This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

cred ca aleg varianta Cluj, Tg - Mures, Sighisoara - Brasov, nu stiu Liviu pe unde si-a facut traseul.

Reply

Probabil ca vine prin Ab Sb Bv.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(17-06-2013, 09:55)yulasinio Wrote: E foarte intortochiat drumul pe Campulung si mi frica sa nu i se faca rau fetitei.
O sa vin pe Sibiu, poate ma intalnesc cu Adi si venim impreuna.
Mai ai o varianta - nu prea grozava - prin Pitesti - Gaesti - Targoviste - Pucioasa - Sinaia - Brasov.
http://maps.google.com/maps?saddr=R%C3%A...ls&t=m&z=9

286 km, 4 ore si jumatate

Reply

E cu o ora mai lung fata de cel prin Sb. Am sa raman pe varianta aia pentru ca macar cunosc si drumul.

Reply

bai eu ma gandeam sa merg pe tg mures.
rav noi putem merge impreuna, o sa fim 4 masini cu tine.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Yula plecam impreuna de aici, poate si Demonicum vine tot deodata cu noi si facem o mini-coloana.

Reply

mă bag și io 100% dacă e o oră rezonabilă și reușesc să gat cu treaba. cam pe la cât v-ați gândit?

Reply

Pai depinde de ora la care sunteti voi disponibili. Sa nu plecam nici pe caldurile de la amiaza.

Reply

Mah, eu sunt singuru moldovean in treaba asta? Vad ca toti veniti de pe la Sibiu, Alba, Bucuresti, CT, niciunul de prin Suceava, Bacau, Neamt? Icon_biggrin
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Pai fa si tu cumva si ia ceva hondari de prin moldova.

Reply

Liviua până pe miercuri stabilește ora și locul de întâlnire la Cluj, am înțeles că pe ruta Reghin - Tg.Mures e dezastru.

Reply

miercuri, cel tarziu joi, la mine asa merge treaba. miercuri/joi stiu ce fac vineri Icon_biggrin
mergem prin campia turzii-sighisoara-centura brasovului -prejmer

Reply

Cred că sărim peste Cluj, direct pe centură, vă așteptăm la ieșirea din Câmpia Turzii la ceva peco, nu prea cunosc zona.

Reply

pe ce centura? a clujului? te scoate la 4-5 km de cj, nu-i mare scofala. inafara de faptul ca nu mai trec tirurile prin cj, nu e buna la nimic. plus ca are o bucata offroad ca nu e buna solul si nu pot face nush ce pod.

Reply

Mah io numa spre seara pot pleca, am mult de lucru si nu pot lipsi.

Reply

yula: sibiu - fagaras - brasov este cea mai buna ruta. am tot studiat si eu. poate plecam impreuna Icon_smile

Reply

Știu de pod, anul trecut lucrau, am crezut că au finalizat lucrările.
Pai, aștept detaliile!

Reply

Cat de dupa-masa vrei sa pleci Adi? Aline pai ne putem intalni toti la Sibiu.

Reply

Nu plecam impreuna din Alba? Eu vreau cel tarziu la 11 sa plecam. Tot din ratiuni de caldura pe drum...

Reply

Pai eu sunt la Valcea acuma Icon_smile de asta ziceam sa ne intalnim la Sibiu.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew