This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

Din cate stiu e PRAF, ultima oara am fost acum un an si ceva si era ca dupa razboi (drept dovada ca n'am mai calcat pe acolo desi am avut drum la Targu-Mures). Daca vii de la Bucuresti iti recomand ruta clasica: Buzau - Focsani - Bacau - Piatra Neamt si de acolo sa tragi o fuga pana in Cheile Bicazului (pana sus la Lacul Bicaz) - nu e distanta mare de la Piatra Neamt si drumul e bun.
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

(20-06-2013, 10:30)kinky_boy Wrote: duminica ne uitam la luna si asteptam varcolacii Icon_smile
Luna mai plina decat de obicei
Deci dupa oamenii astia de "stiinta" luna plina e doar o data pe an?
"Noaptea de 23 iunie va fi una speciala pentru pasionatii de astronomie deoarece vom avea Luna plina, un fenomen care are loc la fiecare 14 luni si cand satelitul natural al planetei noastre apare mai mare si mai stralucitor decat in oricare alta noapte din acest an."
Eu credeam ca e o data la 28 de zile... ma rog, s-o mai fi schimbat stiinta in ultima vreme.

Si nici mai departe nu stiu ce baaza sa pun pe vorbele cercetatorilor de la NASA si nici nu stiu cum sta treaba cu varcolacii, dar cutremurele si tsunami-urile se intampla cu frecventa mai mare in preajma perioadelor de luna plina.

O sa fie asa? http://player.vimeo.com/video/58385453?autoplay=1

(20-06-2013, 11:57)andrei_r Wrote: Daca vii de la Bucuresti iti recomand ruta clasica: Buzau - Focsani - Bacau - Piatra Neamt si de acolo sa tragi o fuga pana in Cheile Bicazului (pana sus la Lacul Bicaz) - nu e distanta mare de la Piatra Neamt si drumul e bun.
Dar daca vine de la Bradet, Covasna, Romania?

Reply

(20-06-2013, 11:57)andrei_r Wrote: Din cate stiu e PRAF, ultima oara am fost acum un an si ceva si era ca dupa razboi (drept dovada ca n'am mai calcat pe acolo desi am avut drum la Targu-Mures). Daca vii de la Bucuresti iti recomand ruta clasica: Buzau - Focsani - Bacau - Piatra Neamt si de acolo sa tragi o fuga pana in Cheile Bicazului (pana sus la Lacul Bicaz) - nu e distanta mare de la Piatra Neamt si drumul e bun.

Asta imi schimba planurile si trebuie sa o iau pe Bacau.

Reply

Daca vii de la Bradet, din pacate, tot pe Bacau ti-as recomanda: http://goo.gl/maps/ewTob

The following 1 user says Thank You to andrei_r for this post:
  • maruta
Reply

Doar de curiozitate, din Bacau de ce sa nu mearga direct prin Savinesti?

Reply

Eu chiar la Savinesti am treaba, deci pe acolo o iau...Icon_biggrin

Reply

@Maruta, am venit eu de 1 mai pe Gheorgheni - Bicaz - Piatra-Neamt si pe la Bicaz e cam spart drumul. Daca vii cu Accordul o sa-ti cam clantane dintii.

Reply

Din Brasov spre Bradet, pe unde este mai ok drumul: prin Prejmer sau prin Tarlungeni?

Reply

(20-06-2013, 13:56)hoinar Wrote: Din Brasov spre Bradet, pe unde este mai ok drumul: prin Prejmer sau prin Tarlungeni?

Pe Prejmer este foarte bun drumul, pe Tarlungeni nu stiu...

The following 1 user says Thank You to maruta for this post:
  • hoinar
Reply

Merci mult Icon_smile

Reply

baaahh in bicaz mi s-a spart baia de ulei la civic, nu calcati pe acolo fratilor, e epoca de piatra
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Un site interesant de calculat distante, costuri deplasare, etc: http://www.distanta.com/ .

The following 1 user says Thank You to maruta for this post:
  • andrei_r
Reply

Foarte fain @maruta Icon_peace

Reply

Din pacate, mi-a aparut o problema neprevazuta, care reclama prezenta mea aici in cursul zilei de samabata Icon_sad Incerc sa reusesc sa gasesc o rezolvare, sa pot sa fac cumva sa vin, caci imi doresc mult acest lucru...

Reply

@hoinar - poate reusesti sa vii totusi, macar de samabata pana luni e timp destul

in afara de licorile produse pe acasa, cu beutura cum ramane? e surprize ssau faceti surprize

eu o sa merg pe 2 baxuri de nefiltrata sa spal rinichiu bine Icon_smile

Reply

Cumpără tu mai multă băutură Icon_smile Io n-am loc în maşină.

Reply

bai daca imi zici ca vrei si tu 2 baxuri iti iau dar asa sa iau si sa-mi zica ca nu le place dupa nu ma incurc Icon_smile
berea este ceva nemteasca oettinger sau ceva pe acolo la 3 ron doza, am incercat 2 in wknd si mi-au placut.

Reply

Luati voi sa am si eu ce bea Icon_smile

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

A ajuns careva la locul faptei? Eu ma prezint maine pana in 20:00 sper, sa bag si ceva in fizic pe seara (sa mearga cu spirtoasele care ma insotesc Icon_lol )

Reply

yula pe la cat vii maine?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew