This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

magos : CRX delSol ESi '95

Vezi ca iti trebuie si LCA de VTI sau ceva aftermarket ca sa poti monta bara care oricum e destul de subtirica 13mm dar suficient pt mers mai agresiv.

Reply

(14-08-2014, 11:40)LauX_LauX_LauX Wrote: Vezi ca iti trebuie si LCA de VTI sau ceva aftermarket ca sa poti monta bara care oricum e destul de subtirica 13mm dar suficient pt mers mai agresiv.

E cu totul Icon_smile) Stiu lectia, pana sa ma hotarasc sa imi pun pe a mea am vandut vreo doua.. Icon_no2

Reply

Daca ai nevoie de bucse din poliuretan, eu de aici mi-am comandat bucsele de la bara stabilizatoare, am luat Rosii pt Del Sol si Galbene pt CRX.

"What is the difference between RED (80 ShA*) and YELLOW (90 ShA*) bushes?
RED color - hardness of about 80 ShA* - suspension components have a hardness similar to the original metal-rubber bushes. However, strength of the polyurethane is many times greater, and the unique properties ensure long lasting comfort. Our RED products we recommend for all the "normal" car users who want improve stability and better driving. We give 2 years warranty, we are sure that at that time, our products will fully meet their tasks.
YELLOW color - hardness of about 90 ShA* - recommended for racing-sports vehicles, tuned.. etc. The suspension is much stiffer, as at higher speeds is important. Durability ensures stability of polyurethane suspension for many years.
BLACK color - hardness 90 ShA* - made on request (cost 15% more than yellow bushes)."

Reply

bucsele de la bara stabilizatoare inca nu le-am luat, am ales sa aman achizitia lor pana in momentul in care iau si bara (eventual).
Mai am vreo doua bucse de achizitionat, amortizoarele si sa ma apuc de treaba Icon_smile

Reply

rezistente da scartaitoare Icon_smile

Reply

Nu-i bai, imi pun boxe mai mari sa nu le mai aud Icon_smile)

Reply

Scartaie daca pui unsoare unde nu trebuie Icon_wink

Reply

Sa le pun intai - ca le am de doi ani deja si stau si ma uit lung la ele (bucsele).
Apoi bara antiruliu trebuie sa o gasesc intai - eu vreau OEM, dar vad ce gasesc sa ma avantajeze si pe mine.
Tind sa raman pe un setup destul de OEM pe delSol, daca o sa vreau vreodata sa ma joc mai hardcore, iau naibii alta masina Icon_smile

Reply

Am vazut multe masini de circuit fara bara stabilizatoare pe spate Icon_wink dar cred ca tine mult de stilul de condus Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Dupa drumul din weekend, cam simt nevoia lor.
Asa, pe drum drept, fuck it Icon_smile dar nh drumurile drepte imi plac mie...

Reply

La o suspensie profesionala s-ar putea sa nu fie nevoie de bara stabilizatoare, depinde de seting sau stil de condus cum spui tu.
Cu o suspensie smechera si o bara stabilizatoare neadegvata ar putea chear deranja comportamentul masinii.

Reply

Suspensie jmechera? Icon_smile)) excel G?

Reply

Ma refeream la dinalea reglabile pe inaltime si duritate Icon_razz
Care nu lasa masina sa se incline atat de mult...

Reply

Stiu Icon_smile) eram sarcastica cu excelurile mele Icon_razz cand mi-oi permite ultra sr, mai discutam : ))

Reply

Am ajuns la aparat, dar ma misc cu viteza melcului.
Oricum, am setat deja cateva care vor pleca spre printing si vor ajunge in rama, sa le inlocuiasca pe cele vechi (si verzi!)

[Image: 14913692932_189189095f_z.jpg]

Reply

cel mai bun partener de cafea <3

Reply

Aaaand he's dead - amortizorul pe dreapta a spus bye bye si a parasit aceasta lume Icon_smile)
Acum o las trasa pe dreapta, si in toamna tarziu cand ma intorc din Franta ma voi apuca sa o fac - profit de moment si schimb si toata bucsaraia si tot ce e necesar.

Ah, si da, o cobor in sfarsit.

Reply

Si ce telescoape ne luam pana la urma ? Icon_razz Eu am facut rost de arcuri Eibach Pro Kit Icon_wink

Reply

Vedem cu ce bani ma intorc din Franta intai Icon_smile)

Reply

și ce bucurie sa vii acasă și sa găsești... asta

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew