeaza si la un impact cu pieton. o sa ii refac structura ulterior, cu teava curbata pe forma.
asa ca am renuntat sa mai continuam in seara asta pentru ca ne lua prea mult si vom face asta maine.
dupa ce pozam intercoolerul, putem reasambla fata, pus ulei in intercooler si schimbat doua garnituri la evacuare. teoretic maine suntem in grafic. practic...cine ma stie Icon_smile))))

Reply

Hai cu pozele și cu video că de povești suntem sătui

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew