This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

My Integra DC2 Type-R - B18C

Sticker-ul ala e de forma. Il mai am si pe cel vechi in garaj, pe care de anul trecut ma chinui sa-l vopsesc Icon_redface

[Image: ?mmid=c541f8ad971818b09]

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Foarte Frumos !!!

Reply

Aseara era sa ma lipseasca astia si de masina asta Icon_cry

Reply

pai ?
ce ai mai patit.....?

Reply

Pai ce dreaq sa patatesc au incercat sa fure masina din fata casei Icon_evil

Am promis ca duc pe cineva la aeroport ieri asa ca dupa ce s-a terminat meciul am iesi sa imi dau strut brace-ul din portbagaj jos si scaunul de bebe ca sa am loc la bagaje. Toate bune si frumoase, am blocat masina si m-am bagat in casa sa ma uit la un film.

Pe la 11.40 m-am dus sa dau barba jos ca aratam ca dreaq, apoi m-am gandit sa dau scot numarul de pe fata sa nu platesc podul, asa ca am aprins becul din fata usii si mi-am luat trusa din debara, cand ies afara capota la masina deschisa (crapata lasata pe incuietoare) imi zic ce naiba ca nu am umblat la motor. Repede am dat o geana scurta pe strada sa vad daca e miscare si ma intorc la masina, ma uit inauntru si vad ca nu merge becul la alarma asa ca deschid capota sa gasesc fisa de (-) data jos Icon_neutral

Am verificat usiile, toate inchise, am pus borna inapoi, am deschis masina, verificat yale, totul inregula Icon_smile
Dupa cateva minute ma duc sa bag benzina si zaresc o masina care intoarce in capatul strazii (aproximativ 00:50) si asa cu un simt zic ia sa ma iau dupa el, doua talpe scurte si i-am zarit masina ca iesea de pe strada la stanga, hop si eu pedala sa ajung jos, cand virez de pe strada nici urma de nici o masina Confused asa ca mi-am continuat drumul lejer catre benzinarie, la nici 200m se face un drum la dreapta unde cu coada ochiului zaresc un Rav 4, cred eu, cu luminiile stinse parcat (link cu street view), imi continui drumul inca cateva sute de metri dar simtul imi zice sa ma intorc sa vad care e treaba cu "jeep-ul" ala acolo dar cand am virat stanga pe strada nu mai era acolo Icon_rolleyes2 Am coborat pe strada aia pana in capat dar nu am zarit nimic si din lipsa de timp m-am intors sa ma duc la benzinarie cand pe o straduta in partea dreapta vad niste lumini de masina ca se indreapta spre mine asa ca incetinesc si ma trezesc cu "jeep-ul" ala in spatele meu.
M-am gandit ca nu are rost sa ma dau jos ca nu stiu cu cine am de-aface si am incercat sa ii iau numarul dar nu am vazut din cauza luminiilor, am facut dreapta catre benzinarie si el/ei au facut stanga desi indicasera aceasi directie cu mine Icon_confused

Oricum au ginit masina in fata casei si sigur se vor intoarce dar l-am pregatit cateva surprize, una ar fi ca am reparat intrerupatorul de la capota care era oxidat si a facut ca alarma sa nu se declanseze iar al doilea, am dat jos toate tijele care deschid usa (interior sau cheie) jos Icon_biggrin deci fara telecomanda nu mai pot forta numai portbagajul sau sa intre pe geam.

Sunt scarbit de kkti astia de aici, niste nimicuri, scursuri ale societatii, p*s pe ei Sick

Reply

Daca Adi are "noroc" de oameni care ii lovesc masina in mod constant prin parcari, se pare ca tu ai "noroc" de ceva mai grav. Oare daca ai monta si o camera acolo unde parchezi masina n-ar fi mai bine? 'tule gatu' mamii lor de gunoaie.
Si .... to cheer you up ... uite aici un anti theft device Icon_razz

http://www.youtube.com/watch?v=WFqr3_frh3Q
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Tu-le muma-n cur de nenorociti, io zic sa pui flacari sub masina ori ceva, cand dau sa o ia sa ii parleasca pe nemernici...bine ca n-au reusit nimic, gatu mamii lor de loseri.

Reply

si eu am avut ceva probleme cu skini de aici, dar s-a rezolvat prin impartasirea celor mai vechi obiceiuri daco-romane.
stai cu geana pe masina pentru ca cineva a pus ochiu pe ea.... probabil vei avea nevoie de un garaj , macar pentru cateva zile

Reply

ia-ti frate pistol.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Wow, nasol sa aud cele intamplate. Vorba lui Liviu, ia-ti un pistol. Icon_smile

Reply

Ar fi fain sa pun in scaun ceva cuie care sa se actioneze cand se aseaza cineva neautorizat Icon_twisted

Un pistol ar fi bun dar fac puscarie prin folosirea lui aici asa ca m-am rezumat sa montez un proiector de 400W pe casa cu senzor de miscare. Mai trebuie sa iau o plasa sa pun pe bara fata ca sa nu mai fie acces la cablu de la capota si cam atat. Sa speram ca s-au speriat atunci si nu se mai intorc.

Astazi daca tot am fost in concediu am zis sa ii mai trag o spalare ca avea nevoie Icon_redface Cu ocazia asta am constatat ca neglijenta a dus la o groaza de "pete" pe vopsea si necesita o polisare de mana.

Reply

Icon_madSick
nu ar fii o idee buna sa iti pui un volan cu quick release? si il iei dupa tine in casa ...

Reply

Am o chestie de blocat volanul care acum e pe masina. M-am gandit si la un quick release dar trebuie sa vad de un butuc sa mearga cu volanul meu. Sa speram ca s-au speriat un pic si nu se mai intorc.

Reply

bah dude, nu tre sa folosesti pistoll, tre doar sa iesi cu el la chiloti, sa te vada jmekerii
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Daca il iau stai linistit ca il si folosesc, pacat totusi ca nu ar merita nici costul unui glont.

Reply

Am schimbat si eu uleiul in motor astazi, tot Motul 6100 10w40 cu filtru Hamp. Apoi am dat engine damperul jos ca nu mai prea fac drag si nu-si mai are rostul, cu ocazia asta poate mai scap si de ceva trepidatii.
Duminica viitoare e prezenta la JapFest si e inscrisa la o sesiune de 20minute pe track.

Reply

asteptam poze si impresii Icon_wink

Reply

O sa vina poze de la eveniment si sper ca de data asta da montez cum trebuie camera in masina sa nu mai iasa filmul cu capu' in jos Icon_biggrin

Reply

am patit si eu .... am rezolvat pana la urma , treaba e ca la mine dupa 8 min se intrerupea filmarea ...+ ca se vedea perfect inauntru dar afara fiind soare se vedea alb si nu intelegeai nimic Icon_sad

Reply

O sa filmez cu telefonul ca asa am facut si data trecuta numai ca m-am grabit si l-am montat cu capul in jos. As putea edita filmul dar mi-a fos lene sa mai caut alt software Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew