This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

My Integra DC2 Type-R - B18C

Acum de 5minute am intrat in casa. Circuitul a fost cam alunecos dar m-am distrat un pic. Am filmat dar s-a intrerupt inregistrarea pe telefon cand am primit un apel. O sa vina si un thread cu poze de la eveniment.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Asteptam filmuletzu... Icon_smile

Reply

Nu stiu daca se merita sa il mai editez ca l-am vizionat acuma si nu am prins numai primul tur de incalzire si un pic din turul doi Icon_sad

O poza ce am gasit-o pe facebook, se vede si a mea in zare Icon_biggrin

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

bun bun, nu-i rau deloc, asteptam impresii Icon_wink

Reply

Icon_biggrin

[Image: 6137608466_0398017e1b_z.jpg]

Reply

Ta..na..nana
[Image: DSC_4965copy-1.jpg]

Reply

Frumos... Am si eu ceva...

Reply

De ce dupa atatia ani de probleme Honda nu a schimbat designul la pompele de ambreiaj Nono

Reply

bai.....voi cu circuitele voastre....
as pune si eu o poza cu julitura pe care am incasat-o pe circuitul cora market Icon_sad(
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Pai ce ai facut? La anul sper sa ajung macar de doua ori pe track cu ea.

Reply

pai ce sa fac. parcari subdimensionate, eram parcat langa coteţul de carucioare, am iesit uitandu-ma sa nu ma frec de DUBA parcata la 10 cm de mine in dr, in sg erau cam 40 cm de coteţ, am virat stg, cand m-am uitat in oglinda am vazut o balustrada de .....protectie?!??!!! care tocmai se apropia de aripa spate. pana am pus frana a lasat o urma de vreo 5 cm...pana la tabla. si-a atins scopul, a protejat coteţul de carucioare.

Reply

Am patit-o si eu in parcariile subterane cu FTO-ul unui amic, i-am tras o dunga pe aripa fata...

Reply

eu ma feresc ca de draci de locurile cu carucioare Icon_smile
sambata la cumparaturi am gasit loc chiar langa intrare pe culoarul care traverseaza parcarea. am tras maxim langa perete si dupa ce m-am dat jos am stat un pic sa vad cum circula lumea si al doilea carea a trecut cu carucioru a luat o curba fix la juma de metru de bara mea. M-am urcat inapoi si am dus-o la cucuieti unde nu prea vrea nimeni sa parcheze Icon_smile

Reply

prima data in viata mea cand ma parchez langa d'alea. m-am oprit acolo pt ca era aproape de intrare si vroiam doar sa vad ceva in magazin, colindam magazine dupa tv. tot timpul ma parchez in zone inaccesibile gibonilor, adica departe de intrare. astae, la mine asa functioneaza, cand gresesc ma ard. in 4 ani cand am cazut cu mobra am facut-o praf...

Reply

Cateva poze mai vechi cu ascutitoarea

[Image: 03052009200.jpg]

[Image: DSCF7627.jpg]

[Image: DSC_0106_002.jpg]

[Image: DSC_0064_002-1.jpg]

[Image: DSC_0199_002.jpg]

[Image: DSC_0188_002.jpg]

[Image: DSC_0601_002.jpg]

Reply

Biggthumpup frumos frumos. Nu pot sa nu remarc acel cappucino Icon_lol , este cumva al "doamnei"?. Ma tot bate gandul la un "Kei".

Reply

Nu, a fost a unui prieten de-al meu. E mica rau iar in caz de accident e naspa rau dar e si fun in acelasi timp.

Reply

superba masina! Icon_yikes

Reply

Foarte Frumos! Interesant Palyer Audio ai acolo, am vrut sa te intreb mai de demult de el, ce marca este? un dublu din de la Kenwood cumva ?

Reply

E un 2DIN Clarion cu 6CD-uri, a fost pe masina cand am cumparat-o. Nu mai prea ascult muzica in masina asa ca asta e perfect.

@Caius: Mersi Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew