This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Noutati

rolul unei reclame il stie toata lumea, dar mesajul din reclama poate fi ok sau nu. eu stiu ca intelegi, da nu inteleg de ce ma bazai pe mine Icon_smile Oricum daca ti se pare ok reclama alora de la hyundai sa nu te apuci de facut reclame Icon_smile

da sunt banale - la juke se refera la Google send to car,iar la citroen o masina plina de technologie, iar i20 este o masina plina de "un compromise".

Reply

Nu mă apuc de reclame, nu mă pricep la așa ceva. Oricum, eu nefiind un consumator de reclame, îmi sunt indiferente cam toate Icon_smile

Reply

(14-08-2014, 11:50)kmr Wrote: Cine kkt e James Bond asta? Un personaj fictiv care face lucruri imposibil de facut in real life. Tu vrei o masina credibila pentru unii care cred ca James Bond exista si ca faptele lui din filme sunt reale? Interesant punct de vedere.
Vrei sa spui ca James Bond nu exista? Icon_sadblinky

Reply

Ba există și vrea să-și ia Hyundai i20

Reply

(14-08-2014, 14:08)kmr Wrote: Ba există și vrea să-și ia Hyundai i20

.. pt ca i s-a invechit delSolu Icon_rolleyes2

Reply

inca o dezamagire pentru racerii cu suv Icon_smile

x trail

Reply

Au capiat toti cu motoarele de 1.6 (DCi, TDI, etc...)-ai spune ca s-a inventat motorul perfect. Ce-or avea cu ele, nu stiu... Am condus pana acum doua masini cu diesel de 1.6 de generatie noua si am fost dezamagit de-a dreptul de ambele, una dintre ele fiind noul Civic.

X-trail - ul cu motor de 1.6 si 4wd o sa fie un succes deplin... poate pentru benzinarii, in primul rand (din pacate si in ograda Honda e un model cu abordare de genu' in privinta motorizarii - CRV - macar inginerii de la Honda au avut bunul simt sa nu il puna si pe 4WD).
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

nu stiu tu dar mie mi-a placut 1.6 diesel de la Honda !

Reply

Și mie îmi place Civic-ul Cu 1,6 diesel și sper să fie următoarea mea mașină.

Reply

Mie mi s-a parut domestic (sa nu spun lesinat)... Ma asteptam la altceva, sincer vorbind. Pe hartie, arata ok - 120CP, 300Nm, greutatea masinii fiind sub 1500kg, pare echilibrat. Imi doresc sa ma fi inselat eu, Civic-ul respectiv sa fi avut vreo problema sau pur si simplu motorina de slaba calitate (nu avea ECON-ul activat - am verificat dupa primii 200m parcursi). Cred ca trebuie sa mai conduc inca unul, sa ma conving...

Sper ca urmatoarea mea masina sa fie un Accord (AT, nu stiu in momentul asta - diesel sau benzina), iar Civic-ul actual sa ramana la Dna Wagner (asa batran si hartanit cum e).
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Eu am 1-2 mașini de fun, vreau una decentă, fără pretenții de sportivitate, economică, confortabilă.

Reply

Pai si hrv nu e economica si comfortabila, Gabi?

Eu as vrea sa vad Vezel pe piata Europeana, sincera sa fiu Icon_smile

Reply

HR-V-ul vreau să îl vând. Nu prea merg cu el.

Reply

(23-08-2014, 01:01)Toyboy Wrote: nu stiu tu dar mie mi-a placut 1.6 diesel de la Honda !

(23-08-2014, 08:47)kmr Wrote: Și mie îmi place Civic-ul Cu 1,6 diesel și sper să fie următoarea mea mașină.

Sunt de aceeasi parere. Pe Civic motorasul se impaca excelent cu cutia, consumul e deosebit de bun, se pare ca motorul + turbina se bucura de o garantie de-a dreptul generoasa.
Singurul lucru nasol e... pretul.
civic

Reply

Mda. Unul Executive e vreo 25000 eur

Reply

Mi-ar fi placut combi-ul dar sare de 18k

Reply

noul R surprins in Slovenia

[Image: 10628087_10152426897608337_1600096945516...7910b4.jpg]

Reply

Pentru o masina care se va lansa in iunie-iulie e cam devreme sa umble asa.

Reply

Aveti idee ce e cu punctele alea albe pe ea?

Reply

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew