This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

Nu stiam. Atunci ne auzim la tel. Lasa-mi te rog un pm cu nr tau de mobil. Multu Icon_wink

Reply

Asta e numarul care il am 074 485 1846

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

pentru ca duminica se anunta ceva ploaie, o sa sun la karting sa programez pentru sambata. e ok intre orele 18 si 21:00?

Reply

I'm in Icon_peace, btw 99% o sa stau de vineri pana luni (asta in caz ca mai face cineva planificari la camere)
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Ma io pe la 6 jumate seara pot pleca numa, daca vreti sa mereti mai devreme nu stati dupa mine, vin io si singur.

Reply

Icon_razz am vorbit cu omu si prima oara mi-a zis ca e wknd-ul ocupat ca este etapa de drift. s-a uitat mai bine si e liber StarjumpBanana

are 6 karturi de agrement, cele doua de competitie si o masinuta de curse Icon_smile
a ramas pe sambata intre 18 si 21, de preturi discutam atunci

Reply

și io plec tot pe seară așa că ne auzim poate merem împreună.

Reply

eu sper sa plecam in jur de 3-4 sa ajungem pana pe la 8
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

@kinky_boy, lasa si tu te rog nr tau de tel aici sau pe pm, in caz ca se mai pleaca de la pensiune sa dau de tine.

Reply

0724057090 pentru cine are nevoie

Reply

Mi-as fi dorit sa vin si eu macar pentru o zi, dar singura zi libera pentru mine ar fi fost vineri. Cum cei mai multi din cei care vin de vineri vor ajunge probabil pe seara, rupti de oboseala dupa o zi de munca si dupa drum, nu prea are sens. Astept urmatoarea ocazie, sper sa nu o mai ratez! Have fun!

Reply

man, noi cum venim rupti de pe drum ne aruncam direct la sticle, nu stiu la ce te-ai gandit tu. Icon_biggrin

Reply

Eu ma gandeam ca nu mai sunteti apti ....de socializare Icon_razz. Fiecare isi ia sticla si se baga cu ea in camera? Sau le faceti posta ?

Reply

O să creadă lumea că suntem alcoolici

Reply

dupa preferinte. eu vin cu sticla mea, cine mai doreste se poate servi fara jena Icon_razz
kmrule, o sa creada lumea ca esti usa de biserica Icon_razz

Reply

(19-06-2013, 20:35)LIVIU_CTS Wrote: kmrule, o sa creada lumea ca esti usa de biserica Icon_razz

Rollinglaugh bine punctat, Liviu!!!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Cine, eu? :angel:

Reply

Vinerea e cea mai lunga noapte Icon_wink

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

duminica ne uitam la luna si asteptam varcolacii Icon_smile
Luna mai plina decat de obicei

Reply

(17-06-2013, 17:01)andrei_r Wrote: Mah, eu sunt singuru moldovean in treaba asta? Vad ca toti veniti de pe la Sibiu, Alba, Bucuresti, CT, niciunul de prin Suceava, Bacau, Neamt? Icon_biggrin

Stii cumva cum e drumul pe Cheile Bicazului (Gheorgheni - Bicaz - Piatra-Neamt)? Eu duminica trebuie sa ajung pana la Piatra si vreu sa o iau pe acolo...

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew