This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

magos : CRX delSol ESi '95

Rezolvarea se gaseste in trecerea la un 1000RR (desi chiar si un "amarat" de CBR650 e suficient), cu care spui "puturosule" unui motor cu puterea si cuplul tuturor motoarelor pe care le enumerai mai sus Icon_smile

Lasand gluma si visele de-o parte, sunt perfect de acord cu tine: D16 poate suficient de mult, incat niciodata nu am simtit nevoia unui B atunci cand aveam delSlow-ul. Ce-i drept, eu nu aveam pretentii de coasta de la al meu. Avea doar rol de plimbare.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Hehe Icon_smile din păcate, nu vreau moto... Icon_smile) un hibrid de d16z6 + un motor de hayabusa amplasat in spate ar face treaba Icon_smile)))

Acum lăsând gluma la o parte, eu de ani de zile visez la B. Cand l-am luat pe sol, eram cam hotărâtă sa imi iau VTI, insa l-am văzut si m-am îndrăgostit pe loc....

Asta e, cand visezi OZN uri, te dai jos din nava si te duci sa iti faci rost de unul ....

Reply

Icon_yikes consumul ala Icon_yikes eu nu vad km aia numai cu doua plinuri Icon_redface Esti sigura ca nu e pe gaz masina Icon_razz
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • magos
Reply

Bai nu e, si e pentru prima oara cand o calc, nene, forjaaaa, sa se simta vtecuuu!

Doar caaaa... dupa nebuni ca tine nu reusesc sa ma tin Icon_smile)

Reply

Talking 

More to come..

[Image: 14904542013_fd3fb0b7d2_h.jpg]
[Image: 14882236204_2416b9b853_h.jpg]

Reply

Te-ai trezit asa de dimineata numai sa-i ii faci ei poze? sau nu ai fost la somn deloc Icon_smile

Reply

Icon_smile) sunt pe invers, yula'.
Sunt in prag de apus Icon_razz

Am mai multe in aparat, asta e ce am scos cu sapuniera de telefon Icon_smile sa le vezi atunci Icon_razz

Reply

sigur nu-i pe motorina?

frumoase poze, spor in planuri si sa vina B-ul sa nu te mai pierzi de turma Icon_smile

The following 1 user says Thank You to kinky_boy for this post:
  • magos
Reply

Muai, innebuneam de oftica, crede-ma Icon_sad

Reply

As jura ca e facuta dimineata poza aia Icon_redface

Reply

Ei Icon_razz Te iert de data asta.
Am o mini-sedinta foto, facuta in aceeasi zona.
Dar astept sa ajung la aparat, diseara Icon_smile

Insa lasand la o parte poze, etc etc etc, ce conteaza cel mai mult este ca i fuckin' love this car. Dupa 6 ani, la fel de mult. Poate chiar mai mult. Daca reusesc sa ii capitonez si un B16, sa il pot omologa usor in carte, n-am nevoie de mai mult (in afara de suspensie - pt ca la un moment dat, in curbe si pe serpentine, puteam sa jur ca sunt pe valuri WTF )

Reply

Pai rezolva suspensia si apoi vezi daca chiar ai nevoie si de motor. It's not always power that make's you going fast Icon_wink

Reply

Ah nu, nu ma intelege gresit. Am eu motivele mele pentru care vreau B-ul, nu pentru putere...
Faptul ca pot sa crosetez cu ea mai lejer pe curbe si in serpentine (sau sa depasesc tiruri mai usor Icon_smile) ), asta e doar un bonus...

Suspensia + bucsaraia trebuie sa o fac ASAP, bucsele le am deja, trebuie sa imi cumpar amortizoarele, habar nu am ce arcuri sa iau - am atatea variante in cap Icon_smile

Reply

[Image: 14707740450_b391500276_z.jpg]

Reply

Domo a zis ca nu mai merge cu mine in masina Rollinglaugh

[Image: 14904093302_e6ce6c5350_b.jpg]

Reply

(25-06-2014, 09:11)LauX_LauX_LauX Wrote: Cam 200 lire perechea de pe spate si 170 Lire fata
Daca zdruncina rau atunci mai bine ma axez pe Excel-G 130 Lire spatele si 115 Lire fata
Iar arcurile sunt 104 Lire spatele si 113 Lire fata

Caduri Produse KYB:

Parts for the front axle
Part No Part
341138 Excel-G
341139 Excel-G
351011 Ultra SR
351012 Ultra SR
RD2381 K-Flex
SM5058 Suspension Mounting Kit
Parts for the rear axle
Part No Part
341094 Excel-G
351010 Ultra SR
RC5317 K-Flex

@Laur, Pana la urma, ai lamurit ceva cu cei de la KYB Romania?
Te-ai hotarat ce amortizoare sa alegi pt delsol?
Te intreb pt ca eu sunt inca in dubii...

Reply

Eu m-am hotarat, Del Solu imi ramane stock, orice suspensie as pune pe el tot nu se va comporta ca o masina cu caroseria inchisa. Am pus alte telescoape OEM la mana doua in stare buna si niste arcuri noi aftermarchet de care sunt multumit. Vezi ca sunspensia de pe VTI difera fata de cea de ESI, cred ca arcurile de pe fata sunt mai tari.

Asta este raspunsul la mail:

"Va multumim pentru interesesul fata de produsele KYB.
Pentru informatiile dorite, va rog contactati distribuitorii nostri autorizati, enumerati in ordine alfabetica:

-Augsburg: www.augsburg.ro
-AD Auto Total: www.autototal.ro
-Autonet: www.autonet-group.com
-Elit: www.elit.ro
-Materom: www.materom.ro"

Reply

Mda, tipic raspunsul pt Romania.

Cred ca raman pe ExcelG + eibach. Insa dupa drumul recent am hotarat sa avansez mai mult planurile la nivel de suspensie/rugidizare. Caut acum cateva mici acareturi care sa faca treaba buna, revin cu detalii.

Reply

Ai bara de torsiune pe spate ? Daca nu ai puneti sa vezi ca o sa fie mult mai bine sau pune macar niste bucsi din poliuretan pe bara din fata sa vezi ce diferenta este...

Reply

Pai sunt in plan (adica in cutie). Nu am bara pe spate, insa am una in vizor, astept un feedback de la vanzator

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew