Acum de 5minute am intrat in casa. Circuitul a fost cam alunecos dar m-am distrat un pic. Am filmat dar s-a intrerupt inregistrarea pe telefon cand am primit un apel. O sa vina si un thread cu poze de la eveniment.
pai ce sa fac. parcari subdimensionate, eram parcat langa coteţul de carucioare, am iesit uitandu-ma sa nu ma frec de DUBA parcata la 10 cm de mine in dr, in sg erau cam 40 cm de coteţ, am virat stg, cand m-am uitat in oglinda am vazut o balustrada de .....protectie?!??!!! care tocmai se apropia de aripa spate. pana am pus frana a lasat o urma de vreo 5 cm...pana la tabla. si-a atins scopul, a protejat coteţul de carucioare.
eu ma feresc ca de draci de locurile cu carucioare
sambata la cumparaturi am gasit loc chiar langa intrare pe culoarul care traverseaza parcarea. am tras maxim langa perete si dupa ce m-am dat jos am stat un pic sa vad cum circula lumea si al doilea carea a trecut cu carucioru a luat o curba fix la juma de metru de bara mea. M-am urcat inapoi si am dus-o la cucuieti unde nu prea vrea nimeni sa parcheze
prima data in viata mea cand ma parchez langa d'alea. m-am oprit acolo pt ca era aproape de intrare si vroiam doar sa vad ceva in magazin, colindam magazine dupa tv. tot timpul ma parchez in zone inaccesibile gibonilor, adica departe de intrare. astae, la mine asa functioneaza, cand gresesc ma ard. in 4 ani cand am cazut cu mobra am facut-o praf...