This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

Facem facem

Reply

bah cu bautura cum facem, ca am vorbit cu femeia ca putem sa ne aducem noi ca sa iesim mai ieftin.
vine fiecare cu ce vrea, luam ceva baxuri de bere si alte alcoolice si impartim apoi? Ideeal ar fi sa merem pe o marca doua de bere si tarie de calitate buna ca sa nu ne batem capu cu preferintele. Ar fi pacat sa nu profitam de optiunea asta Icon_biggrin

eu de acasa va aduc niste vin si niste palinca Icon_smile

Reply

Ehhh, cu taria, fiecare sa aduca, sa fie diversitate Icon_smile Dar, bere si vin ar fi bine sa fie la gramada si sa impartim costurile .

Reply

De acord, dar trebuie sa hotaram cat luam... Stiu raspunsul... cat mai mult. Era o intrebare retorica. Icon_smile

Reply

Cata lauda...
S-a mai vazut putina udeala la Albac, cu ani in urma. Altfel, numai vorba. Din ce stiu eu. Icon_wink
civic

Reply

bai, cu RAV a vorbit cineva?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Eu zic 12 beri de 0,5 litri + 2 sticle vin 0,75 alb,sec + 2ape minerale Borsec la 1,5 litri de bărbat. Icon_smile ( am calculat pentru 2 nopti)

Reply

ca de obicei eu vin cu absolutul dupa mine si o cohoarta de energizante Icon_razz

Reply

(13-06-2013, 22:52)LIVIU_CTS Wrote: bai, cu RAV a vorbit cineva?

Am vorbit eu, la un moment dat şi zicea că are ceva merinde Icon_smile
Cu alte licori mai vin şi eu deşi dacă vine Rav cu merinde, eu asta beau Icon_smile

Reply

4 litrii de vin de tzara, facut bob cu bob si 1 litru de palincuta de la nasu mare Icon_wink

Reply

bah, daca mai sunteti doritori de palinca de baia mare, eu va aduc cu drag, tatal andreei e producator din livada proprie, avem acasa da' noi nu degusatam.
asa ca spuineti care mai vreti ca aduc.

Reply

Păi eu vreau clar. Chiar şi să cumpăr Icon_smile

Reply

bine bah, iti aduc si eu Icon_razz

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • kmr
Reply

Liviu, cand ajungi pe meleaguri morosene ce nu dai un semn!
ex:
-dai foc la o casa,
-inghiontesti o batranica la coada la bilete la interpretul Fuego; s.a.s.m.d.
daca nici una din cele mai sus, sau stiu eu alte cele care-ti trec prin minte, nu crezi ca mi-ar atrage atentia, ma gasesti la nr 0730609262!
e si cata CRX prin zona we asta am aflat de la el ca e ceva etapa mondiala "romanianbaja"
sau romanianbaja.com ... pt mai multe detalii!
si pana una alta...

Reply

pretenaş, cand ajungem pe la bm, sambata dupa amiaza, incepe programul de vizitat familii'n'shit, duminica dupa amiaza inapoi la cj.
timpul e condensat.
da' facem noi cumva sa ne vedem, dau un semn tata viit Icon_wink

din pacate nu sunt atras de latura mocirloasa a sporturilor cu motor Icon_biggrin. daca e sa fie ma uit, da' nu merg special pt asta.
las ca ne intalnim noi cu alta ocazie Icon_biggrin

Reply

(13-06-2013, 22:55)LIVIU_CTS Wrote: ca de obicei eu vin cu absolutul dupa mine si o cohoarta de energizante Icon_razz

Daca inlocuiesti energizantele cu ceva zeama de mere/fructe de'al meu esti :-) Eu zic sa ne hotaram din timp cine ce vrea, mai mult, as merge pe principiu:
1. fiecare isi aduce ce vrea sa deguste si cat vrea
2. cine aduce extras sau nu mai poate, face share la cei mai insetati Icon_lol

Eu de ex nu pot sa amestec neam, daca ma apuc de servit "rachiu" intr-o seara ii dau cu ala pana nu mai pot.
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

pai se mai poate mixa cu ceva de portocale, nu-i stres.

Reply

Ma consolez cu asta... Icon_sad
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Vai de capul tău... Icon_smile Unde eşti?
LE. Am văzut.....Prin Costa Rica

Reply

Ihim, Manuel Antonio private beach Icon_smile
Sincer ma asteptam la mai mult, da' nu-i chiar naspa. Din pacate juma' de zi ploua...
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew