This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Noutati

Filmata in Buc.... Cand spumele marii au reusit sa filmeze?? (orasul asta e plin la orice ora din zi si din noapte)

Masina e o caricatura, in cel mai bun caz...
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Stai sa vezi ce vad eu la Paris, acum, la salon... Icon_smile ma pregătesc pt o doza de soc si ras (in cel mai bun caz) Icon_smile)

Reply

Ati condus-o sau de ce ziceti? Va referiti la aspect? Aspectul e chestie de gusturi iar daca n-ati condus masina nu stiu cata relevanta au parerile astea.

Reply

Nu comentez de masina dar reclama e socanta Icon_yikes Rollinglaugh
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

ti se pare ca e masina de james bond?
am mers eu cu i30 si la 100 si de cai trage sa moara, consuma bine de tot, iar in curbe zici ca esti pe valuri, masina buna sa te duca din a in b, altfel este doar wanna be, ceea ce a fost hyundai dintotdeauna, personal prefer dacia oricand pentru diferenta de pret.
ciudat este ca Honda s-a luat dupa acesti wanna be cu o mie de dungi pe masina si arata de zici ca le-a lovit un camion in parcare, a se vedea noul hrv, fit

Reply

Ia d'acilea - Mercedes MLC /ML Coupe Icon_biggrin
SUV-urile astea Coupe arata toate la fel ...

https://www.youtube.com/watch?v=k_uLxHZkOGI

Reply

Ideea e ca reclama e facuta sa atraga. Altfel, pentru Bucuresti este o masina foarte buna, am mers cu ea in Bucuresti si n-am simtit nevoia de mai mult. Asa fac majoritatea reclamelor, atrag. Despre consum avem impresii diferite pt ca in aproximativ 2 saptamani de traffic urban, consumul era sub 5% ( vorbesc de 1,4 diesel de 100 cp ) , consum care mi se pare decent. Sau poate e mult si atunci inteleg.
Acum am vazut ca tu vb de i30, eu vorbeam de i20.
i30, motor de 1,4 benzina, mers 95% in oras, consum 8% parca. Masina lenesa dar destul de dotata sau mai bine zis cu dotari decente.

Reply

mergea o reclama cu tineri sau ceva practic, in nici un caz cu james bond care se da cu trotineta in dirfturi Icon_smile

nu te contrazic, dar cifrele tale il contrazic pe producator si la putere si la consum. eu am mers cu un benzinar si n-a fost deloc convingator

Reply

Cifrele mele sunt de pe cb al mașinii Mirelei. i20 l-a avut până a venit asta, i30 pe benzină și pot să mă uit exact și să fac o poză Icon_smile

Reply

o fi mai gabi, eu pe site la ei n-am vazut motorizarea de zici tu si nici consum sub 5 la 1.4l. Poate o fi modelu vechi cu alte motoare.
http://hyundai-motor.ro/i20

Reply

Dracu sa-l ia, era un diesel cu nr rosii asa ca nu stiu ce motorizare era, am presupus ca era 1,4 CRDI. Pe i30 stiu sigur ca e un 1,4 benzina de 100 cp ca ala diesel de 1,4 venea prea tarziu.

Reply

Am condus i20, modelul anterior (benzina) si in mod clar nu mi se pare ceva notabil. Masina aproape noua, mai putin de 20k km pe ceas. Sunt convins ca modelul nou nu e revolutionar, comparativ cu cel vechi. Deci, la ce folos sa ii faci o reclama gen James Bond and shit?
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

De ce? Simplu: ca sa o vinzi.

The following 1 user says Thank You to Delphi for this post:
  • magos
Reply

adica sa-ti minti posbilii clienti, buna tactica de vanzari Icon_smile ... reclama era pentru india din ce am citit, asa ca oricum aia se cred james bond si in tata nano Icon_biggrin

Reply

Sunt curios la ce te refri cand zici ca minti clientii. Eu si cand aveam Oltcit, MAtiz, etc tot credeam ca am cea mai buna masina din lume Icon_smile))
N-am vazut in clipul ala nicio cifra sau alt element pe care sa-l poti demonstra ca e mincinos. Cam asa functioneaza industria de publicitate. Rolul reclamei este sa stimuleze potentialul client sa ajunga la dealer. Doar nu vrei sa spui ca Nissan Juke zboara sau ca Citroen se transforma... Sau, cine mai stie? Poate daca am timp mai caut vreo 100 reclame de genul "ireal" pe care le poti incadra la minciuni dar imi e frica ca iti daram visele Icon_smile))

Uite o reclama realista. Mi-as cumpara si eu piulita d-aia :

https://www.youtube.com/watch?v=Dxy4n0UT82o

Reply

mda, este masina perfecta de getaway pentru james bond ... exact in genul "zboara puiule zboara"!

@kmr - lol, cred ca ai trecut in extrema in care te faci ca nu intelegi mesaju unei reclame si o iei adliteram Icon_wink Hyundai nu a reprezentat niciodata nici vreun james bond, nici vreo masina sportiva, nici nimic ... cum ziceam zboara puiule zboara

Reply

Vreti reclama cu James Bond?
Reclama realista?

Na poftim

https://www.youtube.com/watch?v=gqa-b3assCA

Reply

Cine kkt e James Bond asta? Un personaj fictiv care face lucruri imposibil de facut in real life. Tu vrei o masina credibila pentru unii care cred ca James Bond exista si ca faptele lui din filme sunt reale? Interesant punct de vedere.

L.E. Misto reclama Mariuco, perfect credibila Icon_smile)) Gasesti una si cu EP3? Icon_razz

@kinky_boy : nu ma uit de mult la reclame. Ghici de ce?

Reply

hai ca o dai in diverse, un produs il asociezi cu ceva care il reprezinta, dar in aceasta situatie sunt convins ca Intelligence Bureau din india va primi o flota intreaga de i20 pentru toti agentii de teren Icon_smile
happy now?

Reply

N-o dau in diverse deloc. Am mai spus care e rolul unei reclame. Cred ca tu ai luat-o adliteram cand ai crezut ca e masina potrivita pt James Bond. Nu mi-ai zis nimic de reclamele la Juke Rollinglaugh sau la Citroen Rollinglaugh

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew