This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Noutati

Da, adica la Honda te avertizeaza si reduce viteza in eventualitatea ciocnirii cu un obstacol, pe cand cel de la Mercedes chiar opreste masina.
Dar ambele sisteme au fost proiectate sa faca lucruri diferite si asta fac.

Reply

mda, probabil ca a fost facut doar pentru avertizare, dar atunci nu vad de ce l-au facut sa mai si franeze. adica daca poti sa si eviti coliziunea de ce sa nu o faci.

Reply

ca sa ia banu` . la cum arata masina aia nu stiu ce succes are pe piata EU.

Reply

Reply

nissan IDX - new retro, n-arata rau Icon_smile

http://www.youtube.com/watch?feature=pla...oi_MI-jP7s

[Image: ku-xlarge.jpg]

Reply

Reply

Cam seamana in fata cu Mitsuba, nu?

Reply

faruri audi-like, spate de bmw, interior de gti...pana mea, istia isi pierd identitatea complet.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Mie fata imi duce mult mai mult a BMW decat Audi Confused
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

eu ma refer la oglinda nu la contur, conturu e mai degraba volvo

Reply

Eu ma refeream la linie in general... cu ridicaturile alea de pe capota trase ca la seria 5 ultimul model.. oricum, clar nu e vreun exercitiu de design dar intre noi fie vorba nici n-au prea fost vreodata Subaru, important e sa mearga blanaaa Icon_lol
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

McLaren 650S, o noua masina sport pura, britanica

McLaren lanseaza un nou automobil sport de lux, 650S Coupe, menit sa completeze gama brandului britanic si sa se aseze intre modelul MP4-12C si modelul P1. McLaren 650S este disponibil in versiuni de caroserie Coupe si Spider (decapotabil, cu plafon rigid retractabil), iar premiera mondiala va avea loc la Salonul Auto de la Geneva (6-16 Martie).

Indicativul 650S vine de la puterea dezvoltata de motorul biturbo V8 de 3,8 litri (650 CP) si de la Sport, explica McLaren. 650S e la fel de eficient ca MP4-12C, insa apasarea la sol la 240 km/h este mai mare cu 24%, potrivit producatorului.

Masina beneficiaza de suspensie electronica PCC (ProActive Chassis Control) reglabila in modurile Normal, Sport si Track.

McLaren spune ca nu a compromis absolut deloc confortul soferului si pasagerului in 650S, iar lista de tehnologii menite sa creasca ergonomia si confortul e chiar impresionanta pentru un automobil care pare orientat doar catre performante dinamice. Este vorba despre sistem de navigatie, conectivitate Bluetooth pentru telefon si tethering wireless, comenzi vocale, volan reglabil electric, camera video pentru marsarier.

[Image: McLaren-650S-Coupe-sursa-McLaren-007-655x436.jpg]

[Image: McLaren-650S-Coupe-sursa-McLaren-002-150x150.jpg]

[Image: McLaren-650S-Coupe-sursa-McLaren-001-150x150.jpg]

[Image: McLaren-650S-Coupe-sursa-McLaren-005-150x150.jpg]

Reply

Gata! Nu mai vreau NSX Icon_biggrin
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

porsche gt3 arde link
vw lanseaza gte, un fel de gti hibrid link
renault aduce un motor 1.6 dci de 160 de ponei, simpatic! link

Reply

Accordul depaseste Toyota Camry la vanzari in USA: http://www.fool.com/investing/general/20...ize-s.aspx

Reply

(30-10-2013, 14:20)kinky_boy Wrote: honda cam lasa de dorit cu franarea automata, cel mai slab dintre toate sistemele testate de NCAP
articol complet

http://www.youtube.com/watch?v=R6O7FhQl2...r_embedded

O sa reiau subiectul asta pe care l-am vazut acum cu o patanie personala.
Nu stiu cum a fost gandit sistemul si daca exista vreo diferenta la Accord fata de Civic dar cel putin la mine CMBS-ul a oprit efectiv masina la o viteza de aproximativ 30 km./h!
Conditii: obosit praf, dar a trebuit sa plec, locatie Sebes, mers in coloana, din fata mai multe camioane cu gabarit depasit (transportau pe platforme niste chestii gigantice). M-am tras cat am putut pe dreapta cand masina din fata (care avea si carlig de tractare) franeaza brusc.
Deci viteza aproximativ 30!

Succesiunea a fost asta:

1-semnal luminos si optic in bord;
2-tras centurile de 3 ori;
3-s-a auzit un "clang" metalic destul de tare si masina s-a oprit!
4-tras iar centurile iar de 3 ori.

In momentul ala si eu si sotia am spus ca masinuta cu adevarat isi merita toti banii!

Dupa asta centurile au ramas stranse mai tare decat normal si a trebuit sa le decuplam si sa le cuplam din nou ca sa-si revina. Si nu, nu am lovit masina din fata (un Audi negru break pe care n-o sa-l uit toata viata)!

The following 1 user says Thank You to zagado26 for this post:
  • Wagner
Reply

Bine ca s-a terminat cu bine.

Reply

eu nu am simtit nimic in centuri niciodata, franarea diferita in roti in momente "speciale" da, si o face eficient.

Reply

Bine că te-a ajutat.
@Liviu dar a ta s-a oprit sau numai a incetinit?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

tacane franele si te pune pe trasa. asta daca o lasi sa-si faca treaba. cand mi-am dat drumul la reflexe mai mult m-a incurcat. masina reactiona imediat dupa corectiile mele si facea mai mult rau, asa ca mi-am invatat lectia si atunci cand situatia permite, o las sa isi faca de cap. trebuie sa ai tupeu pt asta Icon_biggrin.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew