This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

2008 CIVIC FN1 TYPE-S

Asta e... Am o revizie gratuita la ei si vreau s-o fac cadou Icon_smile
Mai caut Icon_smile

Reply

preciez buna intentie ,)
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Si pentru ca a trecut ceva timp de cand nu s-a mai scris nimic pe topicul asta si nici tu, CTS-ule, nu ai mai aparut pe forum, banuiesc ca asta s-a intamplat (si) din pricina vorbelor mele spuse de dragul disputei pe teme politice, motiv pentru care te rog sa-mi accepti scuzele pentru vorbele nesabuite care - poate - au parut ca ti se adreseaza tie personal!
Sincer imi pare rau pentru acele iesiri!

Si daca scuzele-mi sunt acceptate, te rog sa revii printre noi!
civic

Reply

a venit vremea sa pune slapi noi.
prima impresie e ca a fost cel mai scump si inutil set de gume ever. rovigneta expirata, radar 123 in afara loc. pe limitare de 60....zi de poveste.
scumpt pt sumele insumate si inutil pt 3 luni de pauza Icon_biggrin. acum daca tot a fost un test scum sa si spun cu mi se par.
nu am avut acelasi WOW ca si cu federalurile insa poate fi vb si de mase diferite, suspensie....
gumele au grip f bun, nu fac figuri insa dupa atatea luni de mers cu tigaia aia mica, in asta ma cam ia panica de la bodyroll. carcasa e generoasa, daca michelinurile alea erau super stretch pe janta de 8j, astea vin ca "de-acolo", deci banda mult mai lata. aspect de guma de pista.
unde se vede clasa premium e la montaj, alora nu le venea sa creada cat de putin plumb trebuie. carcasa e impecabila, nu ca la federal unde trebuie pus plumb sa echilibrezi.
concluzia mea e ca sunt gume ce trebuie. nu pot sa ma pronunt despre zgomot ca evacuarea urla mai tare.

nu pot atasa poze !!!! Icon_razz

Reply

Liviu, ce gume ai pus?

Reply

yokohama neova, nici de acasa nu pot pune poze....ce se intampla?

Reply

Apocalipsa Icon_smile
Am observat și eu chestia asta, o să verific în câteva minute.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

deja vine? zii bre ca am si eu niste conturi de reglat Icon_biggrin

Reply

Am avut 800MB peste limita admisa. Am facut ceva curatenie iar acum avem peste 200MB free.

Attached Files Thumbnail(s)

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • Wagner
Reply

no ashe' Icon_biggrin

Reply

final de leasing, numere normale pentru regiunea in care locuiesc, 7 ani fara probleme majore. 
ma bat ganduri.....sti...?....altceva...?...mai asteptam...?

Reply

CTR Icon_biggrin

Reply

Icon_biggrin nu e exclus

Reply

trece vremea....se asterne praful...

Reply

mos craciun a luat avionul azi. sa vedem cand ajunge...

Reply

o parte de stricaciuni. puzzle automotive Icon_sad
urmeaza farurile.

Reply

prima parte a restaurarii. lipit tot (topire cu ciocanul de lipit) apoi dublat "sudura" cu o rasina din laborator. o treaba f smechera, care se lipeste cam de orice, face reactie in suprafata si se betonifica. scumpa ca draku ( spre 200 ron sticluta de 85g) da'' ce sa faci, o folosesc ca e musai. treaba a iestit bine structural, estetic nu ma intereseaza pt ca e partea din interior. 
cu ocazia asta am decupat si interiorul ca sa fie si functional, ca si la type-r.

Reply

a, sa nu uit.
cele mai mari mizerii din cate am intalnit. un plastic de machete din raftul cu jucarii. fragile si subtiri de te sperii. fragile, cu elasticitate redusa si...casante. te-ai fi asteptat sa fie un plastic similar cu cel din bara, flexibil, sa reziste la soc.....pe dracu. niste mizerii estetice, fara nici o functie structurala. ma gandesc sa cumpar o platbanda de alu sa ii fac un chenar....a, si bara se prinde la mijloc, de treaba asta.....tare nu?

Reply

Crezi ca o sa tina? Cat e una second sau noua?

Reply

tine cat a tinut si inainte. am folosit aceeasi tehnica ce se foloseste si la reparat de carene moto. testat de mult timp Icon_wink
noua e 300 euro. sh, nu gasesti sau f aproape de pret nou (ebay)...pe bucati e si mai scumpa. plasa e 100, partea aia argintie de jos e 50.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew